lauantai 30. heinäkuuta 2016

4 viikkoa Mordorissa ja hassut hatut


4 viikkoa Mordorissa meni ihan älyttömän nopeesti. En tehny mitään järkevää, en ehtiny nähä puoliakaan ihmisistä mitä piti nähä, en käymää siellä enkä tuolla missä olin suunnitellu käyväni. Jotenki ne päivät vaan humahteli ja eipä aikaakaan kun oliki jo läksiäiskemujen aika.

Mutta viälä yleisiä huomioita Mordorista:

 • Jumalavita mitä kaikkee saa ihan naapurin Alepasta! Vegaanijuttuja ja leipääki tuhatta sorttia ja juustoja ja kaikkee. Testasin VIHIKSIÄkin!
 • Kun Mordorin kesä on kylmä, se on aivan helvetin kylmä. Black Sabbathin keikalla oli pipo ja lapaset ja talvitakki ja kahet sukat ja silti jäädyin.
 • 2 vuotta sitte olin ihan äimänä jengien robotti-imureista. Nyt uus juttu oli ns. aktiivisuusrannekkeet. Niitä oli monella. Tähänkö on tultu että länsimaisessa kuplassa elävä ihminen ei enää tiiä että sydän lyö, jollei joku tekninen vempain siitä ilmota?
 • Porukka on nykyään puhelimissaan kiinni liki yhtä tanakasti kuin singaporelaiset. Olen itsekin aina välillä, mutta kyllä jos lähetään kavereitten kanssa baariin ja siinä koitetaan hauskaa pitää ni ei sillon saatana tarvi tauotta puhelinta hiplata. Kyllä se virtuaalitodellisuus siällä oottaa, mutta täsä baarissa pilkku tulee aikanaan.
 • Karhupuiston R-kioskilta saa maailman parasta palvelua. Kun tyhmä turisti meni piipittään, että joku matkakortti pitäs saaha ni asia hoitu käen käänteessä ja kaupan päälle tuli selkee opastus että miten sen kortin kanssa kulkuväleineissä sitte toimitaan.
 • Tupakan ostaminen sen sijaan on ihan yhtä perkelettä. Kipsojen tahi kauppojen setät tai tätit ei saa kertoa mitä röökiä niillä on eivätkä saa näyttää et tämmösiä on hyllyssä. Ekan viikon kokeilin kaikkia helvetin menttooleja mitä mieleen juolahti ja suurin osa maistu villasukalle. Ja luoja minkä hintasta on tupakki. Mutta mitäs poltan, turha inistä.
 • Karpalolonkero on yhä älyttömän hyvää. 
 • Mordorilaiset miähet on yhä älyttömän komeita, isoja, hauskoja ja ihania. Ja mordorilaiset ihmiset ylipäätään on näin kesäsin kivoja. Tai ainaki miun kaverit on. 
 • Mordor on aivan järkyttävän kallis maa. Kaikki maksaa ihan tolkuttomia.
 • APA ja IPA. Eksjyysmii? Viimeks oli kaikki nyhtöjutut tapetilla mutta nyt joka kuppila mainosti apaa tai ipaa ja olin ihan et siis mitä helvetin apaa ja ipaa?
 • Loman loppupuolella räjähti toi Pokemon-homma ihan täysin. Olipas hauskaa pongailla Pokemonin metsästäjiä kun niitä siinä viimisinä päivinä säntäili tai lorvi ihan joka suunnassa.Oli ihan mahtavaa käyä Mordorissa lomailemassa. Jossain kohtaa miulla kyllä tuli sellanen  hetki, että oisin mieluusti jo lähteny takasin Hiekkakikkareelle. Iski sellanen ihan valtava ikävä kotiin, mutta kyllä se sitte ohi meni. Pääosin oli ihan älyttömän hauskaa ja miulla on nyt jo ihan älytön ikävä kaikkia miun hulluja kavereita. Onneks niitä taas syssymmällä ja talvemmalla tulee kylään.

Kiitos kaikille kenen kanssa tiet kohtas ja kippistä oteltiin. Kiitos Samille ja Lauralle ja Äitille majotuksista. Kiitos Lauralle lentokenttä- ja festarikyydeistä ja kaikenlaisesta muusta ekstrasta (Rane Raitsikka!). Kiitos Samulle ja Vemmulle jatkohuuruiluista. Kiitos Tuskalle ja Nummirokille ja Turmion Kätilöille festaripasseista. Kiitos Majavalle, ihan kaikesta. Kiitos Andelle jeesistä uuen tietsikan kans. Kiitos Karrille perinteisistä Kallion grillibileistä. Kiitos Rastaalle kontioitten lainasta. Kiitos Kristiinalle ja Maijulle Kouvolan paluukyydistä ja navettavierailusta. Kiitos kaikille jotka äänesti miun plokia alkuvuodesta että voitin sen matkalahjakortin ja kiitos kaikille kerjäyskampanjaan lahjottaneille, niillä kuittaantu tämän loman lennot+muut matkakulut. Kiitos tattis thänkjyy terimakasih, ai lav jyy oooollllll!

Luottokorttilaskua tästä lomasta makselen vielä pitkään. Mutta jospa taivaasta taas tipahtais säkki dimangeja pihaan ja vois ottaa tän ens kesänä uusiks!

Kuvakimara läksiäiskemuista next. Ja ne vasta olikin hyvät bileet! Hassut hatut aina jotekin vapauttaa tunnelman heti alkuunsa!
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä