lauantai 11. heinäkuuta 2015

AnssiGili Airin kissaklinikkarupeemasta jäi käsiin yks piäni kissanpoikanen. Kun ei kukaan halunnu adoptoida ni minkäs teet, miun huusholliinhan hän päätyi. Hän on piäni oranssi tynkähäntänen poika ja nimeksi tuli Anssi Kela.

Miulla ei oo aikoihin ollu tilannetta, että kämpässä ois kasvamassa vaan yks kissavauva. Tästä johtuen olen pakahtua äidinvaistoihin ja tunteisiin, koska ollaan Anssin kanssa pondattu ihan täysillä. Ja oon huolesta sykkyrällä koko ajan. Anssilla on ollu pari episodia, ettei maistu ruoka ja sitte se oksentaa, ja oon ollu heti että nonii nyt se kuolee. Anssi vietti sairaalassaki yhen yön ja päivän ku olin ihan hätää kärsimässä ku pieni vaan yrjöää ja kuivettuu käsiin. Eilen taas sama juttu, mutta nyt en kiikuttanu Anssia lasaretin häkkiin vaan hoidin kotona itte ja illalla alkoki sitte taas piänelle pöperö putoomaan. On taas entisellään. Tiiän sen siitä että heräsin tänää kello nelijä kun Anssi istu miun päällä, nenä kiinni miun naamassa ja huus kitarisat lepattaen että RUOKAA. Asia selvä, viskasia kuppiin ja takas nukkumaan.

Ihana pikkumirri on hän! Ja on niin kivaa kun on tuommonen potra pieni määkijä pitämässä ajatukset positiivisena. Miä suren Destroyta vielä aika kovasti, enkä pysty esmes lähikauppaan menemään enää kävellen, kun ei oo enää Destroyta joka tuli melkeen aina mukaan. Puuttuu kauppamatkan seuralainen ja se tuntuu sellasena onttona kohtana syrämmessä. Viipotan pyörällä kauppareissut, ja siltiki aina tuntuu pahalta kun pyykkimuijan talon kohalta puskasta ei kuulukaan enää kahinaa ja maukumista, eikä Destroy säntää sieltä kinttuihin kiehnäämään, eikä oo kaupan ulkopuolella huutamassa et MUISTA OSTAA NAKKEJA sillä aika ku miä shoppailen.

Mutta Anssi kun on kotona niin ei tuu märehittyä menetyksiä vaan sitä senku iloitsee ja ihmettelee pienen kasvamista ja seurailee millanen persoona Anssista on tulossa. Ihana hän on, ja juttelevainen, kovasti tiedottaa koko ajan.

Ja julkkis, koska hänen muusikkokaimansa Anssi Kela jako kissa-Anssin kuvan feispukissa ni vähäkö Anssilla on faneja Mordorissa.

Meillä on kissasairaala piukassa kissanpoikasia, niitä on nyt jostain syystä tullu ihan helvetisti. Balilta saakka jopa, semmoset aussikönsikkäät olivat sieltä lähtiessään löytäny jostain ojasta minipienen kissanpoikasen ja ottivat sen kainaloonsa ja hoitivat sitä täällä lomaillessaan. Mutta ku pojat jatko matkaa ni toivatten mirrin meille.

Anssi saattaa saaha kaverin, kuhan on rokotukset kunnossa.

Muutoin täällä kaikki jees. High season on alkanu, ja se onki ihan jees koska kissakaupalla on ollu hulinaa ja melkee joka päivä saan myytyä jotain, ja joinain päivinä kauppa käy ihan helvetin hyvin. Ramadan loppuu viikon päästä ja sitte on Idul Fitri eli muslimien suurin juhla, vähä niiku niien joulu. Se ei näkyne täällä kauheesti muuten, ku että varmaan kauppoja on kii ja ravinteleissa palvelu hidastuu, kun paikallisväestö lähtee kotikonnuillensa sukuloimaan.

Nyt miä oon muutaman päivän Taalasmaana Edenissä, ja samalla parantelen tässä flunssan jämiä. Jahka korvat losahtaa auki ni suikkaan kyllä mereen. Vaikka joku helvetin molopää onki nyysiny miun märkäpuvun. Vituttaa ihan vietävästi.2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Pentuonnea menossa teillä ja meillä!

Anonyymi kirjoitti...

Eiiiiih Anssihan on täydellinen!! Siis aivan täydellinen.

Tsekkaa myös nämä