keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Täytyy hankkia vahtihanhi. Tai Vahtisaatana.

Palatsiini murtauduttiin eilen. Taas. Vitutuksen määrää ei voi sanoin kuvailla. Vaikka tällä kertaa mitään voro ei vieny (opin läksyni viime kerrasta, en pidä kotona enää mitään arvokasta.... enkä tosin mitään arvokasta edes omista) niin vituttaa silti niin helvetisti että pää meinaa räjähtää.

Tulin kotio käväseen iltapäivällä ja kappas vaan, makuukammarini ovi on auki, molemmat lukot totaalisen pillunpäreinä. Kissoja kämppä täynnä, kaikki tavarat ja vaatteet pitkin lattioita, sänkyä myäten myllätty koko huusholli.

Hepulikohtauksen ja hermoromahduksen sain välittömästi. Suurin hätä oli Sokeesta, koska hän ei näe mitään ja oli rikotusta ovesta painellu pihalle. Itkua siinä jo tuhersin ja säntäilin ku päätön kana ees taas ihan valtavan hädän  (ei kakka-) kourissa, ja sitte vasta itkettiki kun Sokeen pongasin talon takana papaija-puskien juurelta nuuskimassa huudiloita. Pääasia, että Sokee on tallessa! Myöskin 2 muuta sisällä asuvaa mirriä, pennut Pocari ja Pepsi, olivat tallella. Pocari äärimmäisen pelästyneenä yöpöydän alla piilossa ja Pepsi vieraskammarin hyllyssä silmät ymmyrkäisnä. Kissat tallella ja hengissä, eli ei sen suhteen hätää. Miun mieliala lähenteli kuitenkin hysteriaa.

Naapurista tuli heti jätkät mestoille, rupesivat hetimiten korjaamaan ovea, uusia lukkoja ja salpoja ja tsydeemeitä joku ravas kaupasta hakemassa ja poraus ja paukutus alko välittömästi. Laitoin töihin viestiä, etten oo nyt Edeniin tulossa koska tämmöne tilanne, ja sieltäki yks jätkistä hilpas heti paikalle että tarvinko apua ja mitä helvettiä oikeen tapahtuu. Postasin feispukkiin että vittusaatana ja siitä noin 5-10 minuutin päästä pihaan pamahti 3 poliisia. Pyytämättä aivan! Herraisä sentään. Mutta kyseisillä polliiseilla ja miulla on yhteisiä tuttuja, ja ilmeisesti yhteinen tuttu oli pongannu miun feispuk-postauksen ja polliisit sattuvat just olemaan heiän tiluksilla kaljalla tai jollain, ni oli viesti välitetty. Polliisit oli tavattoman mukavia, ja totesivat että kun kuulivat että se on miun talo nyt mihin on voro menny ineen, ni ottivat heti pyärät alle ja tulivat kattomaan. En tienny että ne tietää kuka mie oon, saati että missä miä asun, mutta mikäpä täällä Hiekkakikkareella salassa pysyis. Eipä polizait mitään tapahtuneelle pysty tekemään, mutta lähtiessään sanoivat että miä olen myös heiän ystävä ja antovat puhelinnumeron johon voin soittaa vaikka keskellä yätä jos joku hätä tulee tai tarvin apua. Asia selvä!

Ovi korjattiin, lukot ja salvat uusittiin, keittiön seinässä oleva reikä tilkittiin väliaikaisratkasulla (lautoja naulattiin, nin ei mahu siitä ihminen läpi ilman ähräämistä). Sit ei tarvinu enää kun siivota sotku. Ja sitten tarvittikin kaljaa ja aika vitun nopiasti, koska oli erittäin hermoheikko ja säpsähteleväinen fiilis. Oli pakko vetää nopeet ja äkäset tumut että sai jotenki nukuttua.

Se on meinaan vittumainen tunne kun joku on siun kotona ollu ja möyriny kaikki siun kalsarit ja likapyykit ja ihan kaikki. Saatananvittu sentään. Seuraavat puoli vuotta nukun taas vasara käessä.


Yhillä oli jopa kassakaappi murrettu auki

Miun huusholli oli 24 tunnin  sisään kolmas talo mihin murtauduttiin. Mahtava meininki. Yhillä oli jopa ihan oikee kunnon kassakaappi/tallelokero-tsydeemi, joka oli sekin laitettu päreiks ja sieltä viety kaikki. Tuommonen se on jo ammattilaisten hommaa.

Miten tästä eteenpäin? Keinot saaha turvallisuuen tunnetta takasin on oltava kohtuullisen edullisia, koska miulla ei yksinkertasesti ole varaa mihinkään vitun valvontakameroihin ja miinakenttiin. Panostan siihen, että palatsiin pääseminen on tehtävä vieläkin vaikiammaks ja tyäläämmäks.

Nythän miulla on jo ikkunat ruuvattu pysyvästi sulki, ne ei aukene mistään eikä mitenkään, ellei lasia riko. Laseissa on hälyttimet eli alkaa pilli huutamaan jos lasin rikkoo. Ovissa on ollu sekä normaali lukko, että tukevalla salvalla viritetty munalukko-lukitus (nämä lukot ei siis voroa pidelleet. Se on joutunu oikiasti tekemään töitä että on sisään päässy.) Talon omistajan kanssa tsättäilin eilen ja se lupas nyt mahdpian tehä miun keittiörempan ees siihen pisteeseen, ettei seinässä ole enää reikää, sekä rakentaa miun palatsin ympärillä olevan aidan sen verran korkiammaks, ettei siitä ihan tuosta vaan tulla yli. Sen jälkeen: keittiön ikkunat ruuvataan pysyvästi umpeen. Keittiön oveen vitullinen lukkoarsenaali. Hälyttimet laseihin.Vahtikoira tai vahtipossu olis kiva, mutta koirat on kiälletty ja possullekaan ei varmasti hyvin kävis jos tänne tulis. Vahtihanhi on harkinnassa, hanhet on kuulemma vitun äkäsiä ja käyvät päälle jos tulee vieraita ihmisiä heiän huudiloille.

Pohdin myös, että kun indoneessialaiset on aika helevetin taikauskosta porukkaa ja kummituksia pelkäävät ihan perkeleesti ja muuta vastaavaa, ni iskisin tuohon akilleen kantapäähän oikein näyttävästi. Pitäisin talossa huomiota suuresti herättävän Mustan Messun tai jonkun muka-satanistisen rituaalin, missä hiippailtais mustissa kaavuissa taloa ympäri kyntilän valossa naamat valkosina ja  möristäis ja öristäis ja huueltais Saatanaa, taustalla norjalainen bläkkis raikais niin että kuuroinki kräkin vetäjä sen kuulis. Sitte koristelisin talon ja pihan kaikenlaisilla pääkalloilla ja saatanien kuvilla ja pentagrammeilla, ja laittaisin sanaa kiertämään, että talossani legendojen mukaan majailevat Hyvät Henget kun ei saanu piettyä järjestystä yllä niin miä oon kuttunu helvetin syvimmistä onkaloista mestoille sellaset henkimaailman hiipparit joitten kanssa ei ole leikkiminen.

Tarvitsen Palatsiini siis Vahtisaatanan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lemmikkikobra

Ana kirjoitti...

Voi perse. Olisko se hanhi oikeasti mahdollinen, meinaan kissataloudessa? Koska osaahan se ainakin möykkää pitää jos pahis tulee pihalle. Koira ois muuten hyvä, mutta kun nyt ei voi.

iippotapio kirjoitti...

Moikka täältä lumisesta lapista. Tuossa lueskelin sitä rantojen puhdistusoperaatiosta. Onko siis että kaikki rantatien ja meren välissä olevat rakennelmat on purettu? Koko saarelta?

Siellä takapuolella ainakin oli vaikka mitä viritelmää. No sehän on hyvä juttu, näkyy kaunis meri kävelytielle paremmin.

Pari kertaa käyty siellä. Gili nyepi ja bale sampan mestoissa yövytty. Tykätty kyllä kovasti, ei moottorin äänet paljon häiritse.(joskus hevos paska haisee)Monesti tahtoo niissä maissa että ajavat jos vaikka millä moottorivempaimella joka paikkaan. (eivät siis kävele) mm Palawanin El nido keskusta pilattu.

Viimeksi siellä oli SUPER stara jammailemassa sama sama baarissa.

Ens vuonna tullaan.... Tuo sinun murre joskus vaikee lukea, hyvä niin.

anna milano kirjoitti...

Kalkkunapariskunta pihaan. Mustasukkainen uros kyllä pitää huolen, etteivät vorot pääse lähelle narttua, ja siinä sivussa kotikin pysyy neitsyenä.

S kirjoitti...

Pari videokameratarraa, yks ulos portin pieleen ja toinen ulko-ovelle, en kyllä tiiä meneekö läpi, mutta yrityshän sekin. Hanhi kuulostaa ihan varteenotettavalta elätiltä, ja kyllähän se muniakin tuottaa.

Tsekkaa myös nämä