RantarunkkariKuvan rantakatos liittyy tapaukseen, mutta runkkari puuttuu.
NONIIII! Arvakkaa mitä?! Eilen pongasin taas runkkarin! Se oli tämän reissun runkkari numero 3 ja tällä kertaa kyseessä oli estoton rantarunkkaaja!

Aatelkaa kuulkaa et oli rohkee runkkaaja, vilkkaalla rannalla, sellasen katoksen alla, keskellä kirkasta päivää, siinä se vaan veteli villisti hanskaan. Anto ajatuksen laukata ja käen käyä, samalla ku katteli ku naikkoset pikineissään siin keikistelee, tahi kahlaa tomerana snorklaamaan (kuten miä olin tekemässä).


Tässä on nyt varmaan käyny sellanen juttu, että miun silmä on ikäänku harjaantunu huomaamaan tuommosen munanvatkaus-toiminnan jotenkii herkemmin ku ennen. Miä uskon että tumputtajia on aina ollu, mutta niien kans on varmaan sama homma ku kilpikonnien kans. Aluks niitä ei nää niiku millään, mutta ku ekan pongaa ni sit jotenkii alkaa silmämuna niihin helpommin hakeutumaan.

Minkähän lajin runkkari seuraavaks miun tielle osuu? Miul on jo pongattuna bussiasemarunkkari, katurunkkari ja nyt tää estoton rantarunkkari. Voitte siäl ny aivan omatoimisesti alottaa veikkailun ja vedonlyönnin, miä kyllä kerron sitte.

(Peeääs. Sori ku ei ny tuu tän enempää reportaasii Hiekkakikkareelta, on ollu kliire bailaa kaikkee bilettä. Kaikki on kuitenki ihan helvetin hyvin ja elämä on ihanaa. Palaan pitemmillä puheilla joskus, mut tää runkkarihomma oli niin tärkiä et tää oli pakko tulla jakamaan ny jo.)

Kommentit

ella sanoi…
Sukellusrunkkari? Snorkkelirunkkari? Vain taivas on rajana, koska siellä on helikopteri.
Anonyymi sanoi…
Eikös sulla oo mitään terävää miälipirettä, näistä runkkareista? Ilmotit vaan..
Kai kotona omas katokses saa nyplätä, jos hissunkissun hiljallee pistelee... ?
Kiitos ny kumminkii täst ilmotuksesta. Sain sen nyt pari vuatta myähässä, mut hyvä tiätää :)

Tsekkaa myös nämä

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tie rättikauppamiljonääriksi on avattu

Pikareissu Balille

Maailma muuttuu eli äpsikatsaus

Henki pihisee ja siitä on paperit