perjantai 29. kesäkuuta 2018

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tänää aamulla klo 7


Piti kirjotella muita juttuja mutta otetaas ensin taas tulivuoriuutiset. Tilanne tänään: Agung alotti isomman purkauksen eilen iltapäivällä ja pukkaa tuhkaa taivaan täydeltä. Balin lentokenttä on sulettu aamuyöllä ja on tiettävästi kiinni ainakin iltaan asti.

Tuulet puhaltaa tällä hetkellä tuhkaa länteen päin, eli meillä täällä Hiekkakikkareella ei oo ees tuhkallista hätää. Kaikki on ookoo, mitä nyt jokaisella helvetin kylmä hiki persvaossa. Agung pisti jo meiän joulusesongin viime vuonna ihan kuralle, ja nyt olis isompi high season just alkamassa ja rahaa pitäs tehä vähän jokaisen, ni tässä sitä ollaan taas. Jos lentokenttä Balilla pysyy pitkään kiinni, tai on välillä auki ja välillä kiinni, niin tukalat paikat tulee. Turistit menee muualle. Bisneksiä kaatuu ja ihmisiltä lähtee duunipaikat alta.

Ei hirviästi naurata. Miäki niin olen oottanu high seasonia, tilannu kissakaupan täyteen paitoja ja uusia kasseja, ja ollu fiiliksillä että nyt saatana kissakauppa tekee massia niin perkeleesti että niin kissat kuin miekin senku kylvetään timanteissa. Saapi nähä miten käy. Tilanne on se, että rahaa on ruvettava valumaan miun suuntaan ihan just näillä näppäimillä tai katkiaa verisuoni päästä. Semminkin kun kaiken persaukisuuden keskellä velloessani en suinkaan nöyristele ja vetäydy siltojen alle itkemään ja syämään kiviä, vaan pyörittelen pähkä- ja suuruudenhulluja suunnitelmia oman minitalon rakentamisesta.

Mutta hei eiks tääki oo just siistiä, että akka ei muuta tee ku valittaa kuinka on persauki ja ihan vitun väsyksissä ja näännyksissä, ni sitte rupiaa miettimään että koska ei ole rahaa eikä enerkiaa eikä aikaa ni let's rakennetaan talo!

Voisko joku tulla ja antaa avokämmentä ja painot jalkoihin? Ni loppuis tää leijuminen ja riehuminen.

Aijoo ja peeäs, tuota Balin möyryyvää vuorenjärkälettä voipi tuijottaa livenä YouTubesta, tieteskii.Eilen illalla auringonlaskun aikaan. Kuva by Tori Taylor
Hieno internetistä pöllitty kuva, saa jakaa, kuhan kertoo että kuvan otti eilen illalla Rio Helmi.
Hiljasta on lentoliikenne Balin ympärillä juuri nyt. Screenshotti FlightRadarista.2 kommenttia:

Jake kirjoitti...

Moi Päde,
Nappaa Amazon Merch -tili ja siirrä sun paitadisainit sinne, niin saat satunnaisia lisäasiakkaita ympäri maailmaa.

Siäl saarel voit sit kans helpottaa niiden elämää. Pidät paitavaihtoehdot käsillä -> asiakaskokelas voi hiplata tuotetta ja sit tilaus sisään Amazonin kautta. Ei tarvi raahata tuliaiskrääsää mukana.saat vielä samalla sähköpostiosotteen niin voit mailchimpillä muistutella ostaneita asiakkaita tilaamaan lisää tavaraa jouluksi ja halloweeniksi.

Patzy kirjoitti...

Kiits vinkistä! Oon just saanu nettikaupan tulille, ensmääsen version, siitä tuleepi blogijuttua kohta. Mutta tutkailen yhä kaikkia mahollisia vaihtoehtoja millä musta tulee rättikauppamiljonääri. TSekkaan ton Amazon-homman kans.

Tsekkaa myös nämä