Milja toivo ruokaplokipostausta kuvien kera, ku menin lesoomaan feispukissa että väsäänpä lounaaksi koiranoksennukselta näyttävää paskaa. Milja älähti heti että kuvia kiitos, joten tässä tulee, nauttikaa, syökää silmillänne, on meinaa gurmeet kohillaan kun meitzin Palatsilla laitetaan ruokaa.
|
Tarvkkeemme ovat: nuudelia, tempeä, sibul, valkosibul, hili ja sitte tommonen tempelle ja tofulle vartavasten tehty mausteseospussukka |
|
Mausteseospussukka sisältää tommosta jauhoa |
|
Siihen lisätää tilkka vettä ni siitä tulee sitte tommonen vesiripulin näkönen litku |
|
Vapautetaan tempeköntsä muovikääreestään |
|
Kuutioidaan |
|
Sitte laitetaa tempekuutiot sinne vesiripuliin ja sotkotetaa ja annetaa niien siinä hetki muhia |
|
Ja sit laitetaa tempet pannulle tirisemään |
|
Kun tempet on siä pannulla tirisemäs ni silputaa valkosibul ja hili |
|
Ja se perus-normaali-sipuli kans laitataa piäniks |
|
Heitetää nuudelit kattilaan kiahuun |
|
Ku tempet on siä pannulla tirissy rapsakoiks ni paiskataa sibul, valkosibul ja hili sekaan |
|
Ai pirnattu, tarvikkeemme ovat myös kookoskerma |
|
Ku sipulit ja muut on siä pannulla tempejen kans sulassa sovussa kivasti muhinu pehmosen olosiks ni pannulle vipataa loput vesiripulista ja tilkkanen ihan perusvettä kans |
|
Ja lorotetaa sitä kookosjuttua kans, ihan reippaalla otteella koska toi kookosjuttu on ihan parasta |
|
Annetaa villisti porista sen aikaa et rupiaa homma, ja jännitys, tiivistymään |
|
Mäiskästää keitetyt nuudelit sekaan |
|
Alkaa näyttää valmiilta |
|
Valmista! Oksennus lautaselle, haarukka kylkeen, telkkari auki, joku ruokahalua hivelöivä sarjamurhaajadokumentti Crime Investigation -kanavalta pyörimään ja ruoka kupuun. Maiskis! |
Tuohan on ihan oikeata ruuanlaittoa! Mä laittaisin nuudelit likoamaan kuumaan veteen, kaataisin veden pois ja pistäisin pestoa sekaan. Tätä meillä kutsutaan slow foodiksi, koska sen laittamiseen menee niin kauan (ainakin kolme minuuttii, joskus jopa viisi).
VastaaPoistaTää on juuri sitä mitä tarvitsin uteliaisuuteni ravinnoksi! Hyvät ja infoa täynnä olevat fotot läheltä. Voit tehdä sellaisen kokoelman erilaisista ruuista sieltä Master-keittiöstä :) ! Eli näitä lisää!
VastaaPoistaterkuin kiitollinen Milja