Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Master Chef of Hiekkakikkare kokkaa: nuudelikatastrofi

Milja toivo ruokaplokipostausta kuvien kera, ku menin lesoomaan feispukissa että väsäänpä lounaaksi koiranoksennukselta näyttävää paskaa. Milja älähti heti että kuvia kiitos, joten tässä tulee, nauttikaa, syökää silmillänne, on meinaa  gurmeet kohillaan kun meitzin Palatsilla laitetaan ruokaa.


Tarvkkeemme ovat: nuudelia, tempeä, sibul, valkosibul, hili ja sitte tommonen tempelle ja tofulle vartavasten tehty mausteseospussukka

Mausteseospussukka sisältää tommosta jauhoa

Siihen lisätää tilkka vettä ni siitä tulee sitte tommonen vesiripulin näkönen litku

Vapautetaan tempeköntsä muovikääreestään

Kuutioidaan

Sitte laitetaa tempekuutiot sinne vesiripuliin ja sotkotetaa ja annetaa niien siinä hetki muhia

Ja sit laitetaa tempet pannulle tirisemään

Kun tempet on siä pannulla tirisemäs ni silputaa valkosibul ja hili

Ja se perus-normaali-sipuli kans laitataa piäniks

Heitetää nuudelit kattilaan kiahuun

Ku tempet on siä pannulla tirissy rapsakoiks ni paiskataa sibul, valkosibul ja hili sekaan

Ai pirnattu, tarvikkeemme ovat myös kookoskerma

Ku sipulit ja muut on siä pannulla tempejen kans sulassa sovussa kivasti muhinu pehmosen olosiks ni pannulle vipataa loput vesiripulista ja tilkkanen ihan perusvettä kans

Ja lorotetaa sitä kookosjuttua kans, ihan reippaalla otteella koska toi kookosjuttu on ihan parasta

Annetaa villisti porista sen aikaa et rupiaa homma, ja jännitys, tiivistymään

Mäiskästää keitetyt nuudelit sekaan

Alkaa näyttää valmiilta

Valmista! Oksennus lautaselle, haarukka kylkeen, telkkari auki, joku ruokahalua hivelöivä sarjamurhaajadokumentti Crime Investigation -kanavalta pyörimään ja ruoka kupuun. Maiskis!

2 kommenttia:

  1. Tuohan on ihan oikeata ruuanlaittoa! Mä laittaisin nuudelit likoamaan kuumaan veteen, kaataisin veden pois ja pistäisin pestoa sekaan. Tätä meillä kutsutaan slow foodiksi, koska sen laittamiseen menee niin kauan (ainakin kolme minuuttii, joskus jopa viisi).

    VastaaPoista
  2. Tää on juuri sitä mitä tarvitsin uteliaisuuteni ravinnoksi! Hyvät ja infoa täynnä olevat fotot läheltä. Voit tehdä sellaisen kokoelman erilaisista ruuista sieltä Master-keittiöstä :) ! Eli näitä lisää!

    terkuin kiitollinen Milja

    VastaaPoista