Bile

Laiskaa iltaa, oi tyypit. Siellä varmaankin jo Törnävänsaarella riekutaan tukevissa festivaalitunnelmissa. Ja arvakkaa mitä? Ei ole hiukkaakaan haikee olo. Ajattelin etukäteen, että tää festivaalisesongin aika saattaa olla sellanen, et miul voi hippasen sielusta riipasta. Sillai et oisinpa miäkii nyt siel jossain festivaalimeiningeissä, lipittämässä ylihinnoteltua sidukkaa löysästä muovituopista, huppelisten kavereitten kanssa, missaamassa kaikki pändit mitä piti nähä. Miul oli hätäsuunnitelmakii tehtynä, et jos oikeen paha ikävä jotain Stam1naa tulee ja jotai tarjouslentoja tupsahtaa sopivast hollille ni singahdan yllärinä johonki Kuapiorokkiin tai Myätikseen reppu selässä ja kakkapökäleen värisenä ja hippikuteissa ja  ihan turistina et moro nääs. Mutta voin nyt kertoo, et ei oo pelkoo, että sellasta tulis tapahtumaan. Et lepo vaan, kaikille tasapuolisesti, älkää peljätkö, pysyn tääl kaukomailla ihan reteesti. (Kas ja hmmm.... tuuliko se tuossa humisee vai liekö kyse Mordorista tänne Hiekkakikkareelle saakka kantautuvista syvistä helpotuksen huokauksista?)

Mordoriin liittyen miul on kyllä kaikenlaisia tuntemuksia. Ikävä ei ole niistä yksi. Palaan ehkä tähä aiheesee joskus toiste, miun täytyy näitä kaikenlaisia ajatuksia hieman jäsennellä ennenku niistä tohtii sen kummemmin mitään kirjotella.


Mut eniveis, höpinät sixeen!! Miul on täs matkasuunnitelmien takia tietsikkahommia kovasti meneillää, ni aattelin samalla plokiin laittaa pientä jotaa, ettei tää vallan näivety. Ja kert tääl ollu aika laiska meininki, en jaarittele enempää ku ei oo asiaa. Laitan vaa kuvallisen reportaasin ku meil oli tääl tiistaina kreisi bile. Kakkosen Koralpiitsi vietti 4-vuotis synttäreitä ja meininki oli ihan siis mahoton. Miä painelin kyl jo kahen aikaa yöl nukkumaan, mutta kemut jatku aamuun saakka.

Kuvat on mitä sattuu, paskoja enimmäkseen ja sisältää kaikenlaist outoo tuhnuu. Bileissä lens täytekaakku ja kalja siihen malliin että kamerakii sai osansa. Ja sitä sain miäkii kermavaahtoa kuurata ittestäni hyvän tovin ennen sänkyyn kupsahtamista. Baari on edelleenkii paikoittain tahmea, mutta  kyl oli lystiä, voi mahoton! Ihan parhaat Kakkosen kemut mitä on ollu.


Peeääs. Maanantaille on buukattu sukellus. Tuun sen jälkee kertomaan miten meni. Sit ku jossain kohin käsien vapina on tasottunu ja noin. Siihen saakka: tsaukki vaan!


Ekaks koristeltiin baari...
Kissat autto
Palmunlehistä askarreltii koristuksia
Koristuksia
Pirkko jeesas kalan palottelussa
Pändi reenas iltaa varten
Baarihommaa
Aina pitää olla nuotio ku on isompi juhla
Ihmisii oli ihan tolkuttomasti
Parkettien partaveitsi -hommia täs kai
Kakkosen Koralpiitsin henkilökuntakii pääs kunnolla bailaamaan
Ja sit alko lentämään sekä täytekaakku että pintanki
Eppanin iskällä on muuvsit hallussa
Ja meil kaikil oli niin mukavaa!

Kommentit

Tsekkaa myös nämä

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Puhelinnumerohelvetti

Laitetaan kaikki remonttiin!

Puhelimessa asiointi