Golfkentän pulu


 


Varmaan vuoden rakenteilla ollu minigolf-rata on vihdoin valmis ja avattu. Siä on pingpongia ja tikanheittoo ja siistit maahan upotetut trampoliinit ja baari ja ainii se minigolf ja siellä pyörii AC/DC:n dvd tai muuta rokimpaa ja miun kaveri Jim on siälä(kin) pomona. Siks en juurikaan siitä onnistu koskaan suhauttamaan fillarilla ohitte kun aina kuttutaan kaljalle. Että tuu ny yhelle, miä tarjoan. Köyhä puli ei koskaan saa sanottua et emmiä nyt. Aina on aikaa bintsulle.

Parasta minigolfkentällä on kuiteski heiän punain pulu. Joku papukaijan tyyppinen lintu se on. Miä en linnuista kauheesti tajua mutta tää tyyppi on ihan huippu. Ihan älyttömän utelias, seurallinen ja viksu. Tykkää kun sille juttelee ja on kova esiintymään. Se haluu myös maistaa kaikkea, esim. sormia ja kameraa. Miä en oo kauheen innoissani et sil on aika pieni häkki, mutta onneks Jim antaa sen olla vapaana kans, eikä se mihinkää lähe. Oon kyllä sanonu että tuo tarvii isomman häkin ja kavereita, ja on kuulemma tulossaki joku kreisi palatsi ja seuralainen. Hyvä.

Koitan opettaa sitä sanomaan perse, ja saman enklanniks. Ja toivottavasti se oppis AC/DC:tä kans.

Tässä on läjä kuvia. Niiku näätte, hän ei paljo ujostele.


Kommentit

ella sanoi…
Pulufanina melkein kerkesin toivoa lisäkuvia linnusta. Lajiarvauksena heittäisin punalurin (http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Lory). Papukaijamaisesti ovat ilmeisestikin hurjan välkkyjä ja aina vailla toimintaa.

Edellisen kirjoituksen Seppo-uutisista ilahduin suunnattomasti. Siinä on nimi vouheltajaa myöten!

Tsekkaa myös nämä

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Puhelinnumerohelvetti

Laitetaan kaikki remonttiin!

Puhelimessa asiointi