maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maksa vishlaa mutta kaupunkiloma häämöttää, jei!

Alepa on kuninkatarGraaaah! Mordorilaispultsarisesonki 2014-2014 on vihdoin ohi. Viimeinen hörpääjä poistui lauantaiaamuna. Kylläpä maksa viheltää, ja kylläpäs jumatsuiggeli oli lystiä ja myönnettäköön, on jo vähäsen ikävä kaikkia pöllöjä, mielessä on haikeus ja kaipaus. Osin sellanen harmituskin kun en kaikkien täällä käyneitten kanssa kerenny ihan kauheesti ees aikaa viettää, ku osuvat huudiloille just ku miulla oli kissaklinikkahulinaa ja Taalasmaahommaa ja muuta. Kiitos viä yhren kerran kaikille täällä käyneille, kiitos tuliaisista ja kaikesta ja tulkaa uuelleen, sitte syssymmällä, eiksni?

Mutta haikeuresta hualimatta kiitollisna otan nyt tän välikauden haltuun ja koitan toipuilla. Jotain pientä uhkailua on toki tullu että turha relata, täältä tullaan vielä, mutta iha sama, uskon vasta ku näjen. Ja ihan varmuuen vuoks poistun itte saarelta parin viikon päästä. Rahaahan ei oikeesti olis tämmöseen kreiseilyyn, mutta toisaalta on myös pakko poistua maasta viisumin takia ja ku kerta meen ni myäskin sitte vähän oon. Eli lähen tuossa vapun hujakoilla noin kaheks viikoks Malesiaan hakeen uuen viisumin (vitun viisumit, järki lähtee!) ja samaan syssyyn hiukan lomailen kaupunkiolosuhteissa. Pähkäilin patti punasena jotain rantavaihtoehtoja, mutta kallistuin kuiteski ihan vaan kaupunkilomailun puoleen. Rantaa miulla on täällä tarjolla niin paljo ku sialu siätää, mutta kaupunkien tarjontaa ei laisinkaan ja huomasin oikeen kaipaavani sellasta sitilaiffia ja sitä, että kaikkea on vaikkei haluiskaan. Meen täten siten vaan Kuala Lumpuriin ja sit Kota Kinabaluun ja sit viel Kuala Lumpuriin tai johonki lähistölle, wuppiduu. Hotelleja joissa on koko ajan sähköä ja missä JOKU MUU siivoaa, kiiltäviä ilmastoituja ostoskeskuksia, Subwayn puolimetrisiä pötkylöitä, Starbucksin frappeämpäreitä! Tepastelua kaupunkien kaduilla ihan noubadina, huudiloiden pälyilyä, eiminkään tekemistä ja eiminkään ajattelemista, lueskelua ja nukkumista ja olemista, ihan vaan ittensä kanssa. Musiikin kuuntelua ja kaikkien sulakkeitten lataamista. Epäsosiaalisuuslomat Oy järjestää!

Breikki tulee tarpeeseen, koska hysteerinen suorittajaluonne on ottanu vallan ja oon ajanu itteni aika lailla loppuun kissahommien kanssa, ja kun lisäks on kirjotushommia ja oli toi mordorilaispultsariryysis kuukausikaupalla päällä ja aina kaikki kotihommatki hoiettava ja ja ja.... ni täti on vähän väsyny ja finaalissa. Ja kun en oo puoleen vuoteen missään käyny ni on aika kova innostus päällä ihan vaan siitä, et maisemanvaihto! (ja mainittinko jo et Subway ja Starbucks????)

Lomalle lähteminen tietysti stressaa myös. Kaverit onneks tulee asumaan min Palatsille eli tärkein seikka eli himan kissojen ruokinta ja huushollin pystyssä pysyminen on hoidossa. Mutta kissakauppaa tuskin kukaan pitää auki sillä välin ku mie oon kaupungeissa ahtamassa Subwayn pötkylöitä itteeni. Tämä seikka onki yks asia mihin tartteis joku ratkasu keksiä, eli käytännössä kissahomma alkais tarvita lisää ihmisiä kehiin. Mutta ei oikein oo ketään, kaikilla tutuilla on omat duuninsa ja hommansa. Sille ei mitään voine, kauppa on sitte kiinni, piste.

Muutoin Hiekkakikkareella on rauhaisaa. Pääsiäishulina on mänt ja ihmismäärä on siedettävä. Sadekausi oli lopuillaan mutta viime yönä tuli taas vedenpaisumus tuntikausia kikkareen yllä jyllänneen ukkosmyräkän muodossa. Juur nyt ois kanootti paras kulkuväline, kaikki tiet on muuttunu järviks tai joiks ja muta lentää ku tual konkelilla suhaa tuhatta ja sataa. Sähkökatkoja on ihan koko ajan, kestävät välillä tuntikausia. Meinaa ajaa hulluuden partaalle, koska hima muuttuu välittömästi nihkeeks saunaks ku tuuletin lakkaa pyörimästä. Oo siin sitte omassa hiessäs kierimässä, ei pysty nukkumaan eikä mitään. Ongelmat johtuu Lombokilla olevan sähkölaitoksen paskuudesta, kertoo huhu. Mutta tämmöstä se on, täällä päin mualimaa. Kaikki ei skulaa niiku Strömsöös, ku ollaa tälleen kaukana kaikesta, jynöy.

Ennen kaupunkihulinoihin sinkoomista on viel yks eläinlääkäriviikonloppu, shopinkirupeema Lombokille ja muuta yleistä häslinkiä. Ja tiiä vaikka kerkeis sukeltamaan joku päivä.... elän toivossa, sillä meri vimmatusti kutsuu ja miä niin haluisin kuunnella!
Golfin kuppilan katossa on paitoja koristeena. Siel o näien Mind Of Dollin ja Majava Barin ja Lords of the New Churchin lisäks myäs Lasten Hautausmaa ja Kivesveto Gogo ("Pull your testicles GoGo enklanniks, eikö?) ja hesan jäänmurtajapaita ja Pertti Kurikan Nimipäivät. Ja lisää on tulossa kuhan Jimson saa niitä tuonne naulattua. 

Anonyymi Lenny Kravitz

Tom ja uus tukka
Myös Kauppa on kuninkatar

Ja oha miulla tieteski uusia kissanpoikasia huushollissa kasvamassa. Esmes tämmönen biäni silmätulehtunu kehräysmäshiinEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä