maanantai 3. lokakuuta 2016

Huudilot haltuun: sunnuntaikävely

Miä olen niin käpertyny omiin rutiineihini ja reitteihini, etten tiiä yhtää mitä ees 50 metrin päässä miun Palatsilta tapahtuu. Täten kävin eilen ponnistelemassa piänen sunnuntaikävelyn ja kattomassa että mikäs helvetin majatalo se on jostain tuohonki tupsahtanu.

Kuvien kera, olkaa hyvä.

Huudiloitten villieläin

Ai tässäki on joku majatalo! En oo tiänny! Ohan se ihan sentään minuutin kävelyn päässä miun Palatsista.

Ihan söpöt mökit on

Ja tämmönenki paikka on siinä ihan vieressä.

Tämä on SATAN Villas tai jotain vastaavaa. Oikeasti nimi on SANTAN mutta täällä jaeltaviin saaren karttoihin se on merkitty nimellä "Satan Gili". Arvostan!
Ihanan siistiä! 

Hänellä on hirviän äkänen äiti. Meinas mutsikana tulla silmille ku koitin tästä vauvasta ja hänes sisaruslaumasta saaha kuvaa.
Lisää villieläimiäHevo oli pesulla

Nää hevot oli syämässä

Ja miun kissat toki oli jonkun matkaa messissä. Siin on Supermama, Hulk ja Anssi Kela.

3 kommenttia:

Angelina kirjoitti...

Lisää blogia! Vieroitusoireita havaittavissa! :)

Angelina kirjoitti...

Tämä on outoa. Lähetin jo yhden kommentin, mutta nyt pyydetään jo seuraavaa :) Jotain ei taas tämä vanhus, sinun kanssasi samaa ikäluokkaa oleva, tajua! Noh, yritän uudestaan! Pinna vain ei ole kovinkaan pitkä! :)

Unknown kirjoitti...

Moon ny monta vuotta seurannu sun kirjoottelua ja tullu siihen tulokseen, että olisko hei aika kähevää heittää rinkka selkää, vaihtaa sandaaleihin jo helsinki-vantaal ja alottaa hyräily... Mut sit aloin pohtimaa rokotteita, hyttyskarkotteita, hätävara-matka-apteekkia ja mitähän sitä tarttis? Siellä on kuitenkin kaikenmaailman torakoita, liskoja, käärmeitä... Huh siis onneks ehdin funtsii ennenku lähdin ostaa lippuja. Tääl -10asteen pakkaases on aika turvallista, ko ei häiritse liskot muutaku huonosti nukuttujen öiden jälkipyykkinä.
Mutta jos kuulumisia kaipaat, niin pakkasta. Sitä on ny! Täällä Turun kupees ainakin. Heinolasta pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan ja pari kuukautta sitten kärräsin ne tänne Paimioon. Olisko suorilta pitäny kärrää teille asti? Tai siihen naapuriin? Ehkä joskus kärräänki, kunhan joku ensin kirjottais jonkinlaiset paperit et sais jotain "tukee"... ;) .... ja ältsisti sydämmii tähän perään ....

Tsekkaa myös nämä