sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Seppo

Onneks miulla ei ollu mitään nutistuslääkkeitä kissoja varten! Onneks miusta ei ollu muilla keinoin pientä kissaa niittamaan! Katsokaa häntä nyt!Sen verran on nyt toiveikkuutta ilmassa että nimenhän tuo tarvittee, vaikkei sitä kuuliskaan. Hänen nimi on Seppo Räty, on sen verran erikoisseppo, ja hän pärjää kyllä, kunhan kukaan ei vie sitä Saksaan. Ja nyt kun oon hänen meininkiä tarkkaillu, kun hän vatta pulleena touhuskelee niin ettei se kuulkaa jo näkis ja kuulis hiukkasen. Jokainen päivä tuo jotain edistystä, ja eilen kyllä olin hokaavinani että kyllä se jotain näkee ja kuulee. Kun liikuskelee vapaana (sillo ku olen kotosalla) ni tulee sinne missä miä olen. On seikkailijan luonnetta. Paitsi jos menee vessanpöntön taakse ni ei taho löytää sieltä pois ja sillon seikkailijan luonne vaihtuu kauhiaan metakkaan ja vaativiin huuteluihin että nyt tarvittais saattajaa että täältä kiipelistä pääsee jatkamaan matkaa. Pää kääntyili myös kun sen eessä lelua liikuttelin. Ja kehrää, kehrää ihan koko ajan. Kehrää kun pesen tassuja ja kehrää kun syö ja kehrää kun kävelee ja kehrää kun annan lääkettä ja kehrää sylissä ja lattialla ja joka paikassa. Sepon vastaus kaikkeen on tyytyväinen hurina.

Kauhiaa sotkua hän kyllä saa aikaseks. Ei oikeen muista missä ois vessa, kun luonto kutsuu. Kakkapökäleet, miehekkään kokoset btw, se punnertaa vähän mihin sattuu, mutta onneks hänen loft-asuntoonsa kuuluu room service joka siivoaa ahkerasti, ni ei tarvitte siä omassa sonnassaan asua.

Fiilikset on positiivisen toiveikkaat piänen Erikois-Sepon suhteen. Todellinen ihmekissa!

Sepon loft-asunto. Siä on vessa, pöperöpiste, kuumavesipulloja lämmikkeeks ja pari lelua. Ovi on normaalisti auki kun miä oon kotona ni Seppo pääsee tutkimusmatkailemaan.

Ja kas tässähän Seppo onkin juuri tutkimusmatkalla viipottamassa

Kaikki on vähän jännää kyllä ku ei oikee nää eikä kuule, mutta ei tunnu menoa haittaavan

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli melkein helpotusitkut! Hyvä Seppo!! Taistelija on ja mamma hoitaa hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Seppo Seponsepon Seppo, siä veit miun sydämen <3
Pätäri kuules, siä teet niin hienoo työtä siellä, että arvostan täpöllä! Nyt pitäis vaan saada organisoitua täällä päässäkin sinne apua.
Suunnitelmissa kyläilyyn tulo, ainoa este on kauhu niitä jättiläis Hämähäk-olentoja kohtaan..

Irmeli

Anonyymi kirjoitti...

Seppo on ihana:)niin kovia on kokenut,että tulee varmasti superhyväluonteinen ja kiintyy sinuun täysin. Tulipas hyvä fiilis ja toivotaan et kaikki menee jatkossakin hyvin:)teet upeaa työtä! annika

Tsekkaa myös nämä