perjantai 8. toukokuuta 2015

Nerokkainta ikinä missään: GoKL citybus. ILMAIN!Muistan kuulleeni ilmasista Kuala Lumpurin bussikyydeistä, mutta olin unohtanu koko jutun. Nyt moiset ihmeet, eli GoKL Citybussit, lähtee suoraan hotellin eestä, ni en voinu missata asiaa.

Ehkä nerokkainta ikinä missään suurkaupungissa! Bussit on ilmasia, ne suhaa tässä ytimen alueella, vuoroväli on tiuha ja kyydit on helppo löytää jollei ihan sokia ole.  Bussit huomaa helposti, ne on semmosia marjapuuron värisiä, ihan uusia, puhtaita, ilamstoituja. On muutama eri linja, jotka on kivasti värikoodattu, ja bussien vaihto on näpäkkää. Reittiverkosto kattaa likimain kaiken mitä tässä Kualan ytimen huudiloilla tarvittee.

Ja lysti on todellakin ilmasta! Ei vaadi mitään temppuja tahi pelleilyjä. Senku hyppää kyytiin ja posottaa menemään. Ekolookista ja mahtavaa! Ilmanen huvi, hyvä huvi!

Arvostan suuresti! Vaikka tykkään kävellä ympäriinsä, ni joskus on kiva vaan istahtaa johonki kulkuvälineeseen ja kattella maisemia. Tai jos alkaa satamaan kesken topakan seikkailukävelyn tai jos vaikka onnistuu eksymään tai jos tossut hiertää kintut jauhelihaks. Sillo on kiva ku hokaa et katos, tos on GoKL:n pysäkki, miepä lähen semmosen kyytii viuh vaan.

Muutamat ajelut oon noien bussien kyydeissä nyt menny ja hyvin skulaa. Matkustelijat on ollu enimmäkseen paikallista työläisväestöä, koska ainaki toi purppurainen linja joka menee tästä Chinatownin kautta näyttää suhauttavan jonkun touhukkaan ja kiiltävän bisneskorttelin läpi, ja duunarit suhauttaa tällä menopelillä kuka mihinki pilvenpiirtäjään kuka mitäki tärkeetä hommelia äheltämään.

Tämmöin tsydeemi pitäs olla kaikissa isoissa kaupungeissa!Pysäkit on merkitty tälviisii
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä