torstai 21. helmikuuta 2013

MordorilaisinvaasioTäällä ollaan! Elkää hätääntykö!

Joskus sitä kattokaas meikäpylleröki tekee muutaki ku roikkuu netissä avautumassa suolentoiminnastaan ja kissoistaan. MIULLAKIN ON ELÄMÄ!

No oikeestihan ei miulla mitään elämää ole, koska elämähän on vaan niil kenel on parisuhre, tai ainaki sutinaa, tai ainaki seksielämä. Näin oon ymmärtäny. Mut siis kuitenski.... täällähän kävi nyt sillä tavalla, että.


Tauski
Käytiin Tauskin kanssa viime viikon perjantaina Lombokilla lääkärissä. Miä en tiiä oliko visiitistä ny sen kummempaa hyötyä, ku et mielenrauhaa miulle, ja Tauskille vähän lääkettä ja vitamiineja. Lääkärin mielipide oli että kissalla ny sinänsä mitään hätää ole, ihovaivat on huonoks valahtaneen yleiskunnon tuotosta ja tokenee siitä kyllä. Piäneen flunssasuuteen tuli piikki kinkkuun ja yleiseen vointiin haettii eläinkaupasta vitamiinilitkua ja apteekista iholle puhistusainetta (myäs miulle!). Tauski voi tätä nykyä hyvin, on palautunu tyystin ulkokissaks, kaljut kohat nahassa kasvaa jo uutta karvaa eikä henkikää enää rohise ja nenä valu liisteriä. Kissa on hyvällä mallilla, siis. Kaikki muutki mirrit on vallan kuoseissa, tällä hetkellä ainakin. Helepottaa!

Mutta ku viime perjantaina Tauskin kans tultii siältä Lombokin visiitiltä ni kappas perkele: yllätysmordorilaisia oli pamahtanu kuusi kappaletta tähän majailemaan, oikee mordorilaisinvaasio huudiloilla, hitto soikoon. Ennestään tunsin Larsin, joka kävi tääl myäs viime marraskuussa. Mutta tämmönen äkillinen, ennalta-arvaamaton hässäkkähän tarkotti välitöntä bintangtimee. Ja jos olin tähän asti kuvitellu että kylläpä juon paljon kaljaa, ni kun tuo porukka tässä oli päivän pari polskutellu ni hokasin että itseasiassa en juo kaljaa juuri lainkaan jos noihin vertaa. Mainiota! Sunnuntaina tuli lisäks viäl miun kaveri Milja, ja sekin tarkotti sit välitöntä uima-altaaseen asentumista ja bintangia. Milja toi tuliaisia: hirveesti lehtiä (Seiska! Hymy! Imageja!) ja votkaa ja turkinpippureita ja kirjoja. Ihanaa!


Uima-allas on itse asiassa mahtava keksintö!

Sixpäkki on ny jo painellu takasin Balille, et nyt myä ollaa tääl Miljan kans enää kahestaa, joskin mordorilaisii saarella tuntuu olevan ihan helvetisti joka suunnassa. Saa olla tarkkana mitä puhuu. Ja sunnuntaina tänne tulee taas lisää tuttuja. On niiku sesonki päällä.

On siis ollu tämmösiä seurallisia kiireitä, ja ku on saanu kotkottaa tuttujen kans ni ei oo malttanu eikä jaksanu nyhrää tietokoneen kans pätkääkään. Ja niiku huomaatte, miulla ei oo nyt mikää rajuin kirjottelufiilis muutenkaa, en saa ku paskaa aikaseks, ni parempi olla hiljaa vaan.

Oon toki myäs käyny sukeltelemas, et en oo koko aikaa täs ollu vaa et rai-rai. Ja miulla on nyt jo se maaginen sadan sukelluksen raja ylitetty! Ajatella! Enkä sukeltanu sadatta sukellustani älästi, kuten kuuluis vissiin tehä. Miä oon nynny, sekä rupsahtanu vanha nauta, miulla ei oo tarvetta julkiseen, eikä oikee yksityiseenkään, pillusillaan hillumiseen. Päätökseni oli oikea, miähän en yleensäkään ole koskaan väärässä, ja tässä asiassa kiitin itteeni kovin, koska sadas sukellus päättyi pienen pienten meduusojen parveen. Ja muutenki jos sinne meree menis kaikki ruumiin onkalot siin törröllään ni heti ois joku ahven röböbutgessa.

Nyt ohjelmas on muutama päivä aika tavalla ihan vaan sukelteluu. Kaveri pusaa AOWD-kurssia ja miä sukeltelen muuten vaan. Oon hiukan, eli ihan vitusti, merikäärmeissäni siitä, et tääl on viimisen viikon parin aikana koko ajan joku suklausporukka jossain suklauspaikalla nähny mantoja ja jopa - vittusaatana! - VALASHAIN. Ja ei koskaan sillo ku miä olen jossain. Mutta oon nähny perkeleesti haita ja jopa yhen hienon eagle rayn, mutta ei ne nyt kuitenkaa oo mitään jos joku muu on nähny mantoja ja valashain. Räyh!

Ei muuta. Kattokaa kuvia, vaikka nekii on nyt melkee yhtä paskoja ku tää miun tiristämä teksti.

Stigu
Tyhjiä muovipulloja lähtee taas Lombokille. Vene on tässä vaiheessa lastausta vasta korkeintaan puolillaan.
Hyvät rusketusrajat

Baarin pojat on kovii kuntoilemaan, koko ajan ilman paitaa siin podailevat.
Lapsi
Meil on ollu hianoja iltoja rantanuotion äärellä
Mikko kuvaa isolla vehkeellä.
Rämpyti!
Satamassa on aina tohinaa. Tavaraa ja ihmisiä saapuu ja lähtee.
Meiju Suvas suikkas taas ovenraosta sisään ja meininki tämä
Eläinkaupassa Mataramissa oli myynnissä kaniineja...
...ja tipusia. Myös kissoja, sellasia hienompia rotumaisempia. Ikävät häkit kaikilla oli.
Mein baarin regeipändi S2B on käyny telkkarissaki. Oltiin naapuriresortissa kattoos ja hurraas et jeeee, myä tunnetaan noi!
Hokattii et ku min kameralla ottaa uhkaavilla asetuksilla kuvia ihmisistä ni ne näyttää ihan kualleilta, eli siis vähä niiku zombeilta. Tässä Walking Dead -telkkarisarjasta karanneet rivizombiet SamaSama Reggae Barissa pari iltaa sitte.
Tääl on viime päivinä satanu ihan vitusti. Kaikkia se ei häiritte. Jos katu muuttuu joeksi ni siinä voi ihan hyvin heiluu jos sattuu olee danssausfeelis.

2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Ei jösses mikä zombiekuva. =D

Niin paljon on tullut luettua blogiasi, että meidän Morttikoira on saanut lempinimen Mordor.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, lueskelin blogiasi kun itekkin ollaan just balille suuntaamassa. Pakko kysyy säästä, kun sielläpäin oot: Kattelin säätiedotuksia, ja näyttää et balilla sataa 24/7 ja aurinkoa ei näy, onko lombokilla/gileillä paremmat säät. Ja voiko toi sääennuste pitää paikkansa, vai onko ne vaan yksittäisiä kuuroja?

Hienoja kuvia sulla blogissa!

Tsekkaa myös nämä