maanantai 8. kesäkuuta 2015

Iidn

Anteeks et mainostan mutta ohan tämä Eden, missä Taalasmaalailen sillon tällön ja ens vuonna enempi, ni aika helvetin siävä mesta.

Omistaja Suzannella on silmää yksityiskohille ja enerkiaa toteuttaa kaikkia piäniä härpäkkeitä, jotka luavat tunnelmaa.

Oih voittaapa plötössä ja saaha oma tommonen biäni majatalo. Paitsi et oisin paska Majatalon Madame, kun ei sitä jatkuvalla syätöllä jaksais lirkutella kaiken maaliman asiakkaille. Mutta ois se silti aika kivaa. Voisin asiakkaille pitää aina eka sellaset pääsykokeet, ja sitte päättää et saako tulla vai ei. Jos on ihan dorka ni ei sijaa miun majatalossa, sori. Pisneksen kannalta vois olla vähän haastavaa kyllä tuommonen tyyli. Mut jos ei ois rahasta kii, ni sit. Päden Bungalowit - Vain hyville tyypeille. Ja komeille. Mestassa on mörkö omistaja, mutta muuten jees. Viis tähteä tunnelmasta ja sata kissaa. Tervetuloa!

Saaha sitä haaveilla. Ja pitääkin. Jos ei oo haaveita, ni ihminen laiskistuu, ja masentuu. Et kaikki on täs, mitn tarvitte enää, ei muuta ku krematorioon.

PS. Jos joku on tänne tulossa lomaileen ja haluaa majotuksen rauhaisilta huudiloilta, ni Eden o hyvä. Miun kautta voipi varata.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei varsinaisesti liity eedeniin, tai tavallaan liittyy..
Oletko auttanut jotakuta tai joitain toteuttamaan haaveitaan, tekemään irtiottoa tmv?
Otatko sinne toisen mörön vapaaehtoistyöhön nukkumapatjaa ja nuudelia vastaan?
Mielenkiinnosta kyselen :)
Ja tuollaisesta olisi kiva lukea joskus!
Minä itse haaveilen edelleen, kerään rohkeutta :)

Patzy kirjoitti...

Haha... juu ei, kyllä miulla on tarpeeks tekemistä ilman että alan haalimaan tänne kaikenmaaliman elämäänsä kyllästyneitä irtiottajia valmennettavaks. Jollei saa itte ittestään toimintaa irti ni sori, ei miulla ole paukkuja minkään Elämänmuutos Oy:n pyörittämiseen. Tämä on sellanen asia jota ei voi ostaa valmiina kaupasta, itsensähoitovapaa ei ole pakettimatka.

Vapaaehtosia kissaprojektissa tarvitaan ainaki sillo ku on kissaklinikat, mutta rojektilla ei ole varaa tarjota nuudelikasaa ja patjaa.

Täs on omienki nuudelien ja vuokrarahojen haalimisessa joka kuukaus ihan tarpeeks hommaa ilman että ois muita mörköjö nurkissa ruokittavana.

OMA-ALOTTEISUUTTA, hyvät ihmiset.

Tsekkaa myös nämä