maanantai 4. elokuuta 2014

Vielä viimeinen viikko Mordorissa

Hesa, puali viijeltä aamulla


Viimeinen viikko Mordorissa on alkanu. Viikon päästä lähen kotimatkalle, jollei maksa räjähdä ennen sitä. Ystäväni eivät sylje tuoppiin, joten yhteisiin ajanviettoihin on sisältynyt varsin reippaasti spurguhenkisiä aktiviteetteja . Mutta hauskaa on ollu!

Nyt miä oon päässy asustelemaan ihan yksikseen, kaverin kämppä Linnanmäjen viekussa onpi tyhjänä ni saan tän viimisen viikon porskutella olematta hirveenä riesana muitten nurkissa. Ja kyllä tulee tarpeeseen semmonen että on joku paikka missä saa olla hetken yksikseen ittesä kanssa. Vaikka on ollu helvetin kivaa nähä kaikkia ihmisiä ni kyllä miun sosiaalisuussulakkeet on tässä punottanu jo usiamman päivän. Tekeepi hyvää kun saa välillä olla vaan eikä tarvi puhua kenenkään kanssa. On aikaa ajatellaki välillä.


Elävä musiikki
On siis bailattu, istuttu terasseilla ja puistoissa, on pijetty grillibilettä ja käyty kattomassa elävää musiikkia. Selvittiin jopa hengissä visiitistä Hotelli Vantaan Pulisuudelmaan. Sehän on paikka, johon ei kukaan tervejärkinen ihminen vapaaehtosesti lähe. Tuo myös kuivan maan porauslauttana tunnettu helvettisimulaattori piti kuitenkin käyä kokemassa, koska aa: se tarjosi turistille eksoottisen elämyksen ja pee: miun oli pakko päästä kattomaan Kotiteollisuutta. Meininki oli mahtava ja justiisa sitä mitä osattiin etukäteet odottaa. Yleisö oli täysin dorkaa ja ihan helvetillisessä kännissä, mutta Kotiteollisuus oli hyvä. Miun miälestä. Parasta - monestaki syystä - oli tuolla reissulla kuiteski se matka sieltä Tikkurilasta takasin Hesaan. Pääsin niin komeella autolla siältä pois, että viäläkin oon ihan täpinöissä. Kuva löytyy tualta jostain, pläräkkää alaspäi.

Melkeen kaikki miun suosikkipändit miä saan nyt tällä reissulla nähtyä. Viel pitää raahauta perjantaina Poriin saakka että näkee Stam1nan mutta muuten on ollu aika kiva tsägä sillai et melkee kaik on nähty jo. Puuttumaan jää vaan Von Hertzen Brothers ja Viikate, mutta sä et saa koko maalilmaa, Taavitsainen.


Rakastan mordorilaisia miähiä. Ne on ihania.
Asioita joihin on kiinnittänyt huomiota: Vittu täällä on kallista. Jumaliste että jengi dokaa paljon ja tosi moni vetää ittensä hirveisiin kondiksiin. Mordorilaiset miehet on - parhaimmillaan - ihania. Ne on miehen kokosia, ihan vitun komeita, kohteliaita ja vitun mukavia, ne tarjoo juomia ja ruokia ja kyytejä (muttei aisaa, siitä hiukan miinusta ehkä) ja niien kanssa voi jutella kaikesta mahollisesta. Ihmisten asunnot on täynnä kaikkea ihmeellistä tavaraa, robotti-imurinki kans oon jo asunu. En ymmärrä miten telkkarissa on internet ja telkkariohjelmat tai elokuvat sieltä vaan napsitaan et katotaaks toi. Tää jatkuva valosuus käy vähä yäuninen päälle, en tajua tätä et aurinko pojottaa tua taivaalla saatana koko ajan.

Ja hei, ihmiset btw tervehtii. Tästä luin jotain kitinää lehistä ja kelasin et ihan normimeininki et ei moikkailla. Hoidetaan asiat ja mitään turhaa hyvää-päivää-kaunis-ilma-tänään-paskaa tarvi joka yhteydessä jaaritella. Mutta nyt on melkeen joka kerta kaupassa kassantyyppi sanonu hei tai moi. Olen oikeen kiinnittäny tähän huomiota et katos vaan, moikkailukulttuuri on täällä.

Helsinki on jotakuinkin ennallaan. Uusia lähiöitä pojottaa siellä sun täällä, mutta muuten ei tääl oo oikee mikään muuttunu.

Seksihelteet jatkuu. Lähen ulos, moi vaan!Mäntti

Grillibileet

Basisti on pusikossa kusella

Kotiteollisuus on, vittu, paras

Kyyti Tiksin yästä takas Hesaan

Avoautolla on hauska matkustaa

Kiitos kyydistä, toivoo Leena

Rytmihäiriö! Ihan parasta semmosta hyvänmiälen musaa.

Aurinko nousee Vuosaaressa

Tän viikon kotikatu on tässä
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä