keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Mirrikonttorin suunnitelmat

Olen täällä ja hengissä. Tilanne on vaan semmoinen, että läppärini vetelee viimesiään (saan uuen ens viikolla kun Eijja tulee kaukaa Mordorista tänne vihdoinki käymää jihuu) ja kotinurkilla ei toimi internetti nimminkään vekottimen kautta kuin silloin tahi tällöin jos tuulet on suotuisat ja biorytmit positiivisessa asennossa. Ja sitte kun tiedon valtatie miun Palatsin suostuu tavottamaan niin on niin hias että mitään kuvien latailua tai muuta on turha ees yrittää. Nyt olen Edenissä Taalasmaakeikalla ja täällä netti suihkii piirun paremmin, joten ehketi saan jemmaan kirjoteltuja juttuja jopa julki!

Alotetaan tästä: mirrikonttori. Tonttihan miulla on, mutta ei vielä mitään muuta. Hiukan rahaa jemmassa myös muttei läheskään tarpeeks. Raksapiirrustukset sain joku aika sitte ja niin hyvältä näyttää! Pieniä muutoksia piirustuksiin teen, siirtelen ovien paikkoja ja lisään ikkunoita/lasitiilivirityksiä, jotta konttorissa on valoa, eikä tarvitte pimiässä äheltää.

Tuommonen siitä tulee. Siin on kauppa, varasto ja sitte perimmäisnä eläinlääkäriklinikkatilat.


Tontti rehotti villinä ties mitä heinää ja liaania ja vanhoja kaatuneitten puitten raatoja, mutta myäpä käärittii hihat ja laitettii savottahommat käyntiin ja siivottiin tuo maatilkku yhessä Mr.Robertin ja Mr.Jarin kanssa. Moottorisahamiäs kävi laittamassa puitten raadot palasiks ja naapurin raksajätkät pisti nuotion tulille. Mirrikonttorin maatilkku on nyt jotakuinkin valmis vastaanottamaan äksöniä. Mahollisesti ens viikolla aletaan kaivaa perustuksia ja siitä sitte tiili kerrallaan rupiaa torppa nousemaan.

Ja koska Indonesia, niin en elättele minkäänlaisia toiveita aikataulun suhteen. Se on valmis sitte kun se on valmis. Mitä nopiammin, sitä parempi, tietysti, jotta saan kaupan auki ja kissoille rahaa. Sen olen täällä nyt kantapään kautta oppinu (siitä lisää piakkoin...), että mikäänhän ei aikataulussa valmistu. Joten parempi liänee, ettei mitään aikataulua ees ole. Se on kattokaas se, että pessimisti ei pety!

Slowly slowly, kuten maan tapa on. Huokaus.Mr.Neil teki piirustukset miun luonnosten pohjalta. Huomatkaa "NUT REMOVAL ROOM". Kuvat tuli sähköpostilla joka oli otsikoitu että "PUSSY CLINIC". Ai että myä ollaan hauskoja!

Tontti näytti vähän aikaa sitte tältä.
Myä raivattiin rehut veks
Moottorisahamiäs moottorisahaili
Sitte meillä oli tontillinen pöllejä

Raivattiin pöllitkii pois. Rakentelu vois jo alkaa!


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä