keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Neiti 47

Hyvä luoja täytän huomenna 47. NELKYTSEITTEMÄN! Järkyttää, mutta toisaalta paskaaks siitä inisemään kun asialle ei mitään voi. Reippain mielin kohti krematorion uunia mennään!Ikävää tässä on se, että pääkoppa kuvittelee yhä että olen nuari ja vetreä. Olo ei tunnu aikuiselta, vieläkään. Aina on se tunne, että muut on jotenki aikuisempia, vaikka ne olis miuta vähän nuorempiakin.Positiivista tässä lienee se, että hetkenä minä hyvänsä alkaa viienkympin villitys. Jännityksellä ootan mitä tapahtuu. Tuskin kyllä mitään, koska miulla ei ole rahaa esim. moottoripyärään tahi kikoloon. Ja ohan tää miun elämä jo nyt aikamoista villitystä, täällä Hiekkakikkareella. Eipä ois nuarna plikkana arvannu että kun tämmösiin seniileihin ikävuosiin saavun ni asustelen persaukisena Indonesiassa kissalauman kanssa.

Että ei oo ihan päin persettä tää elämä menny, vaikka joskus on sellanen olo ehkä olluki. Kaikki - kaikki paskakin - on omalla tavallaan johtanu tähän päivään, ja tähän mielentilaan, ja tähän Hiekkakikkareeseen.

Huomisen ikääntymispäiväni aion poikkeuksellisesti viettää vetämättä kriisilärvejä ja itkemättä kännissä sitä että oon niin vanha. Oon tyytyväisnä Taalasmaahommissa Edenin majatalossa, ja illan katton telkkaria kissojen kanssa. Muuta ei tarvi. Kun koittaa olla tyytyväinen siihen, mitä siulla on, eikä koko ajan haikaile sitä ja tätä ja tota, ni on jotenki helpompi olla. Uskokaa, kun ikänainen ohjeistaa! Saatana!


Älkää pliis vaivautuko onnittelemaan, tässä iässä oo mitään onniteltavaa. Jos haluutte jotenki reagoida, ni laittakaa pieni roponen joko miun bintsu- ja nuudelirahastoon (miun rahatilanne on tällä hetkellä persettä kylmäävän huono), tahi jos ei ittensä köyhäks säätäneen kääkän sponssaus napostele, ni tuuttaa muutama miltsi kissoille. Klikkaa tästä ni löytyy lahjotusohjeisto.

Alla kuva 400... eiku 40 vuoden takaa. Kouluun lähössä ja vituttaa ilmeisesti aivan vietävästi. Olin äkäin biaatch jo silloin!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko kissojen avustussivulla olla esimerkkejä kustannuksista? Voisi olla helpompi päättää, millaisen summan laittaa.

Esim. 50e ruuat kissalle kuukaudeksi
100e kahden narttukissan sterilointi tmv.

Tsekkaa myös nämä