lauantai 4. lokakuuta 2014

Kuka ois siun Tuulipukumies? Tai Tuulipukunainen?

Miul on viiminen päivä Taalasmaan Ullana menossa. Sen kunniaksi (ja koska oon vähän väsymyshysteerisessä tilassa, nukuin huonosti ja heräsin viieltä) esitän tämän plokin kaikille kahdelle lukijalle kysymyksen. Vastatkaa!

 

Meillä on ollu kavereien kanssa jo vuosia semmonen viihteellinen, mauton, pinnallinen ja esineellistävä baaripöytäkeskustelunaihe. Aiheen nimi on Tuulipukumies. Tai Tuulipukunainen. Kysymys kuuluu: "Kuka ois siun Tuulipukumies tai -nainen?".

Määrittelemme Tuulipukumiehen ja -naisen seuraavasti: Tuulipukumies tai -nainen on henkilö, jota panisit vaan siks että se on SE. Julkimo jollain tavalla, ansioitunut alallaan, kuuluisuus, arvostettu jne tavoin vähän peruspäkkyrää tunnetumpi persoona. Tuulipukumies tai -nainen on kuitenkin habitukseltaan tyystin muuta kuin missä siun silmä normaalisti lepää. Eli jos se olis aivan noubadi, et koskis pitkällä tikullakaan. Siis tyyliin että se tulis iltalenkillä tuulipuku päällä vastaan ihan muina noubadeina ja kysäsis et läheks panee, ni vastaus ois kauhistunut ei. Mutta koska se on SE, niin lähtisit. Yksi kriteeri on myös, että panemissuorituksesta tulis oiva keskustelunpysäyttäjä baaripöydässä. Kun joku kysyy et moro, mites menee, ja vastaat että mikäs täs, kävin just panemassa *tuulipukuhenkilön nimi tähän* niin kaikilla putoo leuka lattiaan.Suosittuja Tuulipukumiehiä ja -naisia miun kyselytutkimuksen perusteella on mm. Lemmy, Sauli Niinistö (ja useat ameriikan presidentit), Lenita ja Hillary Clinton.

Huom: avainasemassa on se, että muutoin et todellakaan lähtis. Alottelijat tekee usein sen virheen, että ne miettii vaan kuumia julkimoita, mutta kamoon, kuka ei lähtis jos Johnny Deppin näkönen noubadi tulis tuulipuvussa vonkaamaan? Johnny Depp ei ole tuulipukumies.

Ja kuka on miun Tuulipukumies? Se on Eminem. Tommosta hiiren näköstä räppärinäätää en kattois kahta kertaa jos se tulis vaik tänää illalla regeibaarissa jotain siihen määkimään. Mutta koska se on Eminem, josta pidän valtavasti, ni kylä lähtisin! Ihan vaan siks että se on SE.

Ja nyt siis kysyn: kuka on se siun kahiseva Tuulipukupartneri? Vastaukset kommenttipoksiin tai FB-linkin kommentteihin kiitos.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samuli Putro. Kaverin tuulipukumies on Simo Silmu. Tai oli ainakin joskus, ei ehkä vältsiin enää kun se taitaa olla rupsahtanu jo ihan tuulipuvunkin tuolle puolen...

Tiina kirjoitti...

Menee samaan kategoriaan kuin sulla, mutta pakko sanoa Snoop Dogg. Sillähän on tuulipukukin jo valmiiksi.

Tiina kirjoitti...

Tai no, tossa mun vastauksessa on virhe, koska mä menen Snoopin äänestä niin veteläksi. Että jos se tulisi lenkkipolulla kysymään "lähetäänks paneen", niin saattaisin lähteäkin. Mutta jos se vaikka kirjoittaisi lapun eikä sanoisi mitään...

Jude kirjoitti...

Vedit pahan. Tosi pahan. Mutta kun kerran aletaan julkisen häpäisyn linjalle, niin antaa mennä vaan. Mun tuulipukumies on Stefan Wallin.

Mari kirjoitti...

Mun tuulipukumies olis Cheek. Jos tulisi tuulipuvussa vastaan, olisi liian lapsen näköinen ja pikkunen, mutta kun se vetää stadionit täyteen, niin pakkohan se olisi kokeilla. Siis jos Cheek on kyllästynyt misseihin ja hakee hieman kokeneempaa leidiä :-).

Anonyymi kirjoitti...

Clint Eastwood. Ei niin että se olisi pahannäköinen nykyäänkään, mutta se on kuitenkin jo tukevasti eläkeiän tuolla puolen ja itse vasta aloitin kolmenkympin. Mutta eihän Dirty Harrylle voisi sanoa ei vaikka se olisi hengityskoneessa!

Ana kirjoitti...

Jouduin vähän miettii, mitä tässä oikein kysytään. Mutta nyt oon melko varma, että mun vastaukset on Jack Nicholson ja Arman.

Paulah kirjoitti...

Hjallis Harkimo :D

Anonyymi kirjoitti...

Antero Mertaranta. Selostuksen kera, kiitos. "Taivas varjele mitä sieltä tulee!"

Anonyymi kirjoitti...

Stepa ja Jaajo

Anonyymi kirjoitti...

Neumann. Ei niinkaan sen takia kuka se on, vaan kuka se oli. Nythan se on aika lailla parhaat paivansa nahnyt!

Patzy kirjoitti...

Apua! Ai kamala sentää, teil on ihan kauheit tuulipukumiehii! Mutta kyllä, kaikki hyväksytään.

Antero Mertaranta selostuksen kera on kyllä loistava, Tuulipukumiesten aatelia suorastaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun lanseerasit tämän käsitteen, niin koko ajan tulee mieleen uusia tuulipukumiehiä. Tähän astiset suosikit: Jaajo ja Martti Suosalo. :D

M-A

Anonyymi kirjoitti...

No voi hemmetti. Kai mä sit tunnustan: Ari Paska Peltonen tuli joskus kokeiltua. En ole todellakaan ylpeä itsestäni! Sun blogi on todellakin: MAAILMAN PARAS!

Miira kirjoitti...

Leonard Cohen. Ruma, vanha ukko, johon en varmaan muuten kattois kahta kertaa... mut kun tiedän, kuka se on, niin en potkis sängystäni pois :-D

Tsekkaa myös nämä