torstai 31. heinäkuuta 2014

Läskileiri MordorissaLoma Mordorissa on ohittanu pualivälin. Olen ollu täällä nyt kaks viikkoa, ja jälellä viä reilut 10 päivää.

Pahoitteluni, etten hirviästi täältä nyt reportaaseja naputa. Miä en ehi. Voisin tiätysti kertoa kultturelleista elämyksistä ja heristellä täs pikkurilli sojos et miten mageeta sitä ja tätä ja muumit ja senaatintori ja plääplää... jos sellasia kultturelleja elämyksiä olis. Koska olen lähinnä istuksinut puistoissa ja terasseilla kavereitten kanssa juomassa karpalo- eli vartalolonkeroa ni paskat tässä oo paljon kertomista. Olen lihonu noin 3-5 kiloa, koska kaikki syättää miuta ku jotain nälkää näkevää parkaa, et tää on tämmöin läskileiri kans tää Mordorin loma. Ja nenä on vähän aurinkossa palanu ku on tää älytön seksihelle.

Melkeen kaikki kaverit on jo nähty, paitsi et ei läheskää kaikkia viälä. Sen homman osalta kiirettä pitää.

Nyt miä lähen takasin Kallioon majailemaan vähäks aikaa. Ohjelmassa krillipileitä ja Tikkurilaa ja saatananpalvontaa.

Kattokaa kuvia sillä aikaa ku miä lihon ja ryyppään. Lisää dramaattisia Mordor-kuvia on feispukin Holiday In Mordor -alpumissa.2 kommenttia:

Marii kirjoitti...

Kuvat on hienoja. Onko meillä todella noin tyhjää, autiota ja pikkasen rähjästä. Näyttää siltä, että joku jo laittoi oven kiinni perässään ja sammutti valot...

Eija kirjoitti...

Pahoittelemme ruuan tarjoiluyrityksiä. Ens kerral pöyäs on näkkärii (ei sitä jyväisää ja kallista, ihan koulunäkkiä vaan.) Ei lihota.

Tsekkaa myös nämä