keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Mirriuutiset

Olen kuula punasena säätäny viime aikoina kissoihin liittyviä juttuja. Saatana kun olis joku sihteerikkö, joka hoitais näitä asioita mutta ei ole ja vaikka oliski ni miä olen niin kireepiponen kontrollifriikkinatsi, että helpommalla pääsen kun teen itte. Onpahan kaikki sitte just niiku miä haluan ja jos jotain on päin persettä ni ei voi ku ittiään piiskata. Tämä on sairaus, tiedän. Diktaattorin elämä on raskasta.

Ensmäänen asia joka on valmihiksi puserrettu on kissaprojektin uutiskirje. Historian eka "MEOWSLETTER" lähti justiisa liikenteeseen. Sen voi tsekata klik-klik-tästä.

Postituslistalle voi liittyä joko menemällä mein nettisivulle ja liittymällä siellä olevalla lomakkeella tai sitte, ku kuitenki ootte laiskoja klikkaileen, ni laitetaa se tilausjutska nyt tähänki eli laita tuohon siun sähköpostiosote ja klikkaa tota nappulaa ja sitte seuraile ohjeita jotka pamahtaa siun meiliin:
Toi ehkä toimii tai sitten ei, mutta yritys on kova. Seuraavana ohjelmassa on saaha miun kissatuotteitten nettikauppa julki. Siinä on viä vähän säätämistä, mutta tavote on kuun loppuun mennessä. Sitte jumaliste ostatte KAIKEN jotta miun ja kissojen elämästä tulee täällä yhtään mitään. Tilaatte niin perkeleesti kangaskasseja, että miä en muuta ehi tekeekään ku paketoita niitä ja juosta Lombokilla postikonttorissa. Kiitos.

Toivoo mitä nöyrimmin nimim. Vuokrakin pitäs maksaa muttei oo rahaa -69

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teetätä mustia kangaskasseja niin pitkin hihnoin, että saa heitettyä olalle eikä tarvise käsissä kantaa! Ilman kuvaa, pelkkä teksti, oranssi tai keltainen, että erottuu. Sellaisen voisin itse tänne Suomeen asti mieluusti tilata. Simppeliä, mutta toimivaa.

Olet ilmeisen perehtynyt kissaflunssan ja -ruttoon? Tiedätkö miten voisin itse reissatessa ehkäistä sitä, että en kanna kotiin omille kissoilleni mitään taudinaiheuttajia? Perus pesulapesu tuskin riittää vaatteille?

Hienoa työtä teet! Minun unelmakohteeni ovat Huippuvuorilta ja pohjoisemmasta Venäjästä (eli järkevien, mieluusti alle -10c lämpötilojen paikkojen sijaan) siirtyneet tässä parin vuoden sisään Gilille ja jotenkin juuri tuonne sinun kissasaarellesi... En tiedä, että miten kestäisin kuumuutta, mutta kissat olisivat todella hyvä syy tulla juuri sinne! Toivottavasti jatkat toimintaa/löydät jatkajan, että minäkin pääsen katselemaan otuksiasi joskus. :)

p.s. Uutiskirje tilattu, kiitos!

- Minja

Tsekkaa myös nämä