perjantai 30. tammikuuta 2015

Tuliaisia Mordorista, osa 666

Koko ajan on niiku ois joulu ja niiku oisin ollu ihan miältsin kiltti! Plokia lukevat Hiekkakikkareella vierailevat mordorilaiset osottaa kiitettävää aktiivisuutta tuliaisten kuskaamisen kanssa. Miusta on erikoista että vaikken ihmisiä tunne, ni ne ryänää selät vääränään miulle asioita. Pusi pusi kaikille!

Eilen sain ruispaloja ja hapankorppuja ja - hallelujaa! - Pirkka-pestokastiketta.

Mutta kyllä kaikkien tuliaisten ygönen tuli kouraan tänään. Kattokee!


Postikortti Kuusankoskelta. Siällä kasvoin ja se selittääkin paljon. Positiiviset muistot tuosta persereiästä voiaan laskea yhen käen sormilla, jos käestä ois amputoitu vähintään 4 sormea.

Mutta tuliaisena tämä postikortti on ihan mahtava! Ihmisen on hyvä muistaa mistä on lähtösin. Uueksi kirjanmerkiksi menee tämä kortti ni pysyy sit miälessä kaiken tohinan keskellä, että kui päin vittua voiskaa elämä olla jos tuonne oisin jääny.

Pahoitteluni kaikille Kouvostoliittolaisille tästä pahasta sanasta mutta Kuusankoski - ainaki 80-luvulla - oli aivan hirviä paikka.

Viäläkö siällä muuten on Penan Grilli ja takaa maistuvat tuotteet?2 kommenttia:

Jussi kirjoitti...

Ei ole enää Penan grilliä. Grillit ovat katoamassa katukuvasta. Tilalle pn tullut kebab-ravintolat. Penan paikalla taitaa olla Hesburger ja liikenneympyrä. Liikenneympyrät ovat nykyään muodissa. Kuusaan keskustassa niitä on kolme, viidenkymmenen metrin välein.

Patzy kirjoitti...

MITÄÄH? Ei enää ees takaa maistuvia tuotteita?????

Tsekkaa myös nämä