keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pallirahasto kiittää

Kissat kiittää!
Herrantähren, kuulkaa. Nyt pitää ottaa oikee hattu pois päästä ja kumartaa syvään ja kiittää. Miä pöyristyin oikee ku kävin nettipankissa tuos toissailtana laskuja maksamas, ni miten avokätisesti on miun kaverit Mordorista lahjottanu rahaa Hiekkakikkareen Pallirahasto -tarkotukseen. Saatana! 225 euroa oli yhteensä lahjotuksia tullu! Se meinaa paikallisessa rahassa noin 2,7 miljoonaa, plus siihen päälle Tuiskun antamat 300 tonttua ni yhteissumma on komiat 3 miljuunaa.Siitä summasta on viäl noin 1 300 000 käyttämättä, joten kyllä tässä vielä mirrejä rokotellaan ja muutamat pallit kuohitaan! Oon jo silmämuna killillää kattellu lähistön kolleja siihen mallii että heitä varmaa jo peräpäästä kylmää. Ja intoo on ihmisillä näemmä antaa lisääkii rahaa tähän tarkotukseen. Miä palaan siihe hommaa viel myöhemmin.

Kaikki viime perjantaina leikatut mirrit voi mainiosti ja flunssaset katitkii on parantuneen olosia.

Ja koska miul on nyt aikamoinen kanuuna ni miä en täl kertaa läpätä tän enempää, tuun vaik huomeen kertoilee kuulumisii, jos aivotoimintaa sit vaik ois vähä paremmin ku nyt.

Laitan tähä lopuks teille kissaystäville piänen kuvakimaran ja poistun itte liskojen yähön.

1 kommentti:

Marikoo kirjoitti...

Jee, hyvä pallirahasto!

Kommenttien perusteella meikäläisen tuttavapiiristä tuntuis olevan innokkaita lahjoittajia tyrkyllä. Ilmoittele siis minullekin, millaiseen systeemiin päädyt, niin välitän viestejä suuntaan ja toiseen.

Humppa ja Suitsu ovat henkisesti tukena ja jos joku tarjoaa rahaa esim. Suistun karvapalloista, niin lupaan summat lyhentämättöminä Gilille!

Tsekkaa myös nämä