keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Meijusuvaksen kolari ja regei

Regeifestari vaatii varmaan vähä bintangia
Hiekkakikkareella alkaa olla ilmassa suuren pössyttelyjuhlan tuntua. Regeifestivaali lähestyy, porukkaa lappaa saarelle, rastatukkasten poikien määrä senkun lisääntyy. Meilläkii tässä Kakkosella asuu ja hengaa niitä aimo joukkio. Miun naapuribungalowissa rämpyttyy kitara yätä päivää ja mökin ympärillä velloo välillä varsin sakee savusumu. Äsken ku menin aamiaiselle ni ei meinannu löytyä makaamoa johon olis kissalauman kans asettunu ku jokaisessa retkotti joku regeimiäs nukkumassa. Suloista! Ja jännää! Jammin Island -karnevaali alkaa siis huomenna ja on kahen päivän regeihomma tuol SamaSama-regeipaarissa saaren sykkivässä ytimessä. Ounastellaan järjetöntä ryysistä ja kauheeta meininkiä, mutta ollaan päätetty mennä ihan sukkana sekaan vaan, vaikka henki menis. Ray D'Sky on pakko nähä, mutta vittu kun ei ole tietookaan millo hyö soittavat. Ois jonkinlaisen organisaattorin mentävä aukko näitten kemujen järjestelyssä, ku mitään soittoaikataului ei oo missää ja facebookki-eventtiki ilmesty vasta eilen vai toissapäivänä ja sillai. Mjutta häpeninkin (tökkivät) nettisivut on täs ja tapahtuma tulee näemmä livenä tuol internetis kans tämmöses TVpantai-sivulla.Tämmöin kemu alkaa huamenna
Jotta tämän takia miä päivitän plokin nyt, vaikkei oo suuresti uutisoitavaa. Mut kert ollaan seuraavat pari päivää tuol kemuis ja varmaan sit on rapulakii ku ei kai tuol nuorison seassa selvinpäin kykene kemuttaan, vaatinee jokusen bintangin et pystyy olee, ni täs ei ny muutamaan päivvään sit ehi eikä kykene mitää plokisuoltoo tuottamaan. Mutta tuun kertoo sit kummoset kreisibileet oli ja montako minuuttia myä epäsosiaaliset vanhat hanhet siel oikee kestettii.

Ja miä oon taas vaihtanu majaa. Samanlain mökki ku entinen, mutta ku siihen takapihan majaan oli varaus tästä päivästä etiäpäin ni miun piti siirtää romppeeni alta pois. Muutin maanantaina mökkiin numero yhreksän, vanha tuttu tämäkin maja, oon tässä ennenki asunu. Mutta nyt alko vähä kärttysis merkeis ku sähköissä oli joku vammasuus et valot ei pysyny päällä ku ehketi 10 minuuttia kerrallaan ja sit räps pimeys. ja sit piti könytä hämähäkinseittiseen mökin alustaan napauttamaan muuntajasta-vai-mikä-se-ny-on katkasin taas asentoon ON.  Miä koitin tuol pojille motkottaa ja ne kävi päätä raapimas täs ja toteemas et ei myä tiijjetä missä vika oikee on ja miä jatkoin kipitystä mökin alle aina ku valoo tarttin, kunnes eilen hirtti hermo ihan totaalisesti tuon säntäilyn kans. Menin räyhäämään tonne et nyt vittusaatana, tarvin valot jotka toimii, et joko korjaatte NYT tai sit muutan uuteen bungalowiin (ei käy, regeifestarin takia kaikki varattu täst päiväst etiäpäi), tai sit joku teist kolleist istuu siel mökin alla sen katkasimen vieressä ja napauttaa sen aina takas ku se nasahtaa pois päältä. Ja kas, tulkoon valkeus! Kuuma&Komee tuli rassaamaan (ei miuta, ku lamppuja!) ja ku siinä tunti pari valojen toimintaa vahittii ja vaiheltii uusia lamppuja vanhojen tilalle ni saatii valot toimimaan. Jeee!

Et tämmöstä jännää tääl,eikö ollu kuulkaa hurja tarina? On vauhtia ja vaarallisia tilanteita täynnä tää keski-ikäsen sammakon lomailu.Peljästynyt Meijusuvas kävi varovasti puussa kolarin jälkee

On tääl sattunu hurjaakin, oikeesti. Meijusuvas jäi eilen polkupyörän alle, kolaroi oikee kunnolla fillarin kans, siis. Miä olin just tosta lähös naapuriin kauppaan ku jotenkii satuin viel vilkasee olkani yli kotipihaan ja siin samassa hirvee kissanparkasu, siihe pysähtyy joku turistiturjake fillarin kans, nään vaa et Meijusuvas siel mukkelismakkelis ja huutaa ja säntää paniikissa pakoon. Jähmetyin sekunniks aivan kauhusta kankeena ja sit lähin vaa juoksemaa takas ihan paskat housussa. Mieles ehti käyä vaikka mitä kauhuskenaarioita et vähintää siel on nyt jalkaa poikki ja ties mitä. Hirviä hälytystila päälle et se Meiju pitää nyt löytää ja heti (juoksi häntä suorana piiloon) ja se löytykii sit respan vieres olevast huoneest sängyn alta. Saatii se sieltä pois ja sit vammojen tutkinta. Meijusuvas vapis ja oli ihan shokissa, mutta luojan tähren ei käyny pahasti. Ruhje korvassa, takatassussa ja pitkä pintanaarmu jalassa. Meijusuvas olikii loppupäivän sit hyvin, hyvin pelokas ja läheisyysriippuvainen, ei meuhkannu ja riehunu niiku normaalisti, varovasti vähä puushun kyllä kiipes, mutta muuten pelkäs vaa kaikkee ja tuijotti säikähtäneenä kaikkee mikä liikku.  Hää pääs tämän takia sit miun bungalowii yöks ja nyhjäskii kainalossa kaiken yätä ihan rääpäleenä, mut nyt aamulla ku vapautin hänet taas rantapaariin ni söi ja kipitteli ihan entiseen malliin. Mutta kyllä peljästytti tää häpeninki ihan tajuttomasti, miulkii käet ja polvet tutis varmaan viel tunti tuon äksidentin jälkee.

Nyt miä suunnittelenkii tähä miun huudiloille liikennemerkkejä mis on varotuskolmio ja siin kissan kuva ja teksti et HATI-HATI eli varovasti nyt kaikki heppakärryt ja fillarit, kissat juoksentelee tiellä. Ja oikeestaa pitäs olla suojatie, tai miksei vaik alikulkutunneli. Joo!Hertta ja Meijusuvas päivänokosilla
Mutta muuten kissat voi hyvin, pien Herttakii jo syö ja on kissamaisempi käytökseltään, ja kakkakin on ajoittain kiinteää, tai kiinteähköä. Mutta vähä erikoinen tapaus hää on yhä, kovasti pitää ääntä eikä innostu yhtää leikkimisestä eikä läheisyydestä, haluu aina vaan kyhjöttää jossain tuijottamassa mitä ympäristössä tapahtuu. Kulkee vähä niiku omia polkujaan, mutta osaa jo ruoka-aikaan hakeutua paikalle ja viihtyy meijjän kans kyl kuhan saa olla rauhassa sillo ku haluaa. Mut välil nukkuu ihan tyytyväisnä yhes kasas muitten mirrien kans. Kyl siit viel kissa tulee.Gili Viewn kissapesue
Yks päivä käytii Tuiskun kaa kävelyl. Hautausmaalla ja saaren keskellä kurapoluilla ja noin. Kotimatkalla kurvattii sattumalta tuosta Gili View -bungalowsien ohitte ja voi helvetin saatana, siel oli sit 5 miniminipientä kissanpoikasta pinossa yhen bungalowin rappusella. Ja eikö siel ollu pari joilla silmät niin rähmässä et eivät niit auki saa.  Viime vuonna huhtikuussa ku olin tääl ja asuin tos Gili Viewssä viikon verran ku oottelin et Kakkoselta vapautuu huone, ni sielhä oli just tuommonen pesue miun bungalowin terassilla, ja yks kissanpentu niistä sillon miun mökin alle kuoli. Että tuli mekoset dejavuut, mutta ei voi ohi kävellä ja selkääsä kääntää, se oli nenäliinaa käsväskystä ja baarista vettä ja kissanpentujen silmien putsaus. Ja seuraavana päivänä silmäpesula uusiks. Mutta eilen ku menin taas touhukkaana tarkastamaan pesueen kuntoa ni sielt informoitii et emo ja poikaset on viety johkuu naapuriin kasvamaan. Miä toivon todella että näin on tapahtunu ja ne on jossai hyvän huolenpidon alla. Ku tiiän et jos on käyny huonosti niille vauvoille ni Gili Viewn pojat ei miulle ainakaa sitä kerro, ku muistavat kyllä miten surkeena vollotin sillo sitä yhtä kissanpennun kuolemaa vuos sitte. Huooooh.

Kissat kissat kissat joo, mä kreisi kätleidi oon.

Aatella, oon enää viikon tääl ja sit miä taas lähen. Tasan viikon pääst se ois sit taas siirtyminen Balille yheks yöks ja sit ens viikon torstaina lento sielt Singaporeen. Vaikka varmaan taas itku silmäs täältä lähen ku kissat jää ja miä meen, ni kivaa silti. On tärät Camipamin kans Singaporen lentokentäl, nimittäin, ja myä lähetää siitä sit vetää kreisi neljän viikon Malesian kiertue. Gilille tuun takas sit taas toukokuun eka päivä.  Mutta noist ja muist suunnitelmist (oon tehny suunnitelmia!!!!) kerron lisää sit joskus toiste, ku asiat on ajankohtasempia ja lentolippuostoksin kiveksiin hakatumpia.

Ny lähen paariin retkottaa kirjan kans ja seuraamaan silmämuna kovana ku regeikansaa rupiaa oikee kunnolla lappaamaan huudiloille. Kakkosen melkee kaikki bungalowit täyttyy tänää ja muutenki alkaa olla hirviää säpinää. Huijui.

Myrskyn upottamaa venettä koitetaa äheltää
Kakkosen Koralpiitsin poikii

Kakkosen Koralpiitsin poikien hauspändi Broken Coral eli RISAT KORALLIT esiintyy

Yhteiset nokoset

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä