keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Plokihaaste vastaanotettu zzzzzäp

Anssi Kelan bärsse tähän kuvituskuvaks, olkaa hyvät
Oho. Sain tommosen "plokihaasteen" ja se tuli Life In English -plokin Anulta.Pitää vastata kysymyksiin mitä Anu laitto. Ja kun ei läskin ja elämän ehtoopuolella epäsosiaalisena elävän kreisin kätleidin elämässä oo niin järin paljo vaahottavaa tänä pänä ni miähä heti haasteeseen tartun ja vastaan. Vastaan ihan mitä sattuu!

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
Kaiketi sellanen asioiden ja kuulumisten tiedottaminen yhellä rykäsyllä kaikille ketä hommat kiinnostaa. Ettei tartte useemmalla meilillä tai viestillä  tiedottaa hengissäolemisesta ja kuulumisista kavereille ja äitille. Ja sitte homma karkas vähä räpylästä ja tätä lukee äitin lisäks joku muukii.

Ja kai kaikilla plokien nysvääjillä on taustalla jonkinlaista narsismia sillai, että koska oon niin pal viksumpi ja säkenöivämpi ku kaikki muut ni sietääki toitottaa julkisesti et mitä mieltä miä oon. Koska olen oikeassa ja minulla on aina jotain sanottavaa. Ja elämäni on IHANAA. Kyllä siitä sietääki elvistellä tällee julkisesti.

2. Onko blogisi muuttunut paljon sen alkuajoista ja jos, miten?
On tiätty, kert alotin tän plokin sinä pänä kun olin saanu paskannettua päätöksen että nyt muuten riittää, miä lähen menee. Ekat 5 kk tää ploki kerto reissuvalmisteluista ja elämän paketoimisesta, sitte vuoden verran oli sitä matkusteluhommaa, sitte muutama kuukaus sellasta ahistusta et pitäs palata Mordoriin ja töihin ja arkeen,  ja sitte hommat muuttuki sillai että päätin jäähä tänne ja plokista tuli tylsää jollotusta elämästä pienellä Hiekkakikkareella. Kissat kissat, kalja ja vääväävää-lällällää.

Ihmettelen miten paljo lukijoita täällä yhä käy, vaikkei läskin varhaiskeski-ikäsen luuskan elämässä täällä oo juurikaan mitään jännittävää enää.

3. Mitä piirteitä arvostat muiden blogeissa?
En hirveesti lue muitten plokeja tänäpänä, mutta ne muutamat mitä seuraan ni nissä viehättää yleensä sutjakka kielenkäyttö ja räyhäkäs huumori. Joskus luen jotain plokeja ihan siks että haen ärsyyntymistä ja sellasta itteni nostamista vähän jalustalle että onneks en sentään oo noin daiju, omasta miälestäni, tai jos oonki daiju ni ihan toisella tavalla.

Erityisesti jos vilkasee joskus jotain plokeja jotka on jossain listoilla kovasti suosittuina, ja sitte ne onki jotain missä ei oo mitään asiaa, pelkästään vaan joku pissis poseeraa päivän kuteissaan parissakymmenessä valokuvassa ja kertoo että sukkahousut on henkkamaukalta ja kassi on luivutöön ja villatakki aitoo vintakee äitin kaapista ja huulipunan sävy on horny tomato. Ja sitte kymmenen tuhatta lukijaa per päivä kattoo  tärkeeks - joka päivä - tsekata et mitä tolla pimpparalla on tänää päällä ku se lähtee vetään lattea johonki trendikahvilaan muitten pissisten kanssa.

4. Lempielokuvasi ja -kirjasi?
Erlend Loe: Doppler, paras kirja evaah. Luin sen taas just kun löyty kaverin kirjahyllystä. Toimi myäs enklanniks eri hyvin, nauratti niin että meinas tulla pissa housuun välillä.

Leffa... emmiä tiiä. Matrix ygöne ja Terminator kagone.

5. Minkä asian haluaisit olevan toisin elämässäsi juuri nyt?
Ois kiva jos ois tilillä rahaa sen verran ettei tarvis olla stresseissä lähikuukausien toimeentulosta. Ois kiva kun ois hapankorppuja. Ne on loppu.

6. Piirre, josta olet itsessäsi ylpeä? Entä vähemmän ylpeä?
Siitä oon ylpee että en oo läheisriippuvainen. Elämä on helpompaa kun pärjää ihan ittekseen eikä roiku väkipakolla paskoissa ihmissuhteissa vaan siks ettei kestä elämää ilman. Oon myäs ylpee siitä, että kuitenki kohtuullisen ajoissa tajusin lopettaa kärvistelyn ja ottaa oman elämäin ohjakset omiin piäniin kätösiini.

Vähemmän ylpee oon turhuuteen hukatuista vuosista. Eikä siinäkää oo pal henkseleitten paukuttelemista et kui tyhmä sitä välillä on.


7. Suurin muutos elämässäsi?
Kyllä se on se ku 1.11.2011 laitoin aamuvarhasella Kalliossa Assholen selkään ja lähin lentokentälle. Elämäni paras jakso alko siitä ja jatkuu yhä.

8. Minkä elämänohjeen antaisit 15-vuotiaalle itsellesi?
Herraisä. Ois montaki ohjetta. Älä oo noin helvetin tyhmä, koska siä et tuossa iässä tiiä vielä mistään mitään. Älä välitä mitä muut ajattelee. Tajua, että on muitaki kouluja ku lukio, amis ja kauppis, vaikkei siun elämäänsä kyllästyny opo niistä kerrokaan. Matkusta. Uskalla enemmän, äläkä elä niinku luulet että PITÄÄ elää, elä niinku hyvältä tuntuu. Tajua, ettei materia oo tärkeetä. Säästä kaikki mahollinen raha ja käytä se matkustamiseen.

9. Kolme asiaa, joista iloitset nykytilanteessasi?
Iloitten kissoista, iloitten siitä että aurinko paistaa ja siitä että tän kuun vuokra on maksettu.

10. Mitä odotat (tai pelkäät) tulevaisuudeltasi?
Tällä hetkellä pelot liittyy taloudelliseen tilanteeseen, persaukisuus on tosiasia, mutta asioilla on tapana järjestyä. Taalasmaakeikkoja häämöttää tulevaisuuessa, olo ei täten tyystin toivoton ole.

Odotan ja toivon tulevaisuuelta just sitä, että jatkossakin asiat järjestyy. Toivosin et joskus miulla ois oikee hieno kiiltävä kissaroinakauppa tuossa rantakadulla missä voisin myyä kaikkee päheetä kissatilpehööriä ja toivosin että kissoilla ois joskus kunnon tilukset ja mestat, missä ois eläinlääkäri koko ajan töissä. Eläinlääkäri joka hoitas samalla hevoja ja vuahia ja lehmiä ja kanoja ja kaikkia. Paikkais vaikka ihmisiäki jos tarvis tulee (mein kissasairaalassahan tätä on jo tehty).

Toivon, että viisumiasiat järjestyy ja saan 12 kk mielenrauhan ja työluvan. Ja että jostain tipahtaa rahaa sen mielenrauhan maksamiseen.

Toivon, että miun kissalauma pysyy terveenä ja miun ei enää ketää tarvis takapihalle kuopata.

Toivon, että Children Of Bodom tulis Aasiaan keikoille.

Toivon, että alienit tulee miun elinaikana ja näyttää meille ääliöille ns. närhen munat.

Toivon, et joku aamu heräisin älästi jonkun Von Hertzenin alta ja tukka ois tiukassa panotakussa ja kaikinpuolin tyytyväinen olo.

11. Mitä haluaisit toivottaa lukijoillesi?
Toivotan vaik rohkeutta ottaa vastuu omasta elämästä omiin käsiin, se on asia josta oon paasannu koko ajan täällä plokissa noin muutenki. Kukaan muu ei siun asioita laita ojennuksee, jollet siä itte tee mitää muuta ku nillität ja ruikutat. Mieti mitkä asiat tekee siut onnelliseks, unelmoi, ja laita sitte kaikki paukut unelman toteuttamiseen.

Toivotan avointa otetta elämään ja kanssaeläjiin, ymmärrystä että ihmisiä kaikki ollaan, oltii sitte minkä värisiä hyvänsä ja uskottiin mihin joulupukkiin tahansa. Toivon, että kaikki lopettaa maaliman tuhoomisen NYT. Piis änd lööv.

Toivon, et jos siel lukijois on joku miljonääri ja plöttövoittaja ni ne lahjottais oivan pesämunan (KIH!) Hiekkakikkareen kissojen asioien yhäti paremmaks laittamiseen.

Ja viä lopuks toivotan tänne suuntaaville lukijamatkalaisille voimaa kantaa miulle siält Mordorista saakka pari poksia hapankorppuja tuomisiks. Sanoinko jo, että ne on loppu?

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Kiitos, heti luin :) Vitsi miksen itse tajunnu toivoo alieneja!

Tsekkaa myös nämä