perjantai 12. helmikuuta 2016

Kummituskurvi eli varvastossujen bermudan kolmioNiin kovasti ootin ja intoilin että aijjettä kun sadekausi alkais jo. Mutta tässä oo jumalaare mitään helvetin järkeä enää. Taivas tulee nesteenä niskaan ja alkaa huumori oleen lopussa. Kyllä vihertää huudilot ja jopa miun onneton puutarha puskee kaikenmaaliman rikkaruahoa, että hurraa sille (min pihasta lisää later, on meinaan hirvee projekti siä menossa, oon myllänny koko paskan ihan remonttiin... mutta avot siitä tulee hiano joskus sadan vuoden päästä). Mutta liikkuminen täällä on tällä hetkellä ihan yhtä saatanaa. Miun kotipolut on pelkkää mutaa ja järveä. On niin ihanaa suhata pyärällä kun välillä on polviin saakka vettä ja ei nää yhtään mitä monttuja ja tiiliskiviä siä veen alla on. Ihme on ettei oo viä sattunu  varvastossujen hukkaamista kummempaa.

Varvastossut jäi tiätenki kummituskurviin, missä on just sellanen polviin saakka sitkeetä mutaa oleva järvi. Siähen meinaa fillariki hyytyä kun paskaa on pualväliin renkaita. Sinne on ennenki sluikannu miulta tossuja, se on semmonen bermuudan kolmio -tyyppinen mesta koko kummituskurvi. Siä liejussa on varmaan niin helvetisti tavaraa et jos joku alkais kuokkimaan ni ainaki varvastossukaupan vois perustaa.

Kummituskurvi on muuten kummituskurvi, koska paikallisen legendan mukaan siinä häärii yän hämärinä tunteina hantu, elikäs kummitus. En oo kyllä itte sitä ikinä nähny. Myäs miun talossa asuu henkiä, sanovat. Niitäkää en oo nähny mutta puhuttelu nille tarvis pitää, koska eivät oo nyt oikeen hommiaan hyvin hoitanu, kun päästivät sen saatanan varkaan sisään.

Muutoin kaikki on aivan hyvin. Kissoilla on taas rahaa, miun palatsi ei vuoda, kissanpoikaset on kaikki terveitä, joskin nuhasia. Kissakaupalla menee hyvin, paitsi että katto vuotaa ku seula. Edenin majatalossaki kaikki hyvin, ja palkkasin sinne jopa puutarhurin. Toivottavasti tämä kloppi pysyy töissä sekä on ihmisiks. Alotti eilen ja toki jo tänään pitää vapaapäivän, että oon vielä hiukan sellasella tunnustelevaisella miälellä että mitähän tuostakin tulee. Eikä se puhu enklantiakaan, ei sitten sanaakaan. Mutta kuhan kuopsuttaa Edenin puutarhaa hyvin ni ihan sama mitä kiältä se puhuu.

Tulispa ees yks aurinkoinen päivä!


Taiteellisia kuveja Edenin huudiloilta next ja lopussa on loppukevennys. Loppukevennys. Iloinen turisti ei yhtään valita vaikka kuinka taivas putoaa nesteenä niskaan

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä