sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lähtö lähenee, seikkailu odottaa, ääääääää

Aurinko just nousi

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKKK! Tokavika päivä omalla Hiekkakikkareella alkaa kääntymään kohti iltaa. Viimeiset regeit on luvassa tänään (koska huomenna pändillä onpi vapaapäivä) ja huomenna pitää pakata Asshole. ÄÄÄÄÄKKKK. Miun on pakko siis nyt pikasee tilittää viimiset Gili-kuulumiset vähään aikaan. Huomenna ei kerkiä kun on viimiin päivä ja kaikenlaista tekemistä (mm. SUKELTAMISTA! Jepjep, koukussa ollaan ja konkurssi tulee!) ihan vitusti aamusta iltaan. Koitan lätistä lyhkäsesti ja olla vain hiukan sekava ja laitan tyhmiä kuvia aimo läjän.

Tääl on ollu vimoset kaks viikkoa ihan ältsin kivaa. Ainahan tääl on ältsin kivaa, mut nyt jotenkii viel enemmän ja vähä eri tavalla ku aikasemmin. Miul on outo fiilis päänupissa, siel on joku ratas nyrjähtäny taas uuenlaisee asentoo, tai jotaa muuta kummallista täs on ny ilmassa. Ehkä miun elämä vaan tuli johonkii kosmiseen pisteeseen, minkä kohalla alkaa taas tapahtumaa.

Sukeltamiin on tietty se isoin ja ihmeellisin asia mikä täs on tapahtunu (mut siihe aiheeseen miun pitää palata ihan  erillisellä avautumistilityksellä, miul on aiheesta jo vaikka kuinka paljon sanottavaa, olenhan kurssin läpäissyt virallinen sukeltelija). Lisäks oon lopettanu tupakinpolton (jo 12 päivää polttamatta!!!). Oon ollu sosiaalinen ja tutustunu aimo liutaan ihmisiä. Ja ihan selvinpäin, en oo juonu kaljaakaan ku parina iltana täs vimosen parin viikon aikana. On ollu kyllä mukavaa. Miä oon tääl vaan niin hyvillä fiiliksillä koko ajan et välil pitää oikee nipistellä itteesää et onks tää ees todellista.

Miä en varsinaisesti haluis lähtee täältä yhtään mihinkään, miä haluisin jäähä tänne asumaan foevah, mutta meen ny suhauttaan Sulawesin Seikailun ku oon uhonnu.  Lähen siis tiistaina, hilpasen ensteks Singaporeen köyhtymään, siellä hiukkasen mm. viisumiasioita hoitelen, ja sitte heti ku saan passini asianmukasin viisumein varustettuna takasin ni jyrään kiireenvilkkaa bussilla halvempiin olosuhteisiin elikäs Kuala Lumpuriin. Kualasta lento Sulawesille Makassariin ens viikon sunnuntaina. Sulawesille oon varannu aikaa 2 kuukautta ja ootan sitä kovasti, miul on tunne et siel on jännää ja erikoista. Jos suoritan nopeemmin kaiken mitä siel meinaan suorittaa, ni miul on takataskus muutama ns. Plän Bii (niistä lisää jos tarvis tulee). Syyskuun aikana miä meinaan käyä parit mestat Malesiassa, ennenku sit syyskuun ihan lopulla palaan takas tänne Gilille. Bailaan miun synttärit täällä, regein tahdissa. Tervetuloa kemuihin, evribadi!

Ni että ku tiistaina lähen täältä ni oon poissa liki 3 kuukautta. Voi saatanan perse. Tuleepi saletisti tippa silmään ku jäähyväisiä tääl jättelen.

Ei miul muuta. Palaan asioihin jossai kohin ens viikkoa! Heit tein heiluville!

Hän on valmis! Allasbaari on viel hiukan kesken, höh.

Jani ja Tanja lähetti miulle paketin ja siel oli tämmöin! Ehkä maaliman hienoin ALUS! Tsiljoonat kiitokset!


Välil ku menee aamiaiselle ni ei meinaa löytyä sijaa makaamoista, ku voipuneet juhlijat on vallannu ne...

...tosin, pändilavakin käy vuoteesta...
...tai sit on vaa muuten hirvee bileen jälkeinen sotku.
Superhessupähkinät on ehoton apu kun lopettaa röökinpolton. Saa jotain näpertämistä, eikä oo koko ajan pölli mielessä.
Yks päivä oli kauhee aallokko ja sit kävi taas näin.
Bläk (vasemmal) on mahtava yhen miähen viihdytysjoukkio. Se on ihan huikee taikatemppujen tekijä.
Setä menee kalastaa
Värjäsin tukan. Eka väri väitti olevansa ruskee, tukasta tuli violetti. Ostin sit tämmösen korjaussarjan. Nyt on nimittäin ihan vitun musta ja synkkä vooki. Mutta parempi sekii ku sellain pirkkoliinamaa.
Hänen nimeks tuli Pehmee. On niin pehmoin turkki,.
Tempeburger. Parasta!
Iso-Stigu lähettää Helmille terveisiä et "emmiä aina oo unisen näköin, kato ny, ihan skarppina tässäkii!"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3 Rapsutukset Stigulle!

Onnea seikkailuun. Mahtavaa lukea, että sulla on rattaat nyrjähdelleet hyviin asentoihin, kosmisista pisteistä puhumattakaan! Jännä nähdä sit aikanaan, millainen sädehtivä Love&peace-Päde palaa Suomeen <3

- Helmi -

Lilje kirjoitti...

Jos sukelluksiin oon jääny koukkuun, ni käy ny hyvä ihminen Sulawesin matkalla sukeltaan Bunakenilla! Manadoon jollain pelillä (mm. Makassarista lentää) ja sieltä sit venheellä. Froggies Diversia voin suositella lämpimästä, oltiin siellä itse pari viikkoo viime marraskuussa. Tietty suomalainen Living colours on varmaan kans hyvä mutta *tun kallis. Pidä kivaa, tässä itse valmistaudun 7kk Koh Phangan -reissuun :)http://thentherewasthejourney.blogspot.com/ päivittää menosta jahka saan kynän sauhuamaan.

Tsekkaa myös nämä