tiistai 28. kesäkuuta 2016

Terveisiä Mordorista!

Mordorin kesä oli eilen kauneimmillaan


Terveisiä Mordorista! Ja herraisä, oon ollu täällä jo VIIKON! Vähänkö aika rientää kun on hauskaa. Ja varsinkin kun ekat 5 päivää oli miltei aamusta iltaan seitinohkasessa hutikassa, koska se oli laakista tissuttelua siellä ja tissuttelua tuolla. Aijjettä! Spurgulomat Oy täytynee perustaa oitis.

Mutta otetaas asia kerrallaan eikä hötkyillä. Matka Hiekkakikkareelta Hesaan meni yllättävän kivuttomasti. Ensin hepokyyti rantaan, venekyyti Lombokille, autokyyti lentokentälle, lento Kuala Lumpuriin (tuli vähän itku ku lennettiin Hiekkakikkareen yli) ja Kualassa yhen yön varikkostoppi lentokenttähotlassa. Sitten seuraavana pänä aamupäivälento Kualasta Singaporeen, missä reilun 8 tunnin lentokenttäkuolema ennen lentoa Istambuliin. Kävipä muuten flaksi: sain tuolla pitkällä lennolla 3 penkin paikan ihan vaan ittellein! Ei tullu viereen rääkyviä ipanoita eikä haisevia setiä. Sai oikastua pötkölleen ja kun viä heitti kitusiin indoneessialaisen matkapahoinvointipillerin ni se oli taju pois aika samoin tein.

APUA! Todellisuus iski päin pläsiä kun sai tämmösen räbylään.


Kerkesin kyllä ennen kuukahtamista kattoa piristävän virkistävän The Revenant -leffan.  Olipas nimittäin melkonen elokuvaelämys. Arvostan Leonardo Di Capriota suunnattomasti koska hän on sen verran viksu mies että käyttää rahojaan ja julkisuuttaan ympäristöasioitten hyväks. Ja vaikka tuossa Revenantissa Leonardon rooli oli lähinnä kuolaamista ja verissäpäin ryömimistä niin olihan se nyt Oscarin arvonen suoritus. Siinä kohassa kun hän tappeli karhun kanssa ni miä taisin aika naama kalpeena olla ja ehkä hiukan huusinkin ihan ääneen. Oli niin raaka kohtaus ja niin jotenki hurja. Karhuhan siinä hävis, mikä tietysti teki pahaa koska viis siitä jos ihmisiä kuolee elokuvissa mutta se on se että jos eläin, ni se on tuhat kertaa kauhiampaa.

Revenantin jälkeen nukahin ja heräsin vasta kun kone oli aamuyällä laskeutumassa Istampuliin. Mikä persereikä tuo Turkin lentokenttä onkaan! Voi luoja! Mutta siellä piti muutama tunti kökkiä ennen viimistä ähellystä eli lentoa Helsinkiin. Monitori näytti koneeseen mennessä että Hesassa rapsakasti 10 astetta lämmintä, ni vähän siinä alko ahistamaan. Taisinki olla koko lennon silmät ymmyrkäisnä että tässä sitä nyt mennään eikä mitään voi.

Helsinki +10 astetta! Tervemenoa kesälomalle!


Vähänryyppis oli Hesassa vastassa ja käytiin nopsaan noukkimassa miun majapaikan avaimet ja sitte painuin kämpille. Suihku ja yleinen pyöriskely ja ihmettely, että tässä sitä nyt Mordorissa ollaan ihan muina turisteina, jestas sentään. Ja koska kävin niin ylikierroksilla ni mitään torkkuja pystyny vetään eli eiku Kallion sykkivään päiväkänniskeneen viettämään tervetuliaiskarkeloita. Kiitos kaikille paikalle vääntäytyneille ja pahoitteluni etten itte jaksanu hirviän myähään olla. Se jetläki ja ne karpalolonkerot kellisti miut jo siinä kohin ku pileet oli varsinaisesti vasta pääsemässä vauhtiin.Juhannus vietettiin Nummirokissa, mutta siitä naputtelen erillisen rapsan ku ehin. Sanon vaan jo tässä, että jumalaare oli hauskaa ja oli niin hyviä pändejä ja oli niin kivaa nähä kaikkia kavereita ja tuttuja ja uusiaki ihmisiä ja jumalauta Mokoma ja Stam1na ja Bodomit. Mutta niistä lisää later.

Nyt oon taas Hesassa enkä täältä liiku ennenku lähen Äitylin luakse Kouvostoliittoon parin viikon päästä. Viikonloppuna on Tuska ja tässä on muutenki kaikenlaista meininkiä tiedossa. Ja on hoiettavia asioita ja kaikkee.

Eilen kävin ostamassa uuen läppärin. Edellinen oliki jo 5 vuotta vanha. Hiukan on kuulkaa tekniikka suhannu etiäpäin viiessä vuodessa. Painelin Verkkokauppaan että tarvin halvan perusläpänderin millä voi vähä kuvia käpistellä, musaa soittaa, kirjotella ja plokihommia tehä. Myivät miulle vekottimen mistä en tajua mitää. On kosketushiplausnäyttö ja kaikki ihan uuenlaista ja tähän saa appeja asennettua ja on vaikka mitä. Mutta ei sellasta tärkiää asiaa ku levytilaa! Tähä ei mahu mitään. Oli niin paska palvelusetä, kun ei tämmöstä maininnu, enkä miä tajunnu kysyä kun oletin että totta vitussa tietokoneessa on levytilaa enemmän ku laki sallii. Mutta ei oo. Ja nyt vasta kun oon 2 päivää guuglannu että minkä paskan persekoneen myivät ni löysin infoa että tuollahan on monitorin alla piilossa muistikorttipaikka, johon voi tuutata gigoja sisään. Tarvii vaan sellanen kortti käyä ostamassa viä. Rahaahan on, eli ei, mutta luottokortti löytyy ja pitääpä velka sitte aktiivisna.

On tää saatana. Muutenkin koko Mordor on niin teknistyny että miä en oikee osaa mitää. En saanu ees kahvivettä keitettyä ku kämpilläni on joku ihmeen hipellysnäppäimellinen induktioliesi enkä saanu siähen muuta ku jotain valoja päälle. Piti sitte asunnon omistajalle laittaa viästiä että auta ny helvetti. Sami oliki siellä jo vähän ootellu että koska tuun lankoja pitkin tän asian kanssa. Mutta nyt osaan jo elää digidigiliäden kanssa ja aamukaffet hoituu tuost vaan.Klo 23:30 ja valosaa on
Muita ensvaikutelmia:

 • ihmiset on tauotta internetissä (ja Tinderissä)
 • tääl on puhasta ja kylmää
 • mordorilaiset miähet ON komeita ja ihania ja miähen kokosia ja jotenki niin älyttömän kivoja. Vaikka niillä onkin pakottava tarve heittäytyä julkipaikoilla munasilleen heti kun ollaa vähäkään hutikassa. Mutta sitäkin arvostan suuresti. Kolmesa päiväsä Nummirockisa näin enemmän peeniksiä kuin viimisen viien vuuen aikana yhteensä.
 • mordorilainen puupäähuumori on parasta
 • mordorilainen hevimusa on parasta
 • karpalolonkero on parasta
 • kaupoista saa KAIKKEE, ihan perus-Alepassaki on KAIKKIA mahollisia juustoja!
 • ihmiset pukeutuu miten sattuu
 • kaupunkilla pyörii ihan vitusti sekavaa porukkaa keskellä kirkasta päivää
 • täällä on aivan helvetin kallista
 • ja aivan helvetin valosaa! Se on ollu taas sellanen asia mikä ei mee jakeluun. Ja on vaikia nukkua ku ei oo pimiää ikiin.


Aijoo ja haluan lähettää terveisiä Napoleonille! Oli sellanen jutska tuossa että olin kuppilan eessä tupakilla kun sieltä terden nurkasta tuli herrasmies kohteliaasti tervehtimään että anteeksi ootko Päde, että luen plokia ja kissoista tykkään jne. Oli ihan vähäsen julkkisfiilis. Mutta ei haittaa, saa tulla morjesteleen, niin kauan kun ihmiset on tuolviisii kivoja. Ja tykkäväät kissoita.

Ja hei kissakassitilaajat: kassit laitoin postiin eilen eli eiköhän ne lähipäivinä tuu perille.

Ja nyt miä lähen turistikävelylle johonki moi!

Nyyh sinne jäi Hiekkakikkare!

Lennettiin Gilien yli. Tuli vähä itku.

Tämmösiä myytiin Kuala Lumpurin lentsikkakentän ostarilla

Aijaijaijaijaijaijai mikä ahistus. Sukat ja kenkät! Ei meinannu osata ees kävellä tämmösillä varusteilla.

Kallio

Ihmisillä on koiria. Tämä vanha herra on Luca

Hesa

Hesa

PissisEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä