torstai 8. tammikuuta 2015

Riihäppi ja meri ja köpö internetti

Vittu oikeesti, pää räjähtää. Nettiyhteys on niin köpö ettei tuu mistn mitn. Myös puhelinyhteydet on viimepäivinä ollu tökstöks aina sillon tällön. Hommat meni tämmöseks tossa ennen joulua ja on ollu vaikeuksia myös saaha ladattua lisää kredittiä puhelimeen ja muutenki yhteyret ulkomaalimaan ollu varsin tanakasti kuralla. Instagramiin oon saanu laitettua kuvan ehkä joka kolmas päivä, ja onnistunu lataus on vaatinu aina noin tuhat yritystä. Just ja just saa hoiettua tärkeimmät eli nettipankin, sähköpostihommat ja rahaa/kaljaa tuottavat asiat. Esim. Golfin kuppilan FB-sivujen päivittelyn, ja siinäki paskassa menee hyvästi 3 tuntia kun  koitan saaha viis kappaletta jotain punasilmäsiä tärähtäneitä paskakuvia feispukkiin. Ja sitte on päällä kissarojektin uusien nettisivujen pykääminen ja vitun jees kun briteistä tuhatta ja sataa kiitävän informeissön haivein ääreltä tyyppi miulle meilaa et voiks tehä tän, kato täst juutupe-videosta mallia, ni pääsen hommiin. Just joo, liikkuvaa kuvaa katon, aivan varmasti hei jee. MONTAKO KERTAA PITÄÄ SANOA ETTÄ NETTIYHTEYDET ON TÄÄLLÄ AIVAN SYNKIMMÄSTÄ PERSESUOLEN MUTKASTA TÄLLÄ HETKELLÄ JA TÄSSÄ EI KATOTA KUNNOLLA EES PYSÄHTYNEITÄ KUVIA SAATANA?

Tämmöstä se aina välillä on ja kyllä tilanne varmaan kohta korjaantuu. Ehkä.

Nokkelimmat ehkä aavistaa että se on meitsillä röökilakko myöskin päällä. HERMO EI OO YHTÄÄ KIREELLÄ! EI PÄTKÄÄKÄÄN! Päivä Kax ilman spaddua menossa eikä siis tee tiukkaakaan. Haluaisin vaan tappaa kaikki, ja ärsyynnyn ihan kaikesta niin että silmissä pimenee. Muuten siis sujuu aivan kuin danssi vain, ei oo ollenkaa vaikeeta siirtyä kahen-kolmen askin päivätahista suorilta nollalinjalle. Ja ilman mitn helvetin nikoretteja ja laastareita ja sähköröökejä, ne on kaikki nynnyjen hommia, tosimies lopettaa sillai kylmän kalkkunan tyylillä. Ihan iisii, ei tunnu missään, haluutsä turpaan?

Lisäks olen bintsulakossa. Kaikki kiva on kiälletty! Mutta nyt on pienen riihäpin paikka, kun kaverit on lähteny jatkamaan matkojaan tahi suunnanneet takasin Mordoriin, ni miulla on oiva tsäänssi olla hetken aikaa erakko. Ei tupakkia, ei kaljaa, aamuisin sukeltelua, iltapäivä kissakaupalla, illat kotona hyvän kirjan tahi paskan telkkariohjelman parissa, hyvät yäunoset ja sellanen rauhallinen meininki. Ei ihmiskontakteja, ellei oo pakko. Pieni lepo tulee tarpeeseen kyllä, helvetti, ei oo aikoihi oikee ehtiny oleen ja istuskeleen ja think about nothing. Kattelaan sitte joskus loppukuusta tai ens kuun alussa et josko ois sulakkeet latautunu ja vois tehä näyttävän  paluun normaaliin saaripultsarin laiffiin.

Sukeltelu pitkän tauon jälkee on ollu ihanaa. Ainahan se on ihanaa mutta etenki jotenki juuri nyt kun oon vähän stressaantunu ja väsyny. Meressä sielu lepää, sinne ei voi kukaan soittaa tai lähettää sähköpostia, eikä siellä voi polttaa tupakkaa. Meri on ihana. Vaikka myännettäköön, juur nyt olosuhteet meressä on kaikkee muuta ku täydelliset. Meri on sellasis meiningeis et mm. pikaveneliikenne Balin suuntaan on ollu poikki jo usiamman päivän. Näkyvyys pinnan alla on paikoin ihan hernekeitto-tasoa ja virtaukset semmosia että meinaa lähtiä menolasit ja regut naamasta. Ja vesi on kylmää, tänääkii aamulla +26 astetta, ja miulla ihan oli pörrö huurussa ja varpaat tunnottomana vaikkei ollu ku puolen tunnin pulahus (mukana iso setä joka hönki pualessa tunnissa putelinsa ruttuun). Erikoista, tässä kohtaa vuotta meren pitäs olla lämmintä, mutta nyt ei oo. Muutoin juur nyt on mitä mainioin sukelteluajankohta, koska asiakkaita ei juurikaan ole. Saari on tyhjentyny aika totaalisesti, ei o ketn misn, ja jos on yks kaks hassua asiakasta veneessä ni hyvä. Saa mennä rauhas eikä oo niin iso riski et ois jotai törppöi porukas.

Tiiä vaikka tässä kohta valmistuis Dive Masteriks. Vastahan siitä on kohta kaks vuatta ku alotin sen koulutuksen! Että nyt jos koskaan se paska loppuun, ois just hyvä aika koska ei oo juurikaan asiakkaita ni sais rauhassa räpeltää ne vaivaset kaks suoritusta mitä miulta uupuu. No, hissun kissun, hiljaa hyvä, mikäs kiire tässä, ei kahta ilman kolmatta vuatta jne.

Joo, koklaanpa nyt tähän latata jonku kuvan. Onnistuu varmaan! Trallalaa!Oho! Uusimmat Kääpiöt - kaks niistä - kusella! Onnistui! Woohoo! Oisko koneksönit paranemaan päin? Jos on niin pijelkää pipoistanne kiinni, jemmatekstejä alkaa kohta ropiseen. Huomenna ehkä. Mut nyt miä laitan kissakaupan kii ja lähen himaan. Onneks saari on tyhjänä, nyt jos tuos rantaraitil ois yhtä piukassa urpoja niiku viime viikolla ni ruumiita tulis. RÄYH!

Ja nyt, armaan kaksi lukijaani, aion reteesti painaa JULKAISE-nappulaa ja katton mitä tapahtuu. Jos julkaistuu alle kymmenellä yrittämällä ja sehän on jo ihan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä