lauantai 30. heinäkuuta 2016

Hesa eli StadiOlin Mordorissa jotakuinkin 4 viikkoa. Siitä viikon Kouvostoliitossa ja juhannuksen Nummirockissa, mutta muuten kökötin ihan vaan Hesassa. Kalliossa enimmäkseen, mutta kävin sentään Jätkäsaaressa ostamasa tietsikan ja piipahin myös useaan otteeseen ihan stadin keskustassakin näkemässä kavereita, ostamassa asioita mitä tarvi sekä mm. morjestamassa Ozzyn.

Hesa on hieno kaupunki, varsinkin näin kesällä. Hienointa on se, että meri on siinä joka puolella. Ja hienointa on myös raitsikat. (Muutkin kuin Ranet. Siitä lisää kohta.) Miä tykkäsin hirveesti mennä ratikoilla ees taas. Näkee maisemia ja aina jotain tapahtuu. Joku spurgu yrittää syliin kun istun sen vakipaikalla tai jotain hässäkkää aina. Erittäin jännää, näin ku tulee saarelta misä kuletaan ihan vaan ittekseen, joko jalanjalan tai pyärillä tai hevoisilla.

Hesassa merkille panin seuraavia asioita:

  • hirviästi sekasin olevia ihmisiä örisemässä pitkin katuja keskellä kirkasta päivää
  • kaikki on kauheen automatisoitua ja teknistä
  • paljon enemmän vegesafkatarjontaa ku ennen
  • tuntu, että jotenki kauheesti jotain häpeninkejä menossa koko ajan
  • ihmisillä on tosi paljon koiria
  • kaikkialla on niin kauheen siistiä (tämä pätee koko Mordoriin)
Jos nyt jätetään yleiset Hesan kohokohdat pois (Tuska, Majava, kaverit) niin ihan huippua oli, että pääsin näkemään Atomirotan livenä. Ihan yllärinä tuli että katos ne soittaa huomenna Alppipuistossa, ja katos vaan en oo ikinä Alppipuistossa ees käyny. Oli kyllä ihan loistava shöy ja sellasta just hyvää sunnuntai-illan meininkiä. Rotta on komea ja Rane Raitsikka on ihanin. Kaveri oli Ranelle vinkannu, että ois yks aika kova fanittaja täälä käymässä, että jos voiaa tulla morjestaan. Mentiinkin, ja miä aivan paska jäykkänä siinä et iik,mitä miä nyt niiku sanosisisin, mutta tunnelmahan välittömästi rentoutu kun Rane koppas miut halaukseen että hei mä tiiän sun stoorin, tuus nyt tänne. Sitte rupateltiin niitä näitä ja miä olin ihan liäkeissä. Että kun sillo 30 vee sitte oli ihan älytön Smack-fani ja karkaili kotoa (niin äiti, en ollu aina kavereilla yötä ku niin väitin... saatoin olla esim. savossa) ja liftaili pitkin Suomea kattomaan Smackin keikkoja, ni tässä sitä nyt sitte vaan ihan rennosti Raitsikan Ranen kanssa heitetään läppää.

Ilopissan aromia saatto olla housussa sen jälkeen.


Jos Mordorissa pitäis asua niin tuskin muualla pystys olee kun Helsingissä.Piritori

Piä Piritori siistinä!


Kaikenlaisia hulluja saa vapaana liikkua pitkin Helsingin keskustaa


Black Sabbath

Kissakahvilan kissa


Hetken olin taas 16 ja pyysin Atomirotalta nimmarin käteen.

Alppipuiston sunnuntai

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä