sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Toipilaan ulkoiluhommat

Jessssshhhh, mä oon niiiiiiiiin pihalla!

Toipilas Tauski on päästetty vihdoin ulkoilemaan! Ensmääne ulkoilupäivä oli pari päivää sitte ja ette usko sitä kissan riemua, kun liki 3 viikon sisätiloissa potemisen jälkee pääs pihalle. Tauski ravas ees taas rantaa, kiipeili puihin, terotti kynsiä kaikkeen, silppus makaamojen tyynyjen superloonitäytteitä, kaiveli kuoppia hiekkaan, kakkaili niihin vähäisen, kyttäs rapuja, nuuski muitten kissojen takapualia, kieri hiekassa ja heinikossa, maisto uima-allasta, syynäs punkalowialueen tilanteen... ja tursus muutenki valtavaa riehakkuutta ja toimeliaisuutta. Sitä oli hauska seurata.

Parin tunnin hullun puuhastelun jälkeen hää tepsutti takas miun murjulle ja määki oven takana et nonii, tilukset on tarkastettu, pääsiskö nokosille.

Sen jälkee Tauski on ollu päivät melkee kokonaa pihalla. Yöt hää nukkuu vielä sisällä, ihan tarkkailun vuoks. Hänel on köhää ja nenä vuotaa, ja iho on täynnä rupia, varsinki naamassa, Tauski on aika hirveen näkönen nyt. On pesty koko mirri kirppusamppoolla (se vasta oliki hauskaa) ja antibioottilääkitys on taas alotettu tohon nuhaan ja köhään.

Mutta enerkiaa hällä on ihan vitusti ja koko ajan pihalla touhottaa jotain.

Tauskin naama on aika hurjassa kuosissa. Samaa rupee ja karvanlähtöö on läntteinä muuallakin, mutta päässä eniten
Niin siis mikäs tää uima-allas olikaan ja miltäs se maistuu?
Menin puuhun!
Tää pahvilaatikko on MMMMMUN!

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä