Kohta lähen ulkomaille! IIIIIIKKKKK!!!!!


Viikko lomaan! Lähen nähkään ULKOMAILLE! Malesiaan pariks viikoks ja sitte Pankokkiin kattomaan heviä, eli Bodomeja. IIIK! Olo on innostunu, lievästi sanoen. Ilmassa on tanakkaa matkakuumetta. Oikein on täpinä ku mietin että ihan kohta rinkka selkään ja reissuun. Luvassa suurkaupunkeja, Starbucksin frappeja, Subwaysn pötkylöitä, vaatehankintoja oikeista kaupoista (Marks&Spencerin tissiliiviosasto, hinkkini ovat tulossa!), hammaslääkäri, viikon makailu Kapasin saarella, viihettä ja bailausta kavereitten kanssa. Aijjettä!

Lähtö kun lähestyy niin kiire kasvaa. On tuhat ja yks asiaa hoidettavana koko ajan. Koska oon kaks ja pual viikkoa pois Hiekkakikkareelta, ja seuraava kissaklinikka painaa päälle, asioita on hiukkasen organisoitava tässä jo niiku nyt. Sähköposti huutaa ja pitää käyä nöyränä mestoissa kinuumassa eläinlääkäreille majotuksia ja on säädettävä lääkelahjotusten saamista Australiasta tänne ja on yhtä sun toista pientä tehtävää. Lisäks on uutishommia ku vaa ehtis uutisia ettiä ja on kirjotushommia ja jopa haastatteluhommia (sekä miuta haastatellaan että miun pitää/pitäs haastatella) ja kaikenlaista. Ohessa tarvii kuopsutella ja kastella pihaa ja käyä kavereita morjestelemassa ja kaljalla ja sukeltamaaki ois kiva keretä ja millo on pyykin viemistä ja hakemista ja torilla käymistä ja kissanruuan hankkimista ja jumalauta on oltava aikaa myäs seurata telkkarista Australian Master Chefiä ja sarjamurhaajadokumentteja, ja ennen kaikkea, on oltava aikaa istuskella, tekemättä mitään. Se on tärkiää. Muuten tulee stressi.

On ollu kavereitaki täs käymässä. Sara tuli Palatsin vieraskammariin vajaaks pariks viikoks. Helppo vieras, koska on ollu täällä ennenki ja tietää Palatsini säännöt (ei saa tuua miähiä eikä hevosia) ja osaa lomailla ilman jatkuvaa hyysäystä. Menee omia menojaan eikä vaadi 24/7 paimentamista, löytää kotiin myös yksin ja pimeessä. Plus tällä kertaa ekat 3-4 päivää se makas 39-40 asteen kuumeessa. Oiva asukas miun palatsilla semmonen, kun ei siitä juurikaan ole vaivaa, jos ei se tee muuta ku makaa ja nukkuu. Mutta kerettiin sitte käyä viihteelläkin hiukan, jahka tuo pääs taas tolpilleen. On Leanne ja Mary käymässä kans ja se tarkottaa istuskelua rannalla iltasin varpaat hiekassa ja yleistä kotkottamista. Mukavaa.

Pääsiäinen oli ja meni ja se näky täällä hirveenä hulinanananannanana. Perkeleesti porukkaa joka paikassa. Kävin pääsiäismunajahdissaki oikeen, kun Lutwalassa piettiin pääsiäispileet, jossa yks ohjelmanumero oli munanmettästys pimeellä rannalla. Löysin yhen mutta seki hajos. Noi on noi munahommat aina ollu miulle aika haasteellisia, ei niitä ennenkää oo voinu mitenkää kuvata et ois ollu great success.

Kissat voi hyvin. Sepolle kasvaa karvaa takasin kaljuihin kohtiin ja hän on oppinu vihdoin käyttämään hiekkalaatikkoa. Välillä vieläki kyllä lirahtaa pissa ja törähtää paska mihin sattuu, mutta pääosin hän muistaa mennä ihan oma-alotteisesti hiekkavatiin kupsuttamaan ja vääntämään asiansa. Käytös on kaikin puolin kissanpentumaista ja hän on aivan ihana tapaus. Kauhian villi kyllä, hyökkii kinttuihin ja näykkii, ja on pari kertaa purru miuta naamastaki. Mutta ihan vaan rakkaudella.

Kääk pihaan tuli just kana ja se on tua kuopimassa miun kukkapenkin ihan vituiks. Meen jahtaamaan sen helvettiin siitä.

Äkäin kävi kylässä

Kylänraitti

Oli ukkoin

Iltabaari

Psoriasis paskalla

Polliisit kävi helikopterilla suhaamassa yks päivä

Täysikuutamo nousee

Lutkutushommat. Pössy lutkuttaa pyyhettä ja Zorro Heikin korvaa

Komiat pilvet

Nää pikkutipuvauvat oli tipahtanu pesineen päivineen puusta Edenissä. Onneks siel on se yks lintupoika töissä joka rupes heti näien emoks.

Mörkölehmä, jonka persettä päin eilen illalla melkeen ajoin pyärällä. Saatanan kopukka. Yleensä nää väistää heti jos vähäki siinä mylväsee, mutta tää ei liikkunu mihinkään. Piti peruuttaa ja tulla toista reittiä kotio. Huomatkaa hieno kuvakulma. Lehmän naama näyttää ekalla vilkasulla aika kreisiltä.


Kommentit

Matkatar sanoi…
Voi kun kiva että pääset tuulettumaan kakkakikkareiden keskeltä! Jos jossain välissä kerkeet niin täällä olis hömppämäistä blogihaastetta jaossa:
http://matkantekijana.blogspot.fi/2014/04/terracottaa-zorroa-ja-norsuja.html
Anonyymi sanoi…
Moi Puuma! Viisaampana voisit varmaan valaista mulle, gilin reissua suunnittelevalle, että onko lähin sairaala Lombokissa? Pääseekö sinne helposti speed boatilla ympäri vuorokauden tarvittaessa? Vähän jänskäisi lähteä mestaan, jossa ei saa nopeaa hoitoa tarpeen tullen..

Kiitos jo etukäteen :)
Anonyymi sanoi…
Hei pätzy!Oon miettiny samoja asioita kuin edellinen kommentoija, eli jos vakuutukset kunnossa onnistuuko vaikka helikopterikyyti sairaalahoitoon tarvittaessa, kun tässä ei olla enää ihan nuoria likkoja ja koskaan ei tiedä..:)
Patzy sanoi…
Haasteesta tattis, palajan siihen ku ehin.

Ja teille säikyille vaivasille: hyvä kymysys. Minäpä kattokaas tämän asian lisään tuonne GILI UKK -sivulle (löytyy tosta otsikon alta olevasta palkista), missä on muutaki informeissöniä mitä miulta koko ajan kysellään!
Anonyymi sanoi…
Siis miten mä en hahmota ton lehmän naamaa nyt ollenkaan, näyttää tosiaan kreisiltä :D Ei toi iso pylpyrä voi olla sen silmä? Ja missä sen kuono on? Oonko mä liian väsyny?

Tsekkaa myös nämä

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tie rättikauppamiljonääriksi on avattu

Pikareissu Balille

Maailma muuttuu eli äpsikatsaus

Henki pihisee ja siitä on paperit