torstai 16. kesäkuuta 2016

Lähtölaskentaaaarggghhhhhh


MORDOR!

Kokonaisia päiviä Hiekkakikkareella jälellä: 2. KÄÄÄK! Sunnuntaiaamuna lähen. KÄÄÄÄÄK! Onneks on ollu niin kiirettä ettei oo kerenny hirviästi hermota. Mutta kyllä silti sellanen perusvire on äärimmäisen ressaantunu ja jännittyny. Ihan semmoset piänet asiat, niiku esmes etten ole käyttäny kenkiä kahteen vuoteen, ja nyt tarvii tirvasta tennarit jalkaan, ni ahistaa ihan vitusti.

Ja tajuanko enää mitä siä Mordorissa puhutaan? On uusia sanoja ja uusia juttuja ja asioita ja ihmisiä ja puheenaiheita ja pändejä ja ruokia ja kaikkia. Millasia vaatteita siä ihmiset pitää? Oonko mahollisesti ainoa naispualinen ihminen jolla ei oo semmosta marsun kokosta hirviää karvatuheroa silmissä vaan ihan semmoset nysät aidot ripsvärkit? Pitääkö ostaa Kuala Lumpurin lentokentän ostarilta meikkejä vai kehtaanko olla rupisena meikittömänä kurppana niiku täällä? Ja apua tukka ny ainaki pitää värjätä ja kai vähän saksiaki käyttää. Kampaajallahan en oo käyny... en ees muista millo. Itte leikkelen siältä täältä nips naps vaam. Ja sekoonkohan miä ku nään pitkästä aikaa miähen kokosia oikeita miähiä? Antakaa aisaa luunappi jos alan lähentelemään, kiitos. Kaikkee tämmöstä hermoilen. En saa yällä ees nukuttua ku miätin et jumalauta ihan kohta oon Mordorissa.

Vielä pitää pakata, kouluttaa naapurin sukelluspojat kissanhoitohommiin, suikata kämppä pakettiin, palauttaa fillari (oma paskakasa on niin palasina et on lainapyörä käytössä), viedä kissanpentu Toffee Lutwalan äiteelle hoitoon, jaella avaimia tonne ja tonne, buukata kyyditys lentokentälle. Saatanasti kaikkea tekemättä kun meni tää viikko vähän kuralle.

Koska kissojen nettisivu kopsahti nurin. Tuhmat hakkerit hyäkkäs ja paskans sinne jotain settiä, jonka takia sivusto antaa vaan varotuksia et ken tänne käy niin ei hyvä heilu. Viisaat tietsikkapojat koitti asiaa korjata mutta ei ollu mitää tehtävissä. Piti siis alottaa tyhjästä uuelleen ja pykertää uus nettisuvusto. Siinä hetkinen vierähti, mutta jonkinlainen sivusto on nyt olemassa. Se löytyy täältä. Pojat viä säätää että saatas mein oikea osote pojottamaan tonne, ja muutenki tuos on viä helvetisti viilattavaa, mutta on ny ainaki suurin osa informeissönistä taas julkisena. Ni miun ei tarvitte joka asiaa selittää erikseen vaan voin aina vaan heittää linkin et lue tuolta.

Edelleenkin sähköposti huutaa solkenaan varotuksia että joku yrittää vimmatusti kirjauta kissojen vanhan sivun ylläpitoon ineen. Saatana sentään. On tää informaatiotekninen maalima vaan ihmeellinen.

Kissakassikauppa suju muuten älyttömän hyvin! Kiitos kaikille kasseja tilanneille! Putiikki on nyt sulettu, ja kaikki laskunsa ajallaan maxaneet saavat kassinsa postitse tuossa juhannuksen jälkeen. Miä niin kuvittelin et lähen Mordoriin pelkillä käsmatkatavaroilla, mutta tyä hullut ostitte niin paljo kissakasseja että rinkka onkii yhtäkkiä ihan turvoksissa. Kassikaupalla kerätyt varat käytetään mm. marraskuun kissaklinikan järkkäämiseen ja lääkeostoksiin.

Ja koska tää kokeiluluantonen kassikauppa suju niin  hienosti ni miä nyt mietin ihan oikeen nettikaupan avaamista. Tuttavat kerto, että Lombokilla oleva ihan oikee postikonttori on kohtuullisen luotettava, joten tavaroien postitus saattaa sittenki täältä onnistua.  Nettikaupassa voisin myyä kissaroinaa, joien tuotot luonnollisestikin menis kissaprojektille, mutta voisin siähen kylkeen tehä jotain muitaki rojuja, joista sitte saisin elantoa vähä ittelleniki. Jotai hianoja kasseja ja paitoja ja perseensuristimia ja  ties mitä kaikkee kivaa sälää täällä voi teettää tahi hankkia. Aatelkaa mitkä maalimanlaajuset mahikset tässä on! Kyllä kaikki tarvii kangaskasseja ja kaikenlaisia hilavitkuttimia, se on ihan selvä. Miulla jo miljoonat tsiljoonat dollarit kiiltää silmissä, kohta on kiiltävä ja hiano Hiekkakikkareen Stockmann tossa rantakadulla ja miä oon maaliman Kangaskassi Kuningas! Ideoita pulputtaa persvaossa ja tähän asiaan palaan kuhan nyt ensin lomailen vähäsen.


Seuraavan kerran laitan kuulumisia varmaan vasta Mordorista. Herranpiaxut sentään.

6 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Hahaa, nauroin itseni tärviölle ripsipidennyskuvauksellesi! Ollos huoleti, ei täällä ainakaan ihan kaikilla oo "marsun kokosta hirviää karvatuheroa silmissä" :D Rentoa Mordor-reissua siulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne karvatuherot, mutta KYNNET. Huh, minkälaisia kynsiä naisilla on :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turha stressata. Ne ripsituherot ja taidekynnet kertovat omaa kieltään. Ole sä rauhassa oma itses, niin nautit olostas enemmän ja porukat nauttii sun seurasta enemmän. Sitä paitsi sulla on enemmän kuin tekoripset ja tekokynnet: se aitous...ja Hiekkakikkare :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvin voi olla ihan oma itsensä ilman mitään ripsituheroita tai meikkejä, jo vaan itse niin haluaa. Tukka varmaan kannattaa saksituttaa ammattilaisella jos vähän haluaa huolitellumpaa ulkonäköä, mutta tarviiko sitä edes värjätä?

Minua kiinnostaisi mustat, simppelit ei-hauskat vaan ihan GATS OF GILI- tekstillä olevat kangaskassit mitä voi kantaa olalla helposti. Ilman mitään isoja kuvia, vaan joku silhuetti istuvasta kissasta tai muuta tylsää. Eri asia jos olisin itse Gilillä käynyt kassin ostamassa, sitten voisin tuollaista räikeää käyttää :)

Tervetuloa, toivottavasti ei sada lunta Suomilomasi aikana!

- Minja

Ana kirjoitti...

Hei, päivitätkö vielä Cats of Gili oikean linkin tuonne marginaaliin.

Katju kirjoitti...

Istuin tänään kolmosen ratikassa ja mun edessä istui daami, jonka silmiä ympäröivät karvatuherot kiinnittivät huomioni. About samaan aikaan ratikka kolisteli Majavan ohi, ja kuka siellä terdellä istuikaan ellei itse Patzy. Jota en siis IRL edes tunne, mutta blogia seurailen. Hassua.

Tsekkaa myös nämä