lauantai 19. joulukuuta 2015

Kissakaupan uuet hianot roinat


Joulusesongin pitäis olla jo kuumana mutta saari on yhä aika tyhjä. Liekö nuo tulivuorihommat vaikuttanu vai mikä, ehkä jengi on vaihtanu lomaplääninsä varmempiin kohteisiin. Mutta kummallista on. Normaalisti majatalot on tässä kohin jo täyteen buukattu, mutta nyt liki jokasessa mörskässä on vielä tilaa joulunpyhiks.

Sadekausi on myäskin alkanu, on ollu huikeita ukkosmyräköitä ja pari päivää on ollu harmaata ja sateista. Ei muuten haittaa, oon aivan innoissani kun ei enää pöly lennä ja mikä parasta: piha on ruvennu pukkaamaan rikkaruahoja! Rohkenin myäs sijottaa puali miljoonaa uusiin rehuihin, nyt kun taivas hoitaa kasviksien kastelemisen. Kasvisten ostaminen on helppoa, setä tuli rehulastin kanssa aidan taakse huutelemaan ja löin sille kaikki lompsassa olleet käteiset kouraan ja sain liki 20 jotain rehua. Mitn hajua mitä siä on, jotain missä on kukkia ja sit pari jotain heinää ja jotain. Iha sama, kaikki kelpaa!

Miulla oli tuossa helvetillistä ressiä ensinnäkin työlupapaskojen kanssa, mutta se helpottu nyt kun passi on saapunu takasin kotio. Toinen saatanallista säätämistä vaatinu homma oli kissakaupan uuet hianot kissatuotteet sekä kissaruttorokotteiden kyttääminen. Pari kuukautta meni kissaroinien pykäämiseen ja tilaamiseen ja liki yhtä kauan sai kytätä rokotelastia. Koko Indonesia oli tyhjänä kissarokotteista, joka paikassa eioota vaan tarjolla kun kyselin  rokotteita Balilta ja Jakartasta ja Lombokilta. Viime viikolla vihdoin tukkumyyjä sai varastonsa täyteen ja rokotteita oli taas saatavilla. Hyvä, koska sadekausi tarkottaa että kissarutto-epidemia alkaa kohta jylläämään täysillä ja sitä varten on mirrien rokotukset pijettävä kuosissa.

Ja sitte omanlaisesa säätäminen oli sen kanssa että sain uuet rokotteet ja muut roinat Balilta tänne. Mutta kyllä ilopissaa melkeen pukkas kun torstaina vihdoin tuli pakettia veneellä Hiekkakikkareen rantaan ja pääs vauhkona kattomaan miltä nuo kaikki uuet sälät näyttää.

Uuet kissakassit ja paidat on niin hianoja! Mutta vittu mikä nysvääminen noissa kuvissa oli. Otin ekana valokuvan mein käsin maalatuista kylteistä ja yhestä seinäsä olevasta graffitista, ja sitte windowsin Paint-ohjelmassa hinkkasin pikseleitä että sain valokuvista enempi sarjakuvamaiset kissapiirustukset. Viäki rannetta jomottaa kun sai hiiren kanssa nylkyttää like there's no tomorrow.

Toivottavasti uuet sälät myy kuin häkä, koska kissat on tällä hetkellä varsin persauki. On ollu ihan vitusti kuluja viime aikoina: kissaklinikka ei sekään ilmanen ollu, lisäks ostettiin 2000 dollaria maksanu verianalyysi-laite, sitte 100 rokotetta ja uuet paidat ja kassit ja postikortit ja esitteet ja muut, kissanruokaa myyntiin vähäks aikaa... että vielä jossain kaukana tulevaisuuessa on se hetki kun voin ees ajatella että ottasin kissaprojektin lompsasta ittelleni liksaa. Koska tärkiämpää on kissat ja sitte vasta miä.

Kissaplokissa on kattava galleria uusista postikorteista ja muista roinista. Kattokee sieltä.

Ekana valokuva graffitista


Sitte vähän siivousta
Sitte saatanallista nysväämistä
Mutta lopputulos on niin hiano!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Wau! Ihan komea on katti.

Unknown kirjoitti...

Hienon näköisiä nuo kissat, kyllä näprääminen kannatti! :) Hyvää joulua sinne niin immeisille kuin kissoillekin! ^^ Mun bucket listiin kuuluu, että tulen sinne jonkun klinikan aikaan auttamaan! ;)

Minttu kirjoitti...

No, tuohan turistitilanne on meitäkin ihmetyttänyt täällä Nusa Lembonganilla, majotukset lähes tyhjillään. Mekin ollaan ainoat suht suositussa mestassa. Nyt enää kukaan ei puhu joulusesongista. Veikkaan tuhkapilvijuttuja. Suomalaisii näkyy enempi ku ruottalaisii, jännä juttu.
Me luultiin et Gileillä on aina säpinää.
Sade on jees mutta parina päivänä tuli jo aika esteristä... Ny näyttää paremmalta.
Tsemppiä sinne!

Tsekkaa myös nämä