lauantai 17. tammikuuta 2015

Taputapu!
Kissahommat on pitäny kiireisenä männäviikon. Ei oo ees kaljalle kerenny! Kaikkee säätöö ja härdeliä ollu.

Yhtä juttua varten kaivelin äsken statistiikkaa siitä mitä kissarojekti on saanu aikaseks sen puolentoista vuoden aikana kun rojekti on ollu olemassa. Oman selän taputtelun makua tässä on ilmassa mutta kamoon, sallittakoon pieni ylpeily, koska siihen on kerrankin oikeasti aihetta.

Kissarojekti käynnistyi joskus elo-syyskuussa 2013.

Sen jälkeen oon yhessä Gili Eco Trustin ja Jakarta Animal Aidin kanssa järkänny yhteensä 4 isoa mirriklinikkaa. Eka oli marraskuussa 2013 ja viime vuonna järkkäsin kolme klinikkaa.

Klinikoilla on hoidettu yhteensä noin 1150 kissaa ja niistä steriloitiin lähen 850 mirriä. Huikia määrä!

Lokakuussa 2014 aukes kissakauppa ja pysyvä tila eläinlääkärivierailuja varten

Yhteistyö Balin Sunset Vetin kanssa alko loppuvuodesta 2014 ja nyt sieltä käy eläinlääkärit täällä kerran kuukaudessa

Kissasairaala on perustettu Lutwala Diveen ja siellä on potilaita oikeestaan koko ajan. Kaikkia ei kyetä pelastamaan, mutta moni toivotonkin mirri on siellä hoiettu takasin elävien kirjoihin

Meillä on aika hyvä lääkevarasto. On rokotteita kissaruttoa vastaan ja peruslääkkeet pikkuvaivoihin. Lääkevaraston päivitys on meneillään, ja kohta ollaan varauduttu miltei kaikkeen, paitsi röntkeniä ja labraa vaativiin asioihin.

Yleisilme kissojen suhteen ainakin täällä Trawanganilla on huomattavasti parempi ku vaikka kaks vuotta sitten. Isolla osalla kissoista on jo merkki korvassa, että klinikan pahnoilla on piipahettu. Sairaita kissoja ei näe läheskään niin usein ku ennen.Ja hommat jatkuu. Tulossa mm. kissarojektin ihan uuet nettisivut, rahankeräysbokseja ympäri saarta, sterilointiklinikoita 3-4 tänä vuonna, kissasairaalan varustelua parannetaan, t-paidat/postikortit/kangaskassit tuleepi myyntiin ja muuta hässäkkää.

Elämälläni on tarkoitus.

1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Sun pitääkin olla ylpeä itestäsi! Kukaan ei ole tehnyt tuon asian hyväksi juuri mitään ennen kuin pistit sutisemaan. Taputapu! Suomalainen nainen vauhdissa ;-)

Olen tosi pahoillani etten nyt pysty lähettämään mitään avustusta, koska herra Harmaan eläinlääkärikulut on vieneet mun talouden ihan ruvelle, maksan luottokorttivelkaa vielä ties kuinka pitkään. Toivottavasti ei nyt tulis enää mitään uutta vastaavaa...

Tsekkaa myös nämä