Majotukset

Näissä oon majottunu matkan varrella. Sisältää seuraavaa informaatiota:
Majapaikan nimi, majotusajankohta, noin-hinta euroissa (majailun aikasen valuuttakurssin mukaan pyöristettynä) per huone per yö. Ja perässä miun ytimekäs miälipide.Useimmiten majapaikka on löytyny saapumalla paikalle ja ettimällä. Osa on varattu etukäteen, yleensä asiarooms.com:n kautta.


HONG KONG

Kowloon

Hop Inn: 11/2011, 38 egee.  Pieni ikkunaton komero, siisti ja kelvollinen.


INDONESIA

Bali, Sanur

Swastika Guesthouse: 11/2011, 28 egee. Iso, siisti huone. Varaus oltiin tehty sähköpostitse etukäteen ja vahvistus saatu, mutta paikan päällä varauksesta ei ollu mitään tietoa. 

Swastika Bungalows: useita ajankohtia, hinta aina noin 35 egee. Huoneet yleensä isoja ja ihania. Jääkaappi. Telkkari. Ilmastointi. Ihana majapaikka vehreen puutarhan ympäröimänä. Paikassa parikin uima-allasta, ja ihan läheltä löytyy Hardy's Supermarket, josta saa shopattua kaiken mitä tarvii ennen Gilille siirtymistä.

Abian Boga Guesthouse: 06/2012, 24,50 egee. Aivan rannan tuntumassa. Huone puhas ja uudenolonen. Ihana kylppäri. Telkkari + dvd-vehe ja ravintelissa hylly täynnä leffoja. Huoneessa vesiautomaatti, josta saa juomavettä. Pihalla uima-allas.

Gustav Bali Homestay: 02/2013 ja 03/2013 ja 04/2013 ja 05/2013 ja 08/2013, vajaat 12 egee. Juma mikä löytö! Pieni majatalo pikkuruisen sivukadun päässä, miltei tismalleen Hardy's Supermarketin takana/vieressä. Ilmastointi, lämmin vesi suihkussa. Pieni mutta puhas ja uuen tuntunen huone. Mukava palvelu. Hintalaatusuhre erittäin kohillaan ja tästä tuli miun uus Sanurin tukikohta.

Rita Hotel and Homestay: 03/2013, noin 14 egee. Pihan perällä olevassa tuliterässä rakennuksessa oleva valtava siisti uusi huone, oma iso parveke. Tuuletin ja viileä suihku. Ei aamiaista eikä ilmasta wifiä, eikä muutakaan luksustelua. Sijainti hyvä ja hotlan alua vehreetä pusikkoa. Mainittakoon myös, että huoneen hinnasta tipahti reilu läjä rupioita kun alkuperänen hinta tyrmättiin liian kalliina ja lähettiin kävelemään pois. Respan poika juoksi perään ja sano, jotta okei, jäättekö tällä hinnalla. Kyllä jäätiin.

Yulia 1 Homestay: 02/2013, noin 12 egee. Astetta rupsahtaneempi huone kuin kaveripaikassa Yulia 2:ssa, mutta so what. Tuuletin. JÄÄKAAPPI! Viheriäinen sisäpiha-sijainti. Ihan okei. Jääkaappi piti niin hirveetä mekastusta et se oli pakko ottaa yäks veke pistorasiasta et sai nukuttua.

Yulia 2 Homestay: 06/2012, 08/2012, 09/2012, 11/2012, 12/2012, noin 16 egee. Iso huone, ei ilmastointia, ei lämmintä vettä, ei muutakaan ylimäärästä vouhotusta. Puhasta. Sijainti loistelias, ja palvelu hyvää. Hintansa väärti.

Wirasana Hotel: 07/2012, 22 egee. Ilmastoitu, iso huone. Telkkari, oma parveke. Suihkussa lämmin vesi. Riittävän siisti ja sijainti loistelias, Swastika Bungalowsien välittömässä naapurissa, eli Hardy's Supermarket on ihan lähellä.

Flores, Kanawa Island

Kanawa Beach Bungalows: 06/2012, 28,50 egee. Kiva mökki rannalla. Sähköä vain klo 18-23. Huikeet snorklaamot saaren edustalla. Jos menee yksin ni voi käyä parissa päivässä vähän tylsäks.

Flores, Labuan Bajo

Gardena: 06/2012, 11 egee. Hirvee kulahtanu murju. Kyykkyvessa. Kalterit ikkunoissa ja respasta ohjeistetaan, että älä jätä tavaroita ikkunan lähelle ja muista lukita ovi kun käyt nukkumaan. Luottamusta herättävää.

Gili Trawangan

Coral Beach 2 Bungalows: hinnat mökistä ja ajankohdasta ja asumisen pituudesta ja kaverialennuksista riippuen 15-50 egee (Huom! Highseason-hinnat on moninkertaset!!). Uima-allas, ilmain wifi, hyvä aamiainen. Miun toinen koti. Rannalla. Siel on kissat ja siel on regei ja siel on kaverit ja siel on rauhaisa meininki ja sielt saa baarista sikahyvää tempe manista ja tempe burgereita ja ooh.

Matahari Inn:  08/2012, 13 egee. Sisämaassa, mutta lähellä rantaa kuitenkin. Ihan kivat perusmökit, löytyy sekä ilmastoituja että tuulettimellisia.

Jaava, Pangandaran

Pondok Mangga: 11/2011, 8,50 egee. Valtaisa tuulettimellinen huone lähellä rantaa. Paikan täti tarjoili aamiaisen lisäksi myös aina pienen iltapäivä-napostelun kahvin kera. Ehdottomasti suosittelen.

Komodo Hotel: 11/2011, 10 egee. Perushuone. Ei sisältäny aamiaista eikä vessapaperia, mutta oli siisti.

Jaava, Jakarta

Prasada Mansion: 11/2011, 40 egee. Kahelle hengelle huone oli pieni, mutta siisti. Parveke.

Nusa Lembongan

Bunda 7: 08/2012, 21 egee (highseason-hinta, normaalihinta noin 4-5 egee halvempi). Ihana iso puhas huone missä hiano rinsessapeti. Jungut Batu -rantsun tuntumassa. Mukava puutarhamainen piha, pieni uima-allas.

Lembongan Tropical Guesthouse: 4/2013, vähä päälle 10 egee. Jungut Batu -rannan välittömässä läheisyydessä, Big Fish - ja Two Fish -sukelluspuljujen naapurissa. Pieni söpö lautamökki, missä tuuletin ja viileevetinen suihku kylppärissä. Gekkoja ja rotta asu samassa mökissä, mut ei haitannu. Aamiainen kuulu hintaan. Wifi "on", mutta sen toimivuus oli täysin käyttökelvoton. Älyttömän mukava fiilis mestassa, ystävällinen palvelu ja paikan kuppilassa hyvä ja halpa sapuska. Pyykit pesevät erittäin halvalla.

Rama Garden: 11/2012, 10 egee. Jungut Batu -rannan välittömässä läheisyydessä. Hiano puhas mökki, tuuletin, ulkoilmakylppäri (kiva suihkutella tai vaik kakata ku voi kattella tähtiä samalla). Käyttöoikeus Blue Corner Diven uima-altaaseen. Aamiainen ei sisälly, mutta keittiö on aamuisin auki ja täti tekee hyvät mätöt. Kaikkinensa pöyristyttävän halpa majotus, hinta-laatu-suhre todellakin kohillaan.

Sulawesi, Ampana

Hotel Oasis: 7/2012, 16 egee. Ilmastoitu valtava kohtuusiivo huone. Kulunu on ja vähän rähmänen kaikin puolin. Vieressä mölyy karaokebaari, mutta sieltä saa kaljaa. Halvempiaki huoneita löytyy, alle 10 egellä lähtee sellanen todella riisuttu mutta iso murju. Hotellin manageri tms, jonka nimi tais olla Edy tms on lipevä ja liukasliikkeinen pervo, joka pyrkii käpälöimään naispuolisia vieraita ja jopa tunkee huoneisiin pimeellä hieromaan väkisin.


Sulawesi, Makassar

Hotel Delta: 07/2012, 23 egee. Ikkunaton elämää nähnyt huone. Ilmastointi. Ei muuta kehumista. Hinta huoneen kuntoon nähden silkkaa riistoa.

Sulawesi, Rantepao

Hotel Pison: 07/2012, 10 egee. Hirveen iso huone. Vähä rupsahtanu, mutta puhas. Ei ötököitä. Terassi/parveke mist voi töllistellä maisemia. Jos jotain napistavaa ni lähistöllä asuu noin tsiljoona kukkoa jotka alkaa kiekumaan ihan raivolla heti kun arska rupee nousemaan. Plus sijainti on hieman syrjässä, jos siis haluis asuu keskellä kylää. Mutta hinta on ehottomasti kohillaan.

Sulawesi, Tentena

Ue Datu Cottages: 07/2012, pelkistetty huone ilman omaa kylppäriä vajaa 9 egee, deluxe huone omalla kylppärillä, lämpösellä suihkulla yms herkuilla vajaa 22 egee. Ihan tuliterän uuet huoneet ja palvelu on loistavaa. Sijainti syrjässä "keskustasta", mutta kuitenki ihan lähellä "kaikkee" (tai siis lähellä ei mitään, ku Tentenassa ei oo oikee mitää).Yks mukavimmista majataloista missä oon ikiin yäpyny.

Sulawesi, Togean Islands, Kadidiri

Black Marlin Dive Resort:  07/2012, halvin mahollinen oma huone 17 egee per henkilö, sisältää 3 ateriaa päivässä. Kadidirin paras majapaikka. Ruoka on hyvää, meininki on sukeltelevaista, henkilökunta mukavaa.

KAMBODZA

Siem Reap

Angkoriana Boutique Hotel: 02/2012, 22,50 egee. Iso komee huone, uima-allas ym hässäkät, mutta hotellin sijainti syrjäinen.

Neth Socheata Hotel: 02/2012, 16,50 egee. Siisti, pieni huone ja loistava sijainti kapeella sivukujalla ihan Siem Reapin ytimessä.

LAOS

Luang Prabang

Namsok Guesthouse: 02/2012, 14,50 egee. Kulahtanu ja rähjänen huone.

Ting Kham Guesthouse: 02/2012, 17,50 egee. Uudenolonen, kiiltävän puhas, isolla parvekkeella varustettu ihana pieni huone mukavan kuppilan yläkerrassa. Munkkien aamukulkue meni suoraan parvekkeen alta. Alakerran kuppilasta sai ihania patonkeja.

Vang Vieng

Phoubane Guesthouse: 02/2012, 14,50 egee. Ihan okei huone joen rannassa, upeet maisemat ja noin, mutta respassa happamat akat ja jotenkin ankee tunnelma.

Champa Lao Guesthouse: 02/2012, 11,50 egee. Pieni, pirteenvärinen huone, sairaan mukavaa palvelua, ihania retkottavia koiria ja kaikinpuolin hyvä meininki. Majapaikan järjestyssäännöt kieltää mm. seksin.

Vientiane

Riverside Hotel: 02/2012, 17,50 egee. Persetehtaalta haiseva tunkkanen huone.

Lao Silk Hotel: 02/2012, 19 egee. Uusi hotelli, huone kiva, joskin pieni. Sijainti erittäin jees. Alakerran kahvilassa hyvät sumpit.

MALESIA

Cherating

De Chalet Cherating: 04/2012, 25 egee. Kiva bungalowi oli.

Enstek

Sri Enstek Hotel: 05/2014, noin 22 egee. Ehottomasti suosittelen tätä, jos on tilanne että saapuu Kuala Lumpurin lentokentälle iltasella ja seuraavana aamuna lentää poies. Noin 15-20 minsan matka kentältä Enstekiin, hotellilla on shuttle-bussikyyditys kelpohintaan jolla tuo hoituu. Ilmastoitu lämminvetinen huone, siisti ja kiva, telkkari ja kaikki. Mutta Enstekissä ittessään ei ole MITÄÄN. Lähikuppiloista ei saa kaljaa, mutta ruokaa kyllä. Paikallinen Kuusankoski, ei tuonne kahen viikon etelänlomalle lähtis mutta yhen yön nukkuu kyllä.

Johor Bahru/Kulaijaya

Hotel U & Me: 10/2014, 15 egee (1hh): 10-15 minuutin päässä lentokentältä, jossain lähiössä, eli kelpo majotus jos tarvii vaan paikan oikasta ruoto ennen seuraavaa lentoa. Huone simppeli, siisti, ilmastoitu, ei ikkunaa, lämmin suihku. Muuta ei kyl tarvinukkaa, kelpas hyvin.

Kota Kinabalu

KK Suites (entinen Sarangnova): 11/2012, kahen hengen huone noin 30 egee, yhen hengen huone noin 23 egee. Ilmastoitu, lämmin vesi suihkussa, TELKKARI (!!!!!) ja ennen kaikkee, huone on puhas. Pikkusen paikat repsottaa mut ei haittaa. Sijainti loistava eli keskustassa, lähellä kaikkee. Netti "on", mutta ei toiminu. Aamiaista ei oo tässä majatalossa tarjolla. Mut heti naapurissa mainio, edukas katukuppila josta saa sikahalvalla aamupalaa ja siä on wifi kans. 10/2014: yhen hengen huone noin 23 egee. Hotellilla uus nimi ja uuet tuulet. Aamupala sisältyy nyt hintaan ja sen saa kupongilla siitä naapurin mainiosta kiinalaiskuppilasta, jihuu!

City Park Lodge: 8/2013, noin 18 ja puali egee parisänkyllinen huone. Todella rupsahtanu pieni kiinalaismajatalo mutta on ilmastointi ja lämmin suihku eikä ötököitä. Sijainti hyvä. Kelpaa kyllä.

Kuala Lumpur

Birdnest 2: 05/2014, noin 6 egee. Chinatownissa. Ikkunaton vessaton komero. Kerrossänky, jossa visvasimmat ja likasimmat patjat evaaah. Ei lakanoita, ei pyyhettä. Ei ilmastointia, mutta tehokas tuuletin. Huoneen lämpötila noin +60 astetta. Huoneen katossa miehen mentävä reikä, "tuuletusta varten" sanoivat kun tiedustelin et mitäs vittua. Ihan kiva mesta jos on sellanen nuorekas travelleriskeneilijä, joka haluaa tutustua uusiin tyyppeihin ja lukea niiden kanssa kimpassa raamatt... eiku Lonely Planettia ja kokkailla keittiössä. Miä olen liian vanha ja epäsosiaalinen ja mukavuudenhalunen tuommoseen menoon. Lisäks yks henkilökunnasta ei puhu ääneen vaan pelkästään liikuttelee huuliaan. Kävi hermoon kysyä sata kertaa WHAT kun se miun saapuessa selvitti asioita. Plussaa siitä, ettei ollu bedbugseja, torakoita eikä muutakaan ylimäärästä. Kokemus tämäkin, en tule uuelleen.

Cube Hotel: 11/2011 ja 2/2012, 19,50 egee. Bukit Bintangissa. Pieni komero, siisti ja kelvollinen. Yleensä ei oo ikkunaa, mutta toisella kerralla oli pieni ikkuna johonkin betoniselle takapihalle.

5 Elements Hotel: useita ajankohtia, hinta aina noin 35 egee. Chinatownissa. Huoneet oli pienehköjä mutta siistejä, kivat maisemat ikkunoista ku asu korkeella. Suosittelin, kunnes törmäsin paikassa luteiden armeijaan. En mene enää.

Chinatown Boutique Hotel: 04/2012, 30 egee. Yllättäen, Chinatownissa. Ikkunaton huone, ja aika pieni, mutta muuten vallan mainio. Puhas. Tosi mukavaa porukkaa respassa. Sijanti kertakaikkisen loistava. Toinen vierailu 06/2012, keskiarvo noin 22 egee/yö. Sain ekan yön sikahalvalla koska tulin niin myöhään, ja tokankin yön jostain syystä listahintaa mukavasti edukkaammin. Lisäksi sain ison, ihanan, ikkunallisen huoneen. Mahtava meininki! Ja kolmas+neljäs visiitti 09/2012, 25 egee. Ikkunallinen ihana huane. Ja 05/2014, noin 20 egee, ikkunahuone ja hyvä meininki.

SohoTown: 08/2012, arkihinta 22,50 egee/yö, vkl+juhlat  25 egee/yö. Melko uus, kiva hotelli, Chinatownissa, sijainti mitä mainioin. Mut on niin tympeet tyypit respassa töissä, et en majotu toista kertaa.

Tune Hotel LCCT Airport: 12/2012, 46 euroa. Järkyttävän hintanen, mutta minkä rahassa menettää, ni ajassa säästää. Eli tää hotelli pojottaa Kuala Lumpurin halpislentokentällä (LCCT) ja täällä majotutaan vain ja ainoastaan jos lentojen välissä tarttee vaan pää johonki yheks yöks kallistaa eikä jaksa lähtee äheltämään Kuala Lumpurin ytimeen, jonne matka saattaa vuorokaudenajasta riippuen kestää bussilla jopa 1,5 tuntia suuntaansa. Ja voihan tänne varmaan mennä vaikka viikoks lomaa viettämään, jos diggailee lentokentistä ihan villisti. Huone oli periaatteessa kahelle hengelle, mutta niin pieni, että siellä yksinki majottuessaan törmäili itteensä. Kamoja ei mahu purkamaan mihinkään ja jos rinkka on tossa ni sen yli pitää kiivetä et pääsee esmes vessaan. Mutta oli puhas ja täytti tarpeensa, eli tarjos yösijan. Tuo mainittu hinta ei sitten sisällä yhtään mitään, paitsi huoneen. Jos haluaa ilmastointia, wifiä, tai vaikka ees pyyhkeen, ni kaikki maksaa extraa.
 

Kuantan

Classic Hotel: 04/2012, 22,50 egee. Valtava huone, justiisa rempattu kylppäri. Hotellissa muutenkin oli remontti meneillään, mutta yhen yön nukkumispaikaksi ihan jees.

Kuching

Nomad Bed&Breakfast: 09/2012, ikkunaton suihkuton vessaton komero12,60 egee, ikkunallinen suihkullinen vessallinen ilmastoitu kiva huone 19 egee. Dormejakin tarjolla seikkailunhalusille sosiaalisille tosireissaajille. Sijainti mainio. On siisti ja puhas, aamiainen (paahtoleipää ja teetä ja kahvetta) tarjolla 24/7, internetti suhaa vahikkaasti. Sekoilua miun varausten kans ja köpöhköä palvelua.
 

Mersing

Riverside Hotel: 04/2012, 22,50 egee. Iso, kelvollinen huone, ikkunat joelle.

Papar

Beringgis Beach Resort&Spa: 11/2012, 50 egee. Kahen hengen twin bed -huone, joka oli niin luksus et morjens. Ihana kylppäri ja muutenki ihana huone. Pihalla uima-allas missä vesiliukumäki. Sijanti suoraan rannalla missä ei juurikaan muita ihmisiä näkyny. Muutenkaan ympäristössä ei oo mitään, eli tää mesta on nimenomaan sitä varten et mennää muutamaks päiväks tekemään ei-mitään uima-altaan äärelle eikä kuvitellakaan et poistuttais resortin alueelta.

Perhentian Kecil

Moonlight: 04/2012, 15 egee. Kulahtanu rähmänen rivarinpätkä.

Rock Garden: 04/2012, 17,50 egee. Paska palvelu, mökkiä ei oltu ilmeisesti edellisen asukkaan jäljiltä ees siivottu, piti käydä erikseen pyytämässä että voisitteko pliis siivota, vaihtaa lakanat ja sillai. Tyynyn alla makas sammakko. Kaverin mökissä oli vitun isoja hämähäkkejä. Siis todellakin ihan helvetin isoja hirviöitä. Terassilta tosin upeet maisemat merelle.

Senja Bay Resort: 04/2012, 33,50 egee. Iso ihana huone, oli ilmastointi sekä tuuletin, hienot maisemat ja kaikki. Äänieristystä ei ollu ja jos naapurihuoneessa pannaan niin uikutus kuuluu ja omakin sänky hytkyy. Paikan ravintelissa mahtavat pirtelöt ja pitsat.

Pulau Kapas

KBC: 04/2012, 17,50 egee. Oma bungalowi miltei suoraan rannalla. Ei sisältäny pyyhettä eikä vessapaperia, suihkun virkaakin toimitti pelkkä vesiletku. Mutta KBC on muuten ihan loistava paikka, mukavia tyyppejä, ihanat homokissat ja kertakaikkisen hyvä meininki. Toinen visiitti 09/2012, 15 egee. Oma bungalowi, jossa ei mitään ylimäärästä mutta kaikki välttämätön (sänky, tuuletin, valo, vessanpönttö ja seinästä sojottava muoviputki joka esitti suihkua). Meininki paras! Kolmas visiitti 05/2014: ilmanen majotus varastohuoneessa, edellytti pientä puuhastelua ravintelissa. Mie tiskasin ja myin kaljaa baarissa ja kuittasin asumisen sillä.

Pulau Mabul

Mabul Beach Resort: 12/2012, noin 44 egee, sisältää sapuskat. Scuba Junkie -sukelluspuljun oma resortti. Varattava etukäteen, mesta on koko ajan täynnä! Miulla oli beisik-tuuletinhuone, ja aivan ihana huone olikin! Puhas ja viihtysä iso huone, lisäks iso terassi, jossa riippumatto. Halvemmalla lähtee jos asuu usiampi hyypiö samassa huoneessa ja kalliimmaks tulee jollei sukella. Tarjolla myös ilmastoituja huoneita ja dormeja. Meininki erittäin sukeltelevaista! Pöperöt kuuluu hintaan, tarjolla lähinnä vegesafkaa ja erilaisia lihoja.Mereneläviä ei ruokalistalla esiinny, koska "fish are friends, not food". Mutta näemmä kanat ja lehmät on ruokaa eikä ystäviä. Tyhmää.

Semporna

Scuba Junkie Dive Lodge: 11/2012, 12/2012, vajaat 18 egee. Tilava huone, misä parivuode, oma kylppäri (lämmin vesi suihkussa!) ja ilmastointi. Ihanat pehmoset puhtaat valkoset lakanat! Siisti on ja sillai, eikä muuta napistavaa ku et sijainti on Semporna, joka on ihan hirvee paikka. Majatalosta löytyy myös ihan dormeista alkaen halvempaakin reppureissaripunkkaa.

Tanah Rata

8 Mentigi Guesthouse: 04/2012, 20 egee. Kelpo huone majatalossa, sijainti rauhallinen poissa pääkadun hulinasta. Yhen torakan näin vaatekaapissa mutta so what.

Tioman

Nazris 2: 04/2012, 39,50 egee. Kiva bungalowi, jääkaapit ja kaikki, omalta terassilta näkymät suoraan merelle. Hirveen hintanen tosin. Auts.

SINGAPORE

Chinatown

Econ Inn @ Chinatown: 06/2012, 50 egee. Kämänen pieni nuhjunen nahju yhen hengen komero. Hirvee hinta moisesta kopperosta, mutta majatalon sijainti on mainio, keskellä Chinatownia ja lähellä kaikkee.


Huone Santa Grandissa (03/2013)
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen: 02/2013, 50 egee (supertarjous, normaalihinta noin 150 euroa yö!). Mahtava ihana luksus! Keskellä Chinatownin hulinaa, loistavat kulkuyhteydet (metroaseman suuaukko noin 2 minsan tepastelun päässä). Huone oli pieni, mutta puhas ja moderni. Parveke. Telkkari. Hotellin yleisilme on punain, mutta huoneet onneks ei ollu pordellin näkösiä. Lisäpointsit et joka huoneen ovessa lukee WARRIOR ja huoneen numero. Sijainnista johtuen iltasin sisälle kuuluu hirvee mekkala, mut mua ei haitannu. Aijjettä jos tällä hinnalla vois tälläses joka kerta majottua ku Singaporessa yövähtää! Toinen visiitti 03/2013, 1hh, 54 egee. Täl kertaa ei ikkunaa mut ihana, pieni huane enivei (ks. kuva tuos vieres) ja hinta kohillaan, ku varasin taas vasta muutama päivä ennen Singaporeen menoa. Kolmas yöpyminen 05/2013, hinta kuten ennenki (varasin taas vasta muutama päivä ennen saapumista), mutta huoneen koko senkun pienenee. Itzehän olen persjalkanen kääpiö, mutta esmes. vessanpöntöllä en mahtunut istumaan ku poikittain, pytty oli niin lähellä seinää ettei sekaan mahtunu. Mutta ei haitannu, olin vaan yhen yön.

Little India

Hotel 81 Dickson: 03/2012, 60 egee. Siisti pieni huone. Erityisen hyvä sijainti jos aikoo jatkaa matkaa Malesian puolelle Johor Bahruun, koska sinne menevien bussien asema on ihan kivenheiton päässä.

Keylang

Hotel 81 Star: 04/2012, 40 egee. Hilpeellä hutsukadulla Keylangissa. Torakoita. Metrolla pääsi nopeesti kaupungille, lähistön katukuppiloissa oli Singporelaisittain halpaa kaljaa. Mutta olihan tää nyt syrjässä ja hiukkasen ankee muutenki. Mutta pihalla tupakalla käydessä oli kiva seurailla vastapäisten porttoloiden toimintaa.

THAIMAA

Bangkok

Rikka Inn: 05/2014, noin 18 egee. Kiva siisti huone, ilmastointi, jääkaappi, ikkuna. Khao San Roadin hulinassa.

Vie Hotel: 05/2014, noin 70 egee. Lähellä Siam Squarea. Kallein hotelli jossa olen koskaan asunu (omalla rahalla). Mutta olipahan hieno! Tervetuliaisdrinkki saapuessa ja niskahieronta jos haluaa. Huone on valtava, ja sänkyyn mahtuis helposti pitämään kymmenen hengen orgioita. Mahtava uima-allasosasto, kuntosalit, aamiaisella tarjolla KAIKKEA. Suorastaan pöyhkeä kokemus.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä