perjantai 4. toukokuuta 2012

Mirriklinikka

Tappelun jälkeen Iso-Stigulta lähti vihdoin taju

Moottoripuuman Mirriklinikka on tältä päivältä ohi. Miulla on potilaat Meijusuvas ja Hertta bungalowin suojissa toipumassa, jotta täällä nyhjään iteki. On siis aikaa kertoo heti tuoreeltaan miten tällä kertaa hommelit sujui.

Mutta heti tähä alkuun on esitettävä kiitokset miun kissaystävällisille feispuukkavereille, jotka tarttuivat oitis toimeen ku eilen vähä määkäsin että jos joku haluu sponsoroira rantapummikissojen sterilointeja ja rokotuksia ni laittakaa viestejä. Kiitos siis roposten lahjotuksista palli- ja munasarjakummit Eeva, Sanna, Sirpa, Tuomas, Erika, Annukka, Tuija. Ja Tuisku, joka jo tääl Gilillä ollessaan lahjotti yhen munasarjaoperaation verran miun kissaprojektin kassaan. (toivottavasti en unohtanu ketää tuost listast...) Mahtava meininki, oon ihan mykistyny tämmösestä et siel on kuvetta kaiveltu kaukasen saarenkikkareen kissojen hyväks. Pitääköhän kohta perustaa joku är-yy tätä varten? Paratiisisaaren Pallirahasto Ry?


Meijusuvaksen munasarjoista alotettii
Eniveis, tohtori Gede rouvineen hilpas tänään aamupäivällä paikalle ja sitte alettii hommiin. Ensmäiseks Meijusuvakselta taju pois, kylki auki ja lisääntymisvärkit nips naps. Miä tiäteskii taas itkua siin tuhersin ku aina kauhiaa ku kissat tainnutetaa ja niitä sorkitaa. Hertta meni puukon alle seuraavaks, ja ku häntä operoitii ni miä kipitin lähikaupalle ettimään Iso-Stigua ja Kissa69ä, ja molemmat sieltä löytyvätkii. Kollit kainalossa takasin rantabaariin.


Iso-Stigun pallit lähtee
Eikä ollukaa kollien tainnuttaminen mikään helppo homma. Iso-Stigu tappeli vastaan niin et ei mitää tolkkua. Oltiin haavoilla kaikki ja ihan kusessa, kirjaimellisesti, koska Stigu myäs kusi komeessa kaaressa meijjän kaikkien siin hääränneitten päälle. Kissa69 kaikessa tohinassa karkas, Stigukii tappeli ittesä irti ja kompuroi pakoon, mutta molemmat saatii uuellee kiinni. Stigu siks, että se kerkes sentäs saamaan jo piikin persuksiin ja kaatu kännissä rantahiekalle. Kissa69 taas on vielä pieni ja hölmö, eikä tajunnu pistää käpäliinsä kaikkea mitä löytyy, vaan jäi johonkii kaljakorin taakse kyhjäämään, mistä sen sit kävin keräämässä. Ja niin lähti pojilta pallit, nips-naps vaan ja hyvästi kiihkeä kollin elämä, tervetuloa laiskanpulskee vietitön rauhaiselo.

Pallien ja munasarjojen roplaamisen jälkee Poika Nimeltä Ritva ja tuos pihassa välil makaava luurangonlaiha musta nimetön kissa saivat tujut annokset antibioottia kissaflunssaan. Sen jälkee oli tarkotus rokottaa kaikki miun kissat tuota kissaflunssaa vastaan, mutta lääkäri tarkisti mirrit ja Ritvan lisäks myös Pirkolla ja Ministigulla oli alkavia kissaflunssan oikeita, eikä heitä siten voitu rokottaa. Mutta hyökii saivat satsin antibioottia piikillä perseisiin, ja siin ohessa lääkäri anto miulle ja Agukselle (mein baarin poika joka tykkää kissoista ja on miun luottoheppu näis kissahommis) pikakurssin kissojen piikittelyyn. Saatii nääs pari putelia antibioottia ja nippu ruiskuja ja pitää viel pari päivää antaa noille flunssasille kissoille antibioottipiikkejä. Flunssarokote sen sijaan saatii anettua Hertalle, Meijusuvakselle, Iso-Stigulle ja Kissa69:lle. Lääkäri tulee tuos parin viikon päästä uuelleen kattomaan tilanteen ja rokottaa sitte loput jos hyö ovat flunssastaan jo parantuneet.


Heräämössä. Kissa69 etualalla, pimut takana
Koska miul ei nyt ollu innokasta avustavien mordorilaisten laumaa jeesimässä niiku viimeks ku kissaklinikkaa piettii, ni olin vähä et miten miä täs ny oikee oon, ku 4 kissaa retkottaa heräämössä ja jokainen heräilee eri aikaan ja ei täs voi ratketa joka suuntaan ku nää alkaa kännissä kaatuilemaan ympäri pihaa. Agus tieteskii autto hiukan mutta ku hänen ensisijanen homma on olla baaris töis ni eihä hää voinu siin pojottaa vahtaamassa kissoja koko aikaa. Miä toin sitte pimut, joitten operaatio muutenkii on kauhia ja vaikee ku mennää kyljestä sisään ronkkimaan, ni miun bungalowiin heräilemään ihan omas rauhas ja jäin sit pihalle makaamoon vahtaamaan Kissa69n ja iso-Stigun heräämistä. Kissa69 tokeni nopiasti ja kiikutin sen takasin lähikaupalle. Iso-Stigu sai sen verran reilusti tainnuketta että sen känni kesti monta tuntia, ja vasta äsken se alko pysyä jaloillaan ja rupes sekii pyrkimään takas kaupalle, ja vein senkii sinne potemaa krapulaa. Kaupan täti on ollu kiitollisuuudesta ihan mutkalla tuol ja oon koittanu sanoo et no worries, ei tässä mitään kummempaa, miä tykkään kissoista ja Mordorin Pallikummien rahallisten avustusten kans ni tää ei oo ollu miulle ees mikää ihmeellinen sijotus, ja onpahan teilläkii nyt yks palliton kolli joka ei paa kaikkia lähitienoon pimuja tiineeks. Ja vannotin että hoitavat ja antavat ruokaa kovasti, muuta kiitosta täst ei tarvi ku et kissoista huolehitaan sapuskan ja juomaveden puolesta kans.

Jotta pojat on hommasta jo toipunu, varmaan viel on outo ja kepee olo perspääs, varsinkii iso-Stigulla ku sillähän oli ihan kauheen kokoset kepexet. Jännä varmaan tallustaa ku ei ookkaa enää hullut pampulat hännän alla heilumassa. Mutta tytöt eli Hertta ja Meijusuvas on ihan paskana, ja selkeesti kipeetä tekee. Makaavat tuol sängyn alla, Meijusuvas välillä karjuu sieltä vihasena, Hertta vaan kyhjöttää paikallaan ja kattoo syyttävästi ku sängyn alle kurkistelen. Voi toisia. Mutta kyllä hyö tuosta tokenevat ja eessä on huoleton elämä ku ei tarvi vauvoja koko ajan olla pykäämässä.

Tämmöstä täl kertaa. Lääkäri tulee siis tuos joskus loppukuussa tms käymään, sitte rokotellaa loput kissat ja jos täs ny viel jotaa pallillisia kolleja alkaa hiippailee ni nips-naps saattaa niillekii käyä.

Iso-Stigu ja Kissa69 koittavat herätä pallittomaan elämään

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Moi. Oon syvästi vaikuttunut sun toiminnasta, mutta kun en ole feisbuukissa, en ole saanut tietoa että voisi tukeakin. Mimmonen olisi järjellinen summa? Jos tarviit lisää kissarahaa, laita mulle mailia zepander gmail com ja tilinumeroo siihen.

Teet hienoo työtä siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on todella upeeta, toi sun tyäskentely nuitten kissain pimpuloitten ja pampuloitten kanssa! Ja airosti välittyy sun iso rakkaus mirrilöitä kohtaan! Helveissön! Sulle pitäis tehrä sinne joku kullitettu näköispatsasbudhatar, mihin vois laittaa siellä rahaa toimintaasi. Irea: vie sinne paikalliseen juottolaan joku sypin maapallopankki, että siihen vois kaikenmaailman pitkätukkapössyttelijät laittaa iltaisin rahaa mirrien lääkitykseen ja ruakintaan.... ja idea kax: nyt nettiin joku päypall juttuzydeemi, että mihin myö voitais roposia laittaa....sillä rahankeruu ei kai siäl o niin kiellettyä kun täällä hevonperseessä....?

Diidah kirjoitti...

kullitetulla budhattarella pitäs sit olla toisessa kourassa kissan pallit ja toisessa ruisku :D
Hyvää työtä siellä paratiisissa, pienestä se lähtee :)

-kummitus- kirjoitti...

Voisikohan Mari jotenkin jakaa tietoa, jos tarvitset lisää sterilointipätäkkää?

Tsekkaa myös nämä