Moottoripuuma vapautuu

Uuh. Oon arponu ja arponu ja arponu ja lopulta nyt sitte taipunu siihen että vapautan Moottoripuuman. Aikasemmat reissublogit oon pitäny visusti sillai että niit ei löyä mistää jollei oo linkki tiedossa, eli on joko miun kaveri tai sitte omaa oikeanlaisia suhteita (eli tuntee niitä ketkä tuntee minut). Jotenki oon hirveesti arastellu sellasta et antaa paskan levitä mihi vaa. Mutta ku oon saanu huomata että ohan noi edellisetki reissublogit ihan itestää levinny ties mihi eikä miul oo hajuakaan ketkä niitä oikee lukee... ni antaa mennä sit.  Iloisna paskaa jakoon kaikille!

Oon nyt sit laittanu linkkiä jakoon tavallista enemmän ja vastannu myöntävästi ku kaverit on kysyny et saako laittaa etiäpäin ja lainailla muualla ja laitella linkkiä ties mihi. Guuggelinkin meinasin antaa löytää tänne, mutta kun testasin miun kirjablogin kanssa tota holtittomaks heittäytymistä ja näin tilastosta että sinne tullaan googlesta pääasiassa hakusanalla "porno" ni alko arveluttamaan et millasta porukkaa tänne reissuplokiin sit oikeen eksyy ihan jo pelkästään siks että miun rinkan nimi on Asshole ja se täällä varsin usein tullaan mainitsemaan? Eli ei, asetuksissa on yhä ruksi siel kohas mis kielletään guuggelin sekaantuminen asiaan suoraan (jos muualla tätä plokia linkitellää ni sieltä ehkä sit guuglekii haistaa).

Jännähän se on ollu tos kesälläki ku muutaman kerran jossai karnevaalihommissa joku miulle tyystin tuntematon kaverin-kaverin-serkun-tuttavan-veli tuli selittämään et ai siä oot SE, vittu siun matkablogit on mainioita ja ai ku miäkii niin itkin ku se kissanpentu kuoli ja koskas lähet seuraavan kerran ja millo tulee uus blogi. Mukavahan se on kuulla kehuja, mutta et ihan tuntemattomilt ihmisilt.... siin kohtaa tulee sit  heti vähä sellanen olo et voi paska pitäskö sitä oikeesti ees VÄHÄN miettiä mitä vittua noihin blogeihin kirjottaa. Et tiedotteet suolentoiminnasta ja kaikenlaiset muut pöljäilyt ni onks pakko koko maailmalle avautuu. Toisaalta, kai sitä pitäs enempi miettiä siltä kantilta et mitä avautuu niille ihmisille jotka oikeesti tuntee, tai joittenka kans tekee töitä, et vitunko väliä tuntemattomilla ihmisillä? Äääh, emmiä tiijjä. Lopputulos on kyl kuiteskii se, et ihan vitun sama. Oon tullu siihen ikään et ei paljon jaksa välittää siitä mitä muut ajattelee (kuhan eivät tuu kertomaan sitä miulle).

On myös ehotettu blogin myymistä johonki. En tosin usko hetkeekään että tästä paskasta kukaan mitään maksais, mutta vaikka maksaiski ja raha guud, mahollistaa matkustelun, mutta ei vittu. Tahon pitää ihan omissa hyppysissä nää plokihommat ja miättikää ny jos nää jossai...ööö... Pirkka- tai Gloria-lehen nettisivulla olis ni siel ei sais saletisti sanoo vittu eikä kertoo kuinka paljo kaljaa on juotu ja varmaan muutenkii tulis vähä ohjeistusta että mitäs pitäs olla. Ja alkasko näitten nakutus sitte tuntumaan työltä ja rupeisko kirjottamiseen tulee semmonen hienostelu-piirre alitajusesti mukaan, et alkasin tietämättäni esittämään jotain Folke West -tyyppistä matkailutoimittajaa ja kertoilee vaa jostaa nähtävyyksistä et "vuonna 1886 tällä aukiolla pidettiin vihannestoria" ja sensuroisin kaikki muut hommat siivommaks ja oisin niin polleeta asiantuntijaa ja maailmanmatkaajaa? Rupeis tulee jotain sponsoroituja kilpailuja ja sirkuttaisin siel jotain paskaa jostaa aurinkorasvojen hyvyydestä.... Ei helvetissä, kyl miä luulen että parempi on ku nää plokit pysyy omis käpälis, ni voin naputtaa mitä huvittaa, millon huvittaa. Ja varsinki voin edelleen kuvitella nakuttavani lähinnä itelleni ja muutamille kavereille ja antaa sielt tekstistä ihan vapautuneesti huokuu sen että oon sellain pienestä innostuva ja vähä (=kovasti) urpo enkä mikään yyber-cool madventuristi, joka vaatii extremee et ees vähä lähtis sellanen (omasta mielestään) jo kaiken nähneen ja kokeneen besserwisser-travellerin ylimielinen ja tympääntyny ilme naamalta. Että joo, aion jatkossakin kertoa onko kakkani kiinteää vai ei.

Toki tässä on myös yleisen kainostelun ja ujostelun lisäks vähän sellanen suorituspaineellinen homma. Oon aika paljon lukenu muitten reissuplokeja ja monet on ihan mahottoman hienoja ja upeita ja viksuja ja sivistyneitä. Ku miun valokuvatkii on kauheit räpsäsyjä vaa ja muil on jotai taidepläjäyksii blokit pullollaa ja tekstit on asiallista ja järjellistä ja aikuismaista. Toisaalta, oon kyllä lukenu muutamaa niin puuduttavan paskaa reissublogia et suorituspaineet sikäli on kyllä laskeutunu ojan pohjalle et vittu jos noiki on tuol blogiensa kans levällään koko maailmalle ni täs oo mitää hätää. Pari reissuplokii on oikee vihaks pistäny ku et siel ollaa maailmalla exoottisis olosuhteis eikä blokissa ole mitään mielenkiintosta vaikka PAKKOHAN siellä on saatana olla muutaki kerrottavaa ku et ostinpa uuet varvastossut ja tänää söin riisiä.... (koska onhan se paljo kiinnostavampaa et käy joka päivä kertomas et "no tänää oon maannu rannalla ja lukenu ja snorklannu ja sit oon paijannu kissaa ja illal meen regeipileisiin juomaan kaljaa, ei muuta, moi")


Hirvittää myös se, että tänne pärähtää jotain ammatti-vittuilijoita kyttäämään ja alkavat sit tuol kommenttiboksis huuella et vittu siäki saatana läski vanha lehmä siäl vaa makaat lahnana rannalla ja kittaat kaljaa ja kyttäät nuorii komeit poikii et tonko takia pitää maailmanääriin mennä. Jos sellasia nipottajia tänne plokiin eksyy ni niille sanoisin, että jep, kyllä, tiijjän, olen läski vanha lehmä joka makaa lahnana rannalla ja juo kaljaa, ja kyllä tasan kattoo jos komeita nuoria poikia ilman paitaa siin näköpiiris kirmailee. Et ei sitä tarvi miulle erikseen tulla kertomaan.

Yhteenvetona näin lopuksi todettakoon, et tää on miun ploki, kerron miten miä lomailen, mitä siel reissussa teen, millasii ihmisii törmään ja mitä kaikkee tapahtuu tai on tapahtumatta, millaset on fiilikset, mitä ajatuksii pääs pyörii (ja mitä vessassa tapahtuu). Jos ei oo säkenöivää meininkii ni ei oo, kerron sitte senkii. Mutta ei näis reissuplokeis silti ole koko totuus, vaikka välil voikii vaikuttaa siltä toi akkahan suoltaa ihan ilman sensuuria kaiken sonnan ihmisten silmille. Paljon jää myös ihan vaan omaan tietooni.

Lukekaa, jos tykkäätte, poistukaa jos alkaa tympäsee tai vituttaa. Ymmärtäkää paskaa huumoria, yritteliästä sarkasmia ja vahvaa liioittelua, älkääkä polttako päreitänne jos oon välillä (köh!) vähän (köh!) pöljä. Laittakaa kommentteja, mutta älkää olko ilkeitä. Kiitos.

Kommentit

Jaded sanoi…
vittu siäki saatana läski vanha lehmä siäl vaa makaat lahnana rannalla ja kittaat kaljaa ja kyttäät nuorii komeit poikii et tonko takia pitää maailmanääriin mennä?
Patzy sanoi…
Melkeen otin aikaa että kauanko kestää ennenku tää kommentti tänne läsähtää.... :D :D

Kiitos sinne Kouvostoliittoon!
TriathloNisti? sanoi…
Siis tärkeimmät asiat mitkä täält PITÄÄ löytyä on 1) kakan kiinteysaste, 2) mitä kuuluu k&k rintamalle, 3) montako kissaa on pelastettu ja 4) millon on Bintang time!
Zepa sanoi…
Sä kirjoitat kivasti. Seuraan!
Anonyymi sanoi…
Eksyin pallontallaajista tänne. Ensin olin että ei vittu mitä paskaa. Sitten luin pari kappaletta lisää ja nyt on pakko lukea kaikki postaukset. Ihana olet! Jäin koukkuun elävään kirjoitustyyliisi :)

nimim, toinen omaa irtiottoa suunnitteleva nuori, kohta rannalla lahnana makoileva lehmä.

Tsekkaa myös nämä

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Puhelinnumerohelvetti

Laitetaan kaikki remonttiin!

Puhelimessa asiointi