keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Isoa kissaklinikkaa, pieniä suunnitelmia ja hyvän mielen settiä

Ei niin pahaa (SAINIn katoaminen) ettei jotain hyvääkin. Gili Eco Trust alottaa huomenna viikon kestävän kissaklinikkahomman täällä miun hiekkakikkareella, ja - ihmeiden aika jne - apuni toivotettiin liki syrämmellisesti tervetulleeks. Herranpiaxut. Miä jo eilen sain nivaskan tilaisuuden mainosläpäreitä, jotka juoksentelin into piukassa teippailemassa lähitienoiin puihin, tolppiin, kaupan ikkunaan ja yhteen baariinkin, ja samassa saarnasin sormi sojossa kaikille että tänne nyt tuotte sit kaikki oman huudilonne mirrit ni nips naps, ei oo niitä kissanpoikasia joka nurkalla koko ajan. Samaan aikaan on myös heppaklinikkaa mihin paikallisen heppataksiyrittäjät voi viiä pollejaan hoidettavaks. Hianoa toimintaa, ilolla tervehdin tämmöstä, ja tekee kyllä pelkästään hyvää tän saarenkikkareen käsiin räjähtäneelle kissatilanteelle.

Miä kerron siitä sit kaiken ja vähän enemmänkii jahka oon käyny muutaman päivän kattomassa että mitä oikeen tapahtuu.

Muuten tääl on sujunu meininki hikiseen malliin, on ollu helvetin kuuma, huomaa että se hot ja high season alkaa tosissaan kaatua niskaan. Meri kutsuu ja miä kuuntelen. On ollu kreisii regeikemua kun kävi joku vieraileva pändi Lombokiltaki tuos rämpyttelemässä ja sellasta. Ja oli miul muutaman päivän taas mainiot hanimuunittajat elikäs häämatkalaiset, Tanja ja Jani, seurana. Hyöhän olivat täällä jo aikasemmin, mutta lähtivät Balille toteemaan että eissaaatana. Tulivat sieltä viime viikon lopulla takasin, leveet hymyt naamalla (se on vakio kun tänne tulee) ja heijjän kanssa sitte tuossa tuli hilluttua siihen mallii että miun kello ei vähään aikaan enää naksaha siihen Bintang Time -asentoon. Saattelin heijjät eilen aamulla veneelle ja matkalle kohti Mordoria, eikä nimittäin käy kateeksi, säälitti oikeen ku ties ettei heitäkää se arkeen paluu varsinaisesti tainu houkutella. Terveisiä vaan, sekä kertaalleen viel kiitos, kirjoista ja seurasta ja kaikesta.


Kreisi regeikemuJoten nyt kun on hupsutteluseura saateltu saarelta poies ni meininki palautunee normaalin mummoilun tasolle. Erittäin hyvä, miul on kuitenkii toi seuraava viikko ankaraa kissaklinikalla puuhastelua, halusivat tai eivät. Ja sen jälkee....nii. Miä oon varovasti vähän pohtinu sellasta että lähtisin vihdoin käväsee siel perkeleen Floresilla ja Komodolla mihin oon ollu muka menossa joka helvetin kerta kun oon tänne päin tullu. Ja ikiin en oo saanu persettäni irti tästä omalta hiekkakikkareelta. Mutta josko nyt? Oon surffannu netissä ja pää savuten eilen juossu saaren matkatoimistoissa kysymässä erilaisia vaihtoehtoja Floresille menemiseen, mutta näyttää että Floresille pääsy on jo halpaa mutta vaikeaa, tai kallista ja helppoa. Eli tässä on suuri todennäkösyys sille että paskat miä mihinkää tästä lähen. Mutta katotaa. Voiha se olla, että riahaannun ja repäsen itteni tästä liikkellee. Jännä nähä. Ja suunnitteluhan on eniveis aina hauskaa, vaikkei siitä suunnitelmia kummosempaa koskaan materialisoituiskaan.Hyvän mielen kissat
Nii ja sit apua kääk. MoveMe - Liikuttavia Ajatuksia -blogin Taina laitto miulle oikee nimetysti jonkuu tommosen ihme haastehomman. Miä en tajuu näitä plokimaailman kotkotuksia, eikä minuu oo tiätääkseni aikasemmin haasteltu, haistateltu on kyllä... mutta toisaalta en kehtaa olla tarttumatta tähä, ku on tän asian kans niin jännittyneen neitseellinen olokii. Haaste sanoo että pitäs listata 10 asiaa mitkä tekee onnelliseks tai mist tulee hyvä miäli tai jotain sellasta yltiöpositiivista settiä enivei. Miä miätin kaikenmaaliman liirumlaarumeita tossa horisonttiin tuijotellessani mutta aattelin sit lopulta ohittaa tän asian tälleen lyhyesti (asiat ei oo tärkeysjärjestyksessä vaan sekalais-):
  1. KISSAT
  2. MATKUSTAMINEN
  3. JUUSTO (paitsi sinihome ja vuohen)
  4. LUKEMINEN
  5. MERI
  6. NUKKUMINEN
  7. VALO (ei Ville, vaan päivänvalo, niinku)
  8. KIRJOTTAMINEN
  9. KAVERIT (pakko laittaa joku ihmisryhmä tähän listaan ettei vaikuttais aivan psykopaatilta)
  10. MUSIIKKI (kuunneltuna ja kateltuna, itzehän olen musikaalisesti, kuten useilla muillakin tavoilla, täysin lahjaton)(ja hyvän tavan mukaan tää haiste pitäs vissiin aina heitellä eteepäin, mutta miä jätän tän ihan vapaasti tästöä poimittavaks jos joku innostuu... suosittelen kyllä. Ihmiselle tekee hyvää miättiä välillä mitkä asiat elämässä on hyvin ja mistä tulee hyvä feelis. Tiättekste.)

Kiitos ja kuulemiin. Miä tuun tuossa muutaman päivän päästä kertomaan miten toi kissaklinikkahomma toimii ku sitä tehää oikeen isosti.


Kävin näyttämässä hanimuunittajille saaren nyppylältä aukeevat maisemat
Kreisi regeibile
Tuliswoh kerranki ihan omassa paarissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Gili Eco Trust. Kopioitu näköjään sun hum.kansalaistoimintaideasta.

Ranskispimu vetää pisteet itselle. Kuulostaa hyvin tyypilliseltä ranskalaiselta "sähellykseltä".

Voimia ja aamen.

Tsekkaa myös nämä