Mordorille kiitos ja näkemiin!


Loma Mordorissa on ohi. Tätä kirjotellessa olen jo Balilla, Sanurin Saattohoitolassapa tietenkin. Tutussa ja turvallisessa Gustav Homestayssä. Aina mukavaa tulla tänne. Majatalon täti kertoi heti että olen lihonut. Tiedetään, vartalolonkerot ja rakettispaketit ja pestokastikkeet Mordorissa tekivät hyvää. Lärvi on turvoksissa ja jopa munahousut kiristää. Röyh. On vähän sumuset meiningit, jetläkiä kyllä, ja kauhee flunssa, et meneepi aika laiskotellen ainaki tää päivä.

Viimiin viikko Mordorissa meni vahvasti viihteellisissä merkeissä. Kävin toki moikkaamassa entisiä tyäkavereita Espoossa, tepastelin ympäri Hietsun hautausmaata ja morjestin Speden. Kävin kuikuilemassa vanhaa kotikatua. Asuin entises elämäs Kalevankadulla, joka tuolloin tunnettiin nimellä Puutteenkuja. Nyt miulle on kerrottu ettei ole puutetta enää sillä kujalla. Hutsut päivystää huudiloilla öisin. Mutta näinhän se aina menee. Missä miä asun niin sieltä erotiikka kaikkoaa ja osoitteeni on aina ja forever Puutteenkuja, sijainti vaan muuttuu. Se on kyllä kumma juttu. Elkää ihmiset muutako naapuriin, se ei hyvää tiiä!

Viime perjantaina käytiin Porissa festivaaleilla. Miun piti nähä Stam1na (oli hiano!) ja samalla oli mahis pieneen aikamatkaan. Nuarna plikkana olin ihan sukkikset rullalla porilaisest Dead City Klowns - pändistä, ja hyö tekivät tuol Porin festivaalilla kampäkkikeikan parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Hyvin rokkasivat, katoin koko keikan. Kotimatka yällä  takas Hesaan oli riehakas, mutta tunnelmat aamulla kun päästiin perille oli hiukan väsyneemmät. Sattuuhan sitä.

Läksiäisbilettä juhlittiin sunnuntaina Majava Barissa, ja oli ihan helvetin hauskaa. Kaverit tilas miulle jonkun ihanan pirskahtelevan sateenvarjodrinkin. Ks. kuva. Ehkä paras sateenvarjodrinksu koskaan misään ikinä.Itku vähän tuli kun Mordorista maanantaina illalla läksin. Kavereita on jo nyt aika kova ikävä, mutta ei miulle tullu yhtään olo että nyt Mordoriin takasin asumaan ja olemaan ja töihin ja kuukausipalkka ja kiiltävä koti ja robotti-imuri. Miun koti on Hiekkakikkareella ja vaikka Mordorissa on paljon ihkuja ihmisiä niin miusta ei ole hyvä elää elämäänsä millään tavalla muitten ihmisten takia. Pitää elää ittelleen vaan eikä tehä ratkasuja muitten hyypiöitten vuoks. Kaverit voipi tulla Hiekkakikkareelle käymään (ja niitä onki tulossa ihan jonomuodostelmassa jo aivan lähiaikoina), ja mie voin käyä sillon tällön Mordorissa. Kyllä sinne voi lomalle mennä, kesäsin, ehottomasti.

Ihan heti en oo kuiteskaa takasin menossa. Kunto ei kestä tuommosta kreisibailaamista, mutta antohan tuo vauhdikas Holiday in Hell mahottoman hyviä muistoja. Miähän en oo varmaan ikiin lomaillu Mordorissa, oon aina siel vaa pusannu peräsual lotkollaan duunia ja sitte ku on lomaa ni viuh muualle. Nyt sitte lomailin ja oikeen kunnolla. Ja olihan mahtavat kelit, kolkytä mittarissa koko ajan ja aurinko porotti. Tuasta kaikesta tuli tietysti sellanen epätodellinen käsitys elämästä, mutta kyllä on ihan hyvin muistissa viälä se oikea arki. Ja vaikka miun kaverit on mahtavia niin Mordorissa on aika moni muu asia niin päin helvettiä että kiitos ei.


Pahoittelut etten kerenny järkätä mitään nimmarinjakotilaisuutta tai vastaavaa. Miä kuiteski ekaa kertaa melkeen kolmeen vuoteen pääsin hengaa ystävien kanssa ni ne meni vähän tärkeysjärjestyksessä kaiken muun ohitte. Paljon muutaki jäi tekemäti, mutta en jaksanu juasta kuula punasena kaikissa mestoissa sanomassa heippa. Ens kerralla sit.

Valtavat kiitokset kaikille, kaikesta. Miulle tarjottiin ihan helevetisti ruokia ja juomia ja sohvannurkkia ja yösijoja muutenki ja kyytejä ja keikkoja ja meininkejä, et köyhä turisti piettiin kyllä kekkulissa, kylläisenä ja poissa siltojen alta.Nyt tääl Balil miul on parin päivän varikkostoppi, pitää toipua jetläkistä ja flunssasta. Huomenna on hammaslääkäri ja visiitti yhelle eläinlääkäriasemalle. Perjantaina ois aikomus painella takasin Hiekkakikkareelle. Järki lähtee kun saan miun kissat sylkyyn.

Kissahommista on muuten tulossa lähiaikoina uutisia ja hyvejä semmosia. Juoruan lisää sitte kun oon asiat käyny henk.koht. kattomassa ja tarkistamassa, mutta sen verran kerron jo - ku en malta olla sanomatta - et näyttääpi siltä että Hiekkakikkareella on kohta kenties pysyvä eläinlääkärimestapaikka.

Ja varmaan miä palaan viälä Mordorhommiin lähiaikoina. Miulla on viälä vähän asioissa sulateltavaa, en ihan tiiä viälä mikä on niiku fiilis. Kun olihan siinä kaikenlaista. Ykkösfiilis on kuitenki et vittu kun oli hauskaa ja et miulla on maailman mahtavimmat kaverit.

Aijoo, ja opin myäs uusia sanoja: nyhtöpossu, twerkkaus, suppaus ja slaavikyykky.

Kuveja lopuks. Enempi fotoja on feispukissa Holiday In Mordor ja Ladyboys Of Mordor -kansioissa. Tsekakkaa.SpedeEntinen Puutteenkuja


Maailman paras Majava


Maailman paras Stam1na

Kotimatkal Porist

Tultiin Porista takas Hesaan aamulla. Toisia väsytti.
Kommentit

Löysin tän blogin tuolta ulkosuomalaisten blogiryhmästä, onneksi lliityit! Ihan huippu blogi sulla! :)

Mordor. :D

Jään seuraamaan ja nauti paratiisista!
Anonyymi sanoi…
Mä ihmettelen kyl että miten sö olet voinut olla missään vastuullisessa duunissa ja viel tietotekniikan alalla. Jotenkin toi nykyinen häröily sopii paremmin mutta tietty budjetti kusee..Tsemppii anyways

Tsekkaa myös nämä

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tie rättikauppamiljonääriksi on avattu

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Laitetaan kaikki remonttiin!