torstai 28. heinäkuuta 2016

Maailman paras TuskaOlen hengissä ja jo takas kotona Hiekkakikkareella. Blogipäivityksiä tulee NYT. Niitä on jonossa jokunen. En lomailun aikana saanu mitään aikaseks, plus oli uuen läppärin kanssa säätämistä ja kuvien saamisessa luurista koneelle oli levytilallisia haasteita ja melkeen koko ajan oli myöskin krapula ja nyt olen kärsiny elämäni hirveimmästä jetlägistä päivätolkulla ja ollu sen takia aivan aivokuollut. Mutta ny lähtee! Jos internetti suo (high season päällä ja saari täynnä selfiekepittäjiä jotka syä meiän internetit) !

Alotamme tästä: TUSKA! Heti juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Siinä oli kuulkaa kunto koetuksella ja miulla oli henk.koht. ilmassa aika tanakkaa hyytymistä ekat pari päivää. Olinki Tuskassa pe+la jotakuinkin selvitäpäin, koska ei vaan ylihintaset juomanlirut uponnu (karpalolonkeroa ei ollu festivaalibaareissa tarjolla ollenkaan) ja totesin että luovutan ja ryyppään vaan vettä. Tämä taas johti jossain kohin aika kovaan ärsyyntymiseen, koska kaikille ympärillä örveltäneille kyllä soppa maistui. Eksoottinen elämys se tuokin, olla selvinpäin ja seurailla sitä meininkiä silmät ymmyrkäisnä. Ja vähän kateellisena, kun itte oli kireenä ja tylsänä ja muut veti kuperkeikkaa.

Meikkikoulu


Aloteltiin festarihumua jo torstaina, Kävin kattomassa kun metallimiähet piti meikkikoulua Kampissa (opin mm. että veri lentää naamalle parhaiten ns. purskahdustekniikalla) ja sitte illemmalla kävin Tavastialla kattomassa Lost Societyn. Olipas.... olipas kertakaikkiaan! Vaikka siä tunsinki itteni ikälopuks ni kyllä vanhan räähkän syräntä lämmitti kattoa kuinka nuariso veti ihan täysillä. Kyllä kelpas!

TUSKAhan on aina sellanen kokoontumisajo, että siä näkee kaikki maholliset kaverit ja puolitutut ja muut. Näin tälläki kertaa. Mutta tokihan miuta innosti eniten loistavat bändit. Turmion Kätilöt, se on sellanen hyvänmielen diskomeininki, mistä ei voi olla tykkäämäti. Ja lauantaina Stam1na oli niin käsittämättömän hyvä, että ei mitään järkeä. Heistä nauttimista tosin huomattavasti häiritti se, että välittömästi Stam1nan jälkeen alko päälavalla Ghost, mikä oli se miun koko reissun kohokohta. Piti koko ajan kyttää kelloa, ettei vaan sekuntiakaan myöhästy Ghostin alusta.Enkä myähästyny, vedin ihan vireeninä juoksujalkaa mestoille aivan ajoissa. Kyllä kannatti! Siinä ei haitannu ees se, että keikan aikana tuli jossain kohin vettä niskaan melko rajusti. Ihan sama, antaa sataa, nyt palvotaan Saatanaa! Lisäks meinas käämi palaa, kun koitin rauhassa siinä vajota ekstaasiin ja koko ajan joku känninen kaveri huutaa korvaan että NO ONKO HYVÄ MITÄ, EIKÖ OO HYVÄ, ITKETKÖ JO. Tai laulaa päin vittua suoraan korvan juuressa kurkku suorana. Mutta ei se mitään, kaikilla hyvä meininki ja lavalla tän hetken kuuminta hottia!Mutta olihan se nyt aivan loistava shöy. Koko bändihän on silkkaa puhasta neroutta. Kauniit melodiat ja kuulasta laulantaa Saatanasta ja komiat maskit ja paavipuku ja ammuttiin tykillä 666 dollarin seteleitä yleisöön. 10 pistettä ja papukaijamerkki.


Jos ei tällä ni ei sitte millään
Ghostin jälkeen oli sellanen fiilis, että mikään ei tunnu tämän jälkeen enää miltään. Mutta oli vielä yks Tuskapäivä ja se onneks alotettiin ihan muilla terasseilla, semmosilla missä sai karpalolonkeroa. Ni sain miekii itteni oikeenlaisiin fiiliksiin ja vähäkö sitten maistuki Bodomien shou, joka Tuskan päätti.

Bodomien jälkeen lähettiin Kallioon baariin. Mein Majava oli niin täynnä, että mentiin tiän tois pua toiseen kuppilaan. Siellä oli futiskatsomo, mutta ihan loistelias palvelu ja hyvä meininki. Ihan sivistyneesti rauhassa siinä istuttiin, kavereita kävi ja meni, ja kaikki ihan hianosti. Kunnes meille tultiin ilmottamaan, että meidän seuralaisia on tuossa pihalla ÄLÄSTI ja täten meillekään ei enää myyä yhtään mitään. Myä koitettii piipittää, et herraisä ei ne ny mein seuralaisia ole jos myä ollaa täällä ja nakupellet on pihalla, mutta ei se oikeen auttanu, tunnelmahan siinä vähän lätsähti.

Että piti tämäkin nähä! Kalliossa saatetaan lopettaa tarjoilu! KÄÄÄK!

TUSKA oli ihan mahtava, kiitos kaikille ja varsinkin Könsikäs Markkaselle. (Ei kyllä haittais jos ens kesänä jostain tipahtais lentolippu, että pääsis Tuskan 20-vee kemuihin. ÄITIIII!)

(Luppulisäys: ja kuvien lataaminen tähän postaukseen kesti noin 2tuntia... eli kattellaanpa vaikka huomenna seuraavaa plokipäivitystä, jos netti suihkis yhtää paremmin. Se onki jännä. Se kertoo Kouvostoliitosta!)

Lost Society

Kesäpojat teki radioo Tuskassa

Miä vähän intona siinä ja sitte komeet Turmion Kätilöt. Aina oon tuppaamassa siipeilemään ja vinkumassa fanikuvia tai muuta. Sori!

BODOMIT!
Miekii sinuu!

2 kommenttia:

-kummitus- kirjoitti...

Mie muuten bongasin siut Tuskassa, mutta tietenkään en harrasta jäiriköintiä. Kunhan vaan katsoin, että kas, tuolla se viuhkansa kanssa viuhtoo.

Anonyymi kirjoitti...

Älä mua syytä :)

Tsekkaa myös nämä