torstai 11. tammikuuta 2018

Laitetaan kaikki remonttiin!


Vuosi on 2018 ja fiilis on kuten kuvassa tuossa yllä. Tuo olohan miulla on jotakuinkin kroonisena. Ei se juuri muuta vaadi kun että joku sanoo moi niin olen jo aivan nääntyny. Saati sitte nyt kun ei oo kuukausiin ollu mahista pitää ees yhtä epäsosiaalisuuspäivää eikä oo ollu vapaapäivääkään yli 3 kuukauteen. Kattellaan sitte joskus tuossa toukokuussa, kun on seuraavan kerran ees teoreettinen mahollisuus pysyä päivä tai pari kotona piilossa ihmiskontakteilta. Jaxaajaxaa!


Uus vuas ja tanhuhommat

Uusi vuosi vaihettiin täällä asiaankuuluvin promillelukemin. Viidakkobaarissa oltiin ja siä oli pähee joku trädisönäl tanhuamista&bambukilkutusta -shöy, joka oli hiano, koska aina on kaikki hianoa jos on vähän jotain normaalista regeijollotuksesta poikkeavaa. Puoliks öiks lähtiin rantsuun kattomaan raketteja, mutta miä en siitä muista enää juuri mitään. Miähän kun en nykysin kestä edes kaljaa hirviästi, yks bintsu laittaa jo nupin surisemaan, kolmesta olen jo todella hyvissä ja jos siitä yli mennään ni olen tyystin katollaan. Tähän on tultu. Saatanan keski-ikä.

Saari on hiukan vilkastunu siitä lamaantumisesta mikä täällä oli joulukuun alussa. Normaalia hiljasempaa toki on edelleen, mutta mordorilaisia, jumalauta, heitä riittää. Kyllä olis pitäny pykätä se miun Spurgu Travels Oy, koska tässä on liki pari kuukautta menny silläviisiin että kun saa yhen mordorilaisen pultsarilauman veneeseen nin seuraava lössi jo kroolaa kohti. Gili Palmsin Memetin kanssa eilen justiisa haasteltiin, että hänen täytyy kohta vissiin mennä kurssille oppimaan suamea, kun hotelli on koko ajan puolillaan miun kavereita ja tuttuja ja muutakin mordorin matkaajaa. Ja eikö 5 minuuttia tämän keskustelun jälkeen tullu taas viästiä yheltä hampuusilta että moi, oltas perjantaina tulossa sinne. Eiku huikkaus Memetille että hei varailes taas yks huone yhille suamalaisille!


Majatalolla jo rempattiin yks katto joulukuussa.

Samaan aikaan toisaalla: Majatalossa jossa olen Taalasmaana ollaan tyystin tyhjänä. Mutta eipä hätää, vatsahaavaa pukkaa ja otta on hiessä, koska alkaapi helvetillinen remonttihärdeli. Parin mökin kylppärit laitetaan uusiks ja miun pitää vahtia että kaikki tehään just eikä melkeen niinkun pitää. Ihan sai-raan jees, koska minähän ihan saatanasti tajuan remonttiasioista. Putkihommat kaakeloinnit kaikki vitun hilavitkuttimet ja vipstaakit, juuu, kyllä, kaikkien alojen asiantuntijahan toki olen ja varsinkin näiden alojen. En tajua mistään mitään, joten omistaja Suzannen laitoin lupaamaan että jos kaikki on sitten kuitenkin tehty päin vittua, niin hänellä ei ole minkäänlaista lupaa rähjätä miulle. Olen ilmottanu, että teen minkä voin, mutta koska en tajua tästä aiheesta mitään, niin tässä on kaikki maaliman mahollisuuet katastrofiin. Asia selvä, Suzanne luopui mäkätysoikeudestaan, ja remppahommat alkaa kohtpuoliin. Huomenna lähen Lombokille ostelemaan jotain helvetin putkia ja hanoja ja perseenreikiä ja tilailemaan kaakeleita ja hyllyjä ja peilejä ja muuta mitä tarvitaan. Voi luoja.

Samaan syssyyn, toivottavasti, laitan oman Palatsin etupihan totaaliremonttiin. Palatsini remonttihan alkoi syyskuussa 2016 mutta kaikki jäi aika vitusti kesken ja rempalleen kun raksaporukka heitti hanskat tiskiin ja hävis kuin piaru Lombokille. Ei ole terassia, ei ole kun seulana vuotava heinäkatos. Jotain täytyy tehrä. Koska huushollini omistaja ei tätä nykyä tee muuta kun sukeltaa aivan solkenaan, nin sovimma että mitä miun torpassa tarviikaan tehä, ni miä hoidan ja otetaan sitte kulut pois miun vuokrasta. Oottelen viä remppaukon kustannusarviota tästä spektaakkelista ja sitte hyväksytän vuokraisännällä ja sitte etupiha kuntoon, kiitos.

Että tästä tulee ihan mahtavaa, kun miulla kohta on samaan aikaan duunit ja kissakauppa ja Majatalon kylppärirempat ja kotona Palatsin etupihan räjäytys ja kaikenlaisten hoiettavien asioien lista on ennestääki kilometrejä pitkä. Ja pitäs kirjaki kirjottaa ja pitäs jotenki rikastua ja pitäs sitä ja tätä. Nitroja, kiitos!

Oispa kaljaa.


Kuutamo oli uuen vuuen yänä komia

Stonen Janne tuli tänne kattomaan tota piirustusta

IT'S RUSAAAAAK! kertoo Gimo. Eli Majatalon kanapuiston aita ja portti ja kaikki oli ihan mäsänä ja piti korjata.

Elton John ja Assi, kissakaupan apulaiset
Majatalolla miulla on aina vähintään kaks varjoa perässä. Tässä Axl ja Risotto (ja takana makaa myös Molly) hätääntyneenä oven takana kun meni mökkiin ottamaan kuvia remontoitavasta kylppäristä.


Nimittäin saaren paras ruoka-annos. Vegan poke bowl.
Jaahas. Ysäribileet, nynne on rantautunu tänneki.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uuden vuoden jatkoa sinne! Pari suomenkielistä romaania löytyy Manta Divesta, viimeisen saari-illan rankkasade lannisti minua sen verran, etten lupauksestani huolimatta lähtenyt viemään niitä Golfille. Terveisin yksi siellä uutta vuotta viettäneistä Mordorilaisista

Tsekkaa myös nämä