torstai 17. huhtikuuta 2014

Nakuseppo

Seppo voi hianosti. Hän on riehakas ja touhukas, hyökkii kinttuihin kiinni ja peuhaa kovasti. Hän myäs tipautti melkeen kaikki karvansa veke, ja melkonen näky on ollu ku tuommonen naku kissapoikanen tuossa viipottaa. Mutta nyt karvanpölinä on rauhottunu ja pientä untuvaa on ruvennu kasvaa kaljuihin paikkoihin. Jihuu! Sepon loft-asunto on myäs purettu poies, hän asuu nyt miun kämppiksenä miun makkarissa ja viihtyy hyvin. Ulkonaki käyää joka päivä vähä muita kissoja häiriköimässä. Mutta ulkoilu tapahtuu ainoostaan miun valvovan silmän alla, kert Seppo ei vielä pärjää ilman vahtimista. Häntä aina välillä alkaa pelottamaan kaikki ja sillo on parasta olla syli lähellä.

Hiekkalaatikon päälle se ei tajua vieläkään mitään, vaikka kuinka oon koittanu opettaa. Sen sijaan hänellä on hiano tapa tunkea väkisin mukaan suihkuun kun miä sinne menen. Yks päivä ihan muina seppoina tunki sinne suihkun alle ja väänti siihen kuset ja paskat aivan niiku ei mitään. Vettä tulee niskaan mutta ei haitannu. Sitte kipitti poies villisti ittiään ravistellen. Erikoisseppo.

Seppo kävi kylvyssä
Seppo sai tuommosen hianon petin lahjaks miun naapuritutuilta

Erikoisseppo

4 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Voi mahoton ku sulonen tapaus! <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku ihanaa, että hänestä on kehkeytynyt oikea Kissa! Ihan syän syrjällään oon täällä peräpohjolassa seurannu kuin Sepon käy, ja kyllä syäntä lämmittää nähdä, miten siun huolenpito on tehonnu. Hienoa duunia teet noihen elikoitten kans. Erityisesti tuo Räyn Seppo on miun lemppari, ku hänen kaima on niinku oman kylän poikii :)

Mari kirjoitti...

Voi mikä Seppo, että karvatkin vielä tippu ja ei menoa haittaa. Täs sitten tuli se ootettu ihmeparantuminen :-).

Miten muut kisut on tähän erikoisseppoon suhtautuneet tai uskaltaako Seppo heitä edes lähestyä? Zorro muistaakseni pärjäs alusta asti ja Persekissakin löys heti sulhasen, joten kissat taitaa olla aika suvaitsevaista porukka siltä osin.

Kiitos päivän ja ehkä huomisenkin piristyksestä. Jos Seppo selviää noilla eväillä ja jaksaa hyristä menemään, ei voi itekään niin hirveesti mistään valittaa :-). Ja sitä paitsi nyt alkaa jo keli lämmetä täälläkin, tulisko peräti kesä.

Anonyymi kirjoitti...

eih nyt miä romahin vähän! seppo sepponen voi että se on sulonen! sanoin justiin tyttikselle että eiköhä lähetä myökii pelastaankissoja niinkö päde konsanaan! oot miun sankari.

Tsekkaa myös nämä