maanantai 1. lokakuuta 2012

Seinä

The Wall lähtee siitä...
Täällä tapahtuu kummia. Yks päivä tual saaren keskellä polkuja pitkin talsiessani jo törmäsin rumiin kauheisiin betoniseinärakennelmiin, jotka katkas miun tepsuttelureitin tyystin. Ihmettelin et mitä vittua mut aattelin et joku on ny vaa halunnu aidata oman tonttisa. Juu. Mutta vittu sitä harmaata betonimuuria tulee vaan lisää! Nyt saatana yhessä päivässä on noussu seinä Kakkosen Koralpiitsin tontin rajalta Gili View Bungalowsien takarajaan, sillai että aita seuraa tuota rantaraitin reunaa ja sulkee taakseen kaikki matkalla olevat majapaikat ja pisnekset. Aita etenee tuosta vielä, luaja tiäs kuinka pitkälle.

Meil ei onneks oo täs mitään hätää, meil ei oo tullu betoniaitaa saartamaan meit, asiat on kunnossa, no worries, mutta nuo kaikki jutskat mitkä aidan taakse jää ovat lievästi sanoen kusessa.

Kyse on kuuleman mukaan siitä, että valtio näin ottaapi arvokkaat tonttimaansa rantojen tuntumasta takasin. Saarretaan betonilla ni eipä paljo asiakkaita tule ja se oli sitte sen pisneksen loppu. Maat on sinänsä kaiketi valtion omistamia, mutta ne on ns. iät ja ajat tavallaan kuulunu täällä asuneille suvuille. Ny kun tää saatanan saarenkikkare on kuuminta hottia turismivirtojen kannalta, ni... no, siin jää piänet perhepisnekset jalkoihin. Luaja tiätää mitä vitun golf-resortteja tohon alkaa kohta nousemaan.

Tääl on muutenkii ihan liiallista tää rakentaminen, ei löydy kohta maatilkkuakaan misä ei jonkinlainen guesthouse pojota.

Vituttaa kun ei ymmärretä sitä, et tässä kustaan omiin muroihin. Se, miks tänne tullaan, on se ns. paratiisisaarimeininki. Ja se jos mikä on meininki, joka on aika herkkä häviämään. Jos jengi haluu sellasta Balin Kuta Beach -meininkiä ni ne voi hyvin pysyy siäl Kutallakin, saatana.

Viel on tääl saaren pohjoses pääs mis miä majailen ni ihanan rentoo regeifiilistä, mutta saa nähä kuinka kauan jos toho naapuriin alkaa jotain vitun hiltonia nouseen.

Miuta pelottaa ja vituttaa tää asia niin et järki lähtee. Adresseja täällä keräävät betonimuureja vastaa ja oon jo nimen sutinu sellaseen.

Ja hei kamoon, seurasko muka Berliiniin muuristakaan mitään hyvää?

Jään huolestuneena tarkkailemaan tilannetta.

Sinne jää muurin taakse kaikenlaiset majapaikat ja minimarketit ja muut. Vittu.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä