Kuka, mitä, häh?

Miä oon Päde, varhais-keski-ikänen senioripissis Helsingistä. Juuret Kouvostoliitossa, paperitehtaan katkussa kasvanu. Tykkään kissoista, juon kaljaa ja luen ihan helvetisti kirjoja. Tykkään myös sarjakuvista, tatuoinneista, juustosta ja raskaammanpuoleisesta rokenroulista. Ja matkustamisesta! Ai että, siitä miä vasta tykkäänki!

Töitä pakersin liki 25 vuotta putkeen, lähinnä IT-alalla, ohes jotain kirjotushommia joskus oon tehny kans, ne oli mukavaa vastapainoo toimistohommille. Mutta sitte rupes tulee olo että happi loppuu. Ajatus siitä, et pitäs johkii eläkeikään ootella ennenku on kivaa.... ei saatana. Jos niin on ni vois samantien ampua kuulan kalloonsa. Vitutus, se on kovasti aliarvioitu voimavara. Miulla se johti sellaseen, että nyt on pakko lopettaa ruikutus ja tehä jotain elämälleni. Moottoritiäki oli kuuma ja sillai, puntti vipatti maailmalle.

Nuoresta saakka oon enempi vähempi matkustellu, joskus ihan työn puolesta niin paljon etten sen jälkeen hetkeen maasta poistunutkaan, en halunnu nähä enää ainootakaan lentokenttää ikinä. Vajaat puoltoista vuotta kerkesin myös asua ulkomailla, exoottisessa Ruåtsissa. Matkustelukyllästyminenhän ei toki kauaa kestäny,  aika äkkiä alko tennarit tärisemään. Reissut alko pikkuhiljaa venymään pidemmiks ja pidemmiks. Jokaiselta matkalta tulin itku silmässä ja molo ottassa takasin Mordoriin.

Loppukeväästä 2011 palasin kuukauden lomalta Indonesiasta ja olin ihan paskana. Ahisti arkeen paluu ihan vietävästi. Vietin hiukan unettomia öitä ja pähkäilin, kunnes lopulta miä yks aamu heräsin ja totesin että perkele, kyllä nyt on sen aika että miä lähen ja kunnolla. Menolipulla reteesti vaan ja takas tuun sitte kun rahat loppuu.

Marraskuun eka päivä 2011 miä sitte läksin. Enkä ookkaa tullu takasin. Jäin Indonesiaan. Sukeltelen ja pyäritän kissojensuojelutoimintaa, kirjottelen, puuhastelen ja käyn töissä, Taalasmaana majatalossa. Elämä on hianoo!

Varokaa! Puuma moottoritiällä!
Tää ploki on alotettu toukokuussa 2011 kun oli justiisa päättäny, että miä lähen menee. Teksteistä löytyy odottavia tunnelmia ja raportteja elämän säätämisestä siihen, että miul ei oo enää mitää, ja voin lähtee. Reissun varrelta on juttuja sieltä missä oon millonki ollu ja sitte tuossa kesällä 2013, ku päätin että paskat miä täältä Suomeen palaa, ni homma muuttu enemmän matkaplokista semmoseks elämä-plokiks.

Kirjotan vähä mitä sattuu, turhia sensuroimati. Ei tänne silti koko totuus tule, älkää luulkokaan!

Ainii, ja toi blogin nimi? Hauska (mukamas) väännös Miljoonan Pellen hittipiisistä, misä moottoritiä on kuuma, tahtoisin jäärä mut vittu ku en pysty, laiva odottaa ja kaikkee. Ei sen kummempaa.


4 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

Oo miten mahtavaa!! Hyvä sinä, arvostelen!!

On niiin hienoa lukea ihmisistä, jotka uskaltavat repäistä, tehdä jotain elämälleen ja lopettaa se ainainen vitun pillitys ettei tää voi olla näin!!

Täytyypä alkaa seuraamaan sun loistavaa blogia! Itselle tämä blogimaailma vasta ihka uusi maailma.....

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitto, diggaan siun touhusta! Itekin tekis mieli repäistä ja muuttaa vittuun täältä sääntöjen, kieltojen, byrokraattien, ahdistuksen ja paskan valtakunnasta.

Ehkä vielä joku päivä muutan Hiekkakikkareelle.

Niijja tuo siun kirjotustyyli on ihan parasta! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hienoo meininkiä. Luin iltalehdestä ja olikohan kotiliedestä(?) juttus ja koska oot toteuttanut mun unelman niin pakko pari kysymystä esittää. Käytiin gileillä viime kesänä ja hinku jättää suomi ja lähtee taas reissuun ja muuttaa indonesiaan on kova. Lähinnä kiinnostais tietää että miten tulet toimeen kun sanoit että teet jotain pikku töitä jossain majatalossa välillä, mutta palkathan siellä on niin pienet että tekemällä hommia välillä ei elä. Lisäksi mainitsit että laitoit asuntos vuokralle helsgissä niin ilmeisesti niillä tuloilla sitten pärjäilet kuitenkin vai? Jostain täytyisi keksiä tulon lähde jotta ei siellä tarvitsisi niska limassa tehdä pitkää päivää vain. Lisäksi mitenkä sinun verotus menee? Maksatko veroja Suomeen vai? Kiitos lisämotivaatiosta :D

Anonyymi kirjoitti...

Hiljaiseksi vetää... Miettimään laittaa.

Tsekkaa myös nämä