tiistai 1. huhtikuuta 2014

Viidakkouutispalvelu

Vituttanu jo kauan kun täällä ei kukaan tiiä mistään mitään. Tiedotus saarilla toimii enimmäkseen ns. viidakkojuoru-periaatteella, jos sitenkään. Tarinat muuttuu riippuen siitä keneltä kysyy ja vastaus kaikkeen on yleensä "I don't know, but maybe...."

Että soittaako pändi tänään siellä ja täällä? Ehkä soittaa, ei voi tietää, pitää mennä paikan päälle kattomaan. Monelta ne alottaa? Ehkä viieltä. Sitte oot siä kuppilassa into piukeena viieltä ja siä tapahu mitään saatana. Tai kulkee huhuja että joku tollo hukku sienipäissään tai että oli taas metanolimyrkytys tai et pikaveneliikenne on syystä tai toisesta seis tai sitä ja tätä. Joku teki jonkun maailmanennätyssukelluksen, ehkä, ja ai katos perkele eilen on näköjään ollu joku hai-ilta tuolla.

Meni hermo. Kirosin pitkään et miten tää asia on näin levällään. Asioita pongaa feispukista, jos sattuu just sillo uutisvirtaan törähtämään ku siellä roikkuu. Tai joku kuulee jotain ja hokaa laittaa miulleki textarin et hei, btw, Kakkosen Koralpiitsillä ON tänään livemusaa. Et jo nyt on saatana, et miten ei porukka tajua että tulishan sitä paremmin asiakkaitaki jos ihmiset tietäis et jotain tapahtuu. Ja kyllä porukkaa kiinnostaa noin muutenki tietää vähä muitaki asioita mitä täällä tapahtuu. Semmonen yleinen tiedonvälityspalvelu vaan puuttuu täysin. On helvetisti yhtä sun toista nettisivua mutta ne nyt ei oo lähelläkään ajantasalla tai sitte ne on niin hyvin jemmassa että niitä ees kukaa löydä.

Ei ku pientä ideointipalaveria itteni kanssa ja sitte lusikka, eli hiiri, käpälään. Miunhan se on tälle asialle tehtävä jotain ja perustettava joku helvetin viidakkouutispalvelu. Nyt on GiliNews-nettisivu. (ja feispukista löytyy täältä) Perkele. Sivusto on viä vähän vaiheessa, mutta pikkuhiljaa paranee, ku ehin kerätä tietoa ja sitä julkasta. Tulevaisuuessa sinne tulee muutakii ku uutisia ja tapahtumakalenteri mutta alotan nyt niistä.

Että niiku ei ois ennestäänki tekemistä tässä ni tämäkin vielä. Mutta kattotaan nyt lähtiskö homma toimimaan. Sivut on viä vähän vaiheessa, miun täytyy esmes täs joku päivä lähtee ihan nöyränä ährään saarta ympäri ja on käytävä kaikissa paikoissa kysymässä et mitäs teillä tapahtuu ja silläviisii.

Että ruxi seinään, yks miun idea on jo näin pitkälle päässy. Jei! Viä jos tua sivusto ottais ees hiukan liekkiä allensa ja sinne sais jotain mainoksia myytyä ni ettei siitä jossain vaiheessa tulis vähä nuudelirahaakii. Sitä arvostaisin kovasti.

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Miksei samantien Twitter? Sieltä mie ainakin katson ensin mitä on tapahtunut tai tulossa, sitten vasta oikeisiin medioihin.

Vaikka semmoinen tili että siihen on pääsyt monella ihmisellä - baari, toinen baari, muut järkestäjäporukat... siihen voi kerätä kaiken kun moni ihminen päivittää.

Mari kirjoitti...

Ja mie kun oon kova neuvomaan, niin ota rahaa alusta asti, niin eivät totu ilmaiseen palveluun. Tai varmaan paremmin tiedät, miten on järkevä toimia. Jo nyt annat infoa vaikka kuinka monelle turistille ja varmasti siun kautta on jo sinne moni eksynyt ihan tarkoituksella.

Tosi hyvä on idea, suomalaisella sisulla ja omilla kyvyillä sie siellä näytät pärjäävän hienosti. Ja kun rahat loppuu, alkaa yleensäkin luovuus kukoistaa :-). Eipä muuta tälläkään kertaa kuin onnea ja menestystä.

Patzy kirjoitti...

Zepa, en oo ite twitteriä eet vilkassu, ni en osaa enkä tajua enkä jaksa. Ainakaa viä tässä kohin.

Ja kauheen kaunis ajatushan on tuo että ois joku mesta mihin kaikki lähettelis tietoja tapahtumista ja uutisia mutta kun se ei toimi. Kun ei kukaan tiiä mitää.

Esimerkki: menin eilen tonne yhtee kuppilaan kysyy et nii, mites teillä nää livemusahommat, minäs iltoina viikossa nyt soittaa pändi. Kaikki vilkuilee ties mihin ja on silmät ymmyrkäisnä. Ohjataan pändin soittajan pakeille. Selkeesti liian vaikea kysymys että minä iltoina soitatte esim. tällä ja ensi viikolla. Kokeilin sitte että no soitatteko TÄNÄÄN. "I don't know. Maybe". Ja kysessä on sentäs yhtyeen musikantti, kello oli kaks iltapäivällä ja tyyppi ei tiedä soittako ne samana iltana. Löyty sitte joku vieraileva stara joka osas sanoa että no soitetaahan myö tänää kyllä. Oo ja koo. No worries.

Että näistä lähtökohdista kun koittaa repiä paikkansa pitävää tapahtumakalenteria ni saa pitää ittesä kiireisenä kyllä. Paskan haukkasin, voipi olla, mutta yritetään ny kuitenki. :D

Ana kirjoitti...

Ok :-D

Tsekkaa myös nämä