lauantai 10. maaliskuuta 2012

Vedenpaisumus tulee taivaalta

Ja sieltä sitä paskaa taas vyöryy kohti


Ja meillä Gilillä sataa. Ja sataa. Ja, vittu, SATAA! Joka helvetin päivä. Ja sataa kaatamalla eikä mitenkää et pikkusen suihkasee.  Vedenpaisumus putoo niskaan taivaalta ihan koko ajan. Räyh! Miun säästäväinen pihistelymatkustelu alkaa tulla tiensä päähän, olosuhteet kotoisassa omassa bambumurjussa alkaa olla sen vert kosteet ja nihkeet et miun huumorisulakkeetkii alkaa olla niin vettyneessä kuosissa ja homeessa et kyl täs alkaa mukavuudenhalu kampittamaan budjettitietoisuuden. Huomiseen saakka on tätä vuotavaa murjua maksettu joten sen jälkee taitaa vuorossa olla kädenvääntö-tyyppistä hintaneuvottelua ILMASTOIDUSTA luksusmökistä. Jollei huomisaamu valkene arskaa porottavana ni vittu miä muutan. ILMASTOINTIIN! Oon raju kermaperse! Hienohelma ja neiti. Kattokaas, kyllä se nainen miustaki löytyy ku tarpeeks kosteissa oloissa haudotaan.


Meijusuvas ja Hertta

Muutoin täällä on kaikki hyvin. Oli pien stressaava huolestuminen tuos ku pienen pieni Hertta oli yhen päivän vähä kipiä. Makas vaa, muris ku koski, ei suostunu syömää eikä juomaa, ja sit ku vihdoin vähä yritti syyä ja juua ni oksens. Olin aivan kauhusta kankeena et apua apua apua en taho uusintaa sille insidentille mikä sattu tuos vajaa vuos sitte täällä ku yks kissanpentu kuoli miun mökin alle, et ei ei ei Hertta ei saa olla kipee pliiis pliis pliis. Otin Hertan yöks sisää nukkumaa ku ei sitä tonne sateeseen tohtinu jättää ja Hertta veti hirttä miun kainalos sellaset 12 tuntia putkeen ja aamulla heräs ihan uutena mirrinä. Ja oli järettömässä nälässä. Veti aamupalat ja hirveet jättiläiskalan roippeet (iso tonnikala tai joku sintti enivei laitettii tuos pihal kappaleiks ja kissat meni kaikki ihan sekasin) ja sit miun fish curryt ja riisiä ja vaikka mitä. Kriisi on toivottavasti siis ohitettu, mutta Hertta on kuitenkii viel niin pieni ja hento ja avuton et ei täs pysty rentoutuu ennenku hää vähä kasvaa ja voimistuu.

Sitte laitettii kalaa palasiks
Meijusuvas puussa
Meijusuvas on sen sijaan kesyyntyny, osaa olla kissalaumassa ilman jatkuvaa sähinää ja pelkotilaa, ja on todella ärhäkkä luonteeltaa. Kokeilee koko ajan Pirkon hermoja ja haastaa taisteluun ja Pirkko on ihan ihmeissää et mikä vitun tyyppi tämä ny sitte on joka hyökkii päälle ihan koko ajan. Mutta kaverillisesti mätsäävät ja heil on yhteinen harrastuskii: puissa kiipeily. Sinne ne painaa peräkanaa koko ajan, puita pitkin makaamojen katoillekii hillumaa ja koko ajan joku shou päällä. Meijusuvas on aikamoinen otus. Ja vähä hassu, sen toinen silmä on pienempi ku toinen ja nillittää välil kieroon.

Muut kissat voi hyvin ja tuol aina yhes kasas ollaa. Eilen just Tuiskulle totesin et on tääkii, muut turistigimulit tuol pussailee rastapoikia mut myä vaa löhötää kissalauman kans ja lässytetää niille vaa koko ajan ja pussailaa niitä.Pirkko kiipes katolle


Oon ollu tääl niiiiiiiiin laiskana nyt. Jotenkii toi jatkuva sade tekee et ei jaksa ees ajatella mitää liikkumista mihinkää, tuos senku rantapaaris retkottaa kissojen ja kirjan kans. Eilen sentäs ekaa kertaa suhasin fillarilla tuonne hulisevaan ytimeen ku piti saaha vihdoin miun indoneessian puhelinnumero taas auki. Siel oli ihan kauheeta, tuol ytimes. Hirveest ihmisii ja mölinää ja kaikkee. Ei siel tohtinu olla, se oli asian hoito ja äkkiä kotii.


Meijusuvaksen haukotusMut 23.päivä tätä kuuta mennää tonne hulisemaan kylille. Tääl on sillo sellain Island Jamming -konsertti, iso häpeninki, tulee lava rannalle ja jotaa ja kauheest pändilöi. Meijjän oma S2B-regeiorkesteriikii siel soittaa jee, ja paljo kaikkii muitakii esiintyjii. Ite oon ihan kalsarit mutkalla ku sinne tulee myäs Ray D'Sky, miun namber van indoneessialainen suosikkiyhtye. Olin ihan molo ottas ku ne oli käyny helmikuussakii tääl keikalla ja missasin sen, mut ei haittaa, kert nään ne nyt sit parin viikon pääst. Hei, vähä niiku korkattais festivaalikausi sitte! Onks hiukan hianoo? On on on!

Et ei täält muuta. Ulkona sataa ja ukkonen jytisee ja nettiyhteys on niin huono ja katkeileva paska et tästä tuu hevonvittua taas. Miä lähen nyt tonne rantabaariin makaamoon kirjan kans ja kasaan kissalaumani siihen ympärille ja oon kreisi kätleidi. Jepa.


Sami teki miusta taiteen
AINIIII! Hei sit tähä loppuu yks mainostyyppinen juttu! Menkää kaikki kilvan kattomaa Lukkarisen Samin taiteilunäyttely Gallerie Forsblomiin Helsinkin Lönnrotinkadulle. Sami maalaa pelkillä pikseleillä, ja siel on hervottoman kokoin miun naamakii esillä. Kuva on päässy kuulemma oikee näyttelyn kutsukorttiin. Aika jännää. En oo koskaa ajatellu et miun naamasta olis taidegallerian seinälle, mutta kun tän sammakkolärvin kuorrutti kasvonaamiolla ja veti tukkavärinkii päähän, ja otti siit kuvan ja laitto feispuukkiin ni niin vaa kuulkaa taiteilija Lukkarinen näki siinä jotain inspiroivaa. Taideteoksesta kuva tuos ohessa. Eikö oo nätti? Miä oon niin söpö. Näyttely aukee 16.3. ja jatkuu huhtikuun 8.päivään saakka.

Ja tuo taiteileva Lukkarisen Sami on muutenkii hieno mies, miun Mordorin mirrit asuu hänen ja rouvansa luona.


Joo ja viel yks kuva tähä ihan lopuks. Et saa tänne välil muutakii ku kuvii kissoista. Olkaa hyvät: poikia aamujumpalla!

Pojat tuli aamuvoimistelee


2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Kylläpäs Pirkko vaikuttaa kasvaneen siitä, kun oltiin siellä. Ainakin tuossa kuvassa näyttää niin vantteralta. Vai onko se vaan, kun muut on niin pikkuisia...

Tsemppiä sulle sateen kanssa! :)

-kummitus- kirjoitti...

Meijusuvaksen voi lähettää tänne suomeen vaikka heti. Minusta lähtee ihan ihmeellisiä ääniä kun mie häntä katselen. <3

Tsekkaa myös nämä