lauantai 2. helmikuuta 2013

Singapore on ihana ja tärkeenoloset sliipatut pisnespukumiähet nam
RAKASTAN SINGAPOREA! Tää heti tähä alkuun tiedoks vaan.

Tulin tänne Singaporee tänää aamulla anivarhain. Lento läks Balilta heti kuuen jälkee (oon heränny klo 03:20 eli zzz), ja lentsikka kaahas etuajassa perille, olin jo pual ysiltä oottamassa 5,6 kg painavaa Assholeeni Singaporen ihkun lentsikkakentän hihnan kupees. Koskaan ei ole Assholeni noin kepeenä matkustanut, mutta ei siä inessä juur mitää ollukaa, kert liki kaik jäi Hiekkakikkareelle jemmaan. Jahka köykäin nyssäkkäni siält liukuhihnalta nylkytti ni eiku juna alle, Chinatowniin viuh ja kattomaa et millasen paskamurjun oon itelleni täl kertaa buukannu. Ku nopeest vaa Asiaroomsista jonkuu siedettävän hintasen (Singaporen hintatason mukaan) tuos männäviikol varasin.


Min vaatimattoman majatalon respa
Leuka tipahti lattiaan ku hotellin löysin ja resepsuunin aulaan astelin. Vittu että on punasta. Vittu että on hianoo. Mitä helvettiä? Majotuksen hinta nimittäi oli 50 egee, ja sillä normisti saa täältä jonkuu rupisen ankeen ikkunattoman komeron, misä nurkat on homeessa ja muutenki vituttaa, ja jos ei oo ihan vitusti torakoita ni ainakin palvelu on tylyä ja paskaa. Mutta nyt ei vitutakaan tällä kertaa! Raha saa vastinetta! Huomaamattain olin näet klikannu jonkuu överitarjouksen Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen -spektaakkelista, sillä tämä huone jossa majailen, maksaa normisti 260 Singaporen dollaria eli noin 150 euroa yö. Itse maksan tästä nyt 85 dollaria eli sen noin viis kybää. On jumalauta loistava palvelu, on ihana puhas nykyaikanen huane, pehmoset valkoset lakanat sänkyssä, on telkkari, on kuumaa vettä suihkussa (melkein tuli onnen kyynel, se on toi kuuma suihku sellanen luksus et voi hallelujaa saatana!) ja on - luaja parakkoon - PARVEKE! Täs o mitn järkee! Eihän tämä tokikaan mikää Marina Bay Sands ole, mutta ku vertaa niihin mörskiin misä meikäläinen yleensä majailee, niin täällä ku muuallakii, ni nyt nimittäin ilmassa on suurta luksuksen pöhinää. Eli pössistä. Vittu että päräyttää, kuulkaa. IhQdaa ja kaikki muut nuorisokiäliset liäkitykset. Nii.

Sijainti keskellä sykkivintä Chinatownia eli just hyvä. Kulkuyhteydet mainiot, kun MRT-asema on tuos ihan veenheittämän pääs ja ympäristö on täynnänsä hulinata, katukauppaa ja yleistä äksönii. On kiva tarkkailla ihmisiä ja pällistellä kojujen tarjontaa. Tykkään. Kävin tänää kuiteski vähä myäs oikeil ostareil tuol jossain, poikkesin toki Henkkamaukas ostamas alusvaattehia ja joissai oikeis kaupois hankkimas kaikkee muutakii mitä tarttee. Muuten oon hillunu vaa täs omil huudiloil pälyilees. Kiinalain uusvuas lähestyy ja siihen liittyvä karnevaalimeininki on tääl jo jonkinverran päällänsä. Kävin myäs paris temppelis vähä valaistumas ja nyt meitzistä taas hohkaa zeniläisyys nii et sokeilkii ohikulkijoil silmiä kirvelee.

Tääl on IHANAA! Haluan tänne asumaan! Singapore on mahtava!  Mitennii en vois elää tääl ja olla tärkee pisneswuman ja sit miul ois kans tärkee oma pukumies ja jossaa korkeel korkees modernis kerrostalos asuttais ja metrol menisin ja koko ajan ois joku tekniikkavempele siin räplättävänä (Singaporelaisilla on kaikilla suarastaan kasvanu käteen kii joku älyluuri/täpletti, ne ei irrota otettaan siitä oikeestaa ikiin) ja kiireisen touhukkaana kipittelisin tua pilvenpiirtäjien seas ja ois sellain... korvaamaton olo. Joo.

Aina käy tällee ku tänne tuun, en tiiä mikä siinä on. Menee jotenkii ihan nuppi sekiksiin ku pamahtaa jonkuu 2 kuukauen saarilötköttelyn jälkee tämmösee tulevaisuuen suurkaupunkiin, mis on KAIKKEE. Sekoon ku on kauppoja, ja asioissa hintalaput, ja ku kaikki toimii. Ja on Starbucks ja Henkkamaukka ja kaikkee länsimaista kotkotusta. Joka kerta kattelen vähä kateellisena Tärkeitä Bisnesihmisiä, jotka käy nopee jossai Starbucksissa (anteeks mainostus mut... frappeja!) lounastunnilla, on siäl sliipattuina ja prässit terävänä ja valkoset kauluspaiat hohtaa kilpaa sellasen pisnes-auran kans. Kateellisena... tarkottaa osin myäs semisti kiimasena. Miä en tiiä mikä se täällä on mut aina tekee vähän pukumiästä miäli ku täällä niitä näkee. Mikä miuta vaivaa? Tänääkii oli yhen ostarin Starbucksissa sellain oikee helvetin sliipattu pukujätkä, nuar länsmainen kloppi, niin siin jotaa latteaan lipitti ja läppäriä räpels ja oli jotenkii helvetin kuuma. Kävelin lasiseinää päin ku silmät jäi siihen kii ja niska killillää siinä sit olin ikäänku poistumassa kahviannostelukuppilasta. Näin kävi. Mitä täst opitaa? Pukumiähistä ei oo ku harmia.


Tohinaa maan alla
Singapore kaikessa toimivassa siisteydessään tuntuu ihan toiselta planeetalta. Täällä eletään tulevaisuutta. Sellanen olo tulee. Aistien ylikuormitus on välitön, pää vetää ylikierroksilla jo ennenku kerkiää lentokentällä ittesä viiä junaan, jolla tullaan keskustaan. Ja sitte ku paukkaa tänne ytimeen ja on ihmisii ja vilinää ja kaikesta tarjontaa (materiasta siis, ei pukumiehistä, ei miulle ainakaa). Metro kulkee ja ostareissa puhaltaa ilmastointi, mitä vaan voi hankkia, ja syyä, ja juua, ja tehä. Ihan ku ois toises maailmas kokonaa. Meneehän siinä vähäsen tolaltaan vahvempikii ihmiin, uskoisin.Tulee sellain pieni sekoominen. Siitä johtuu kiima pukumiehiä kohtaan ja haaveilu Tärkeästä Urasta Jossain Teknolokiafirman Pilvenpiirtäjässä.

Miusta on aina mukava käyä täällä, joka kerta tykkään enempi ja enempi. Niin paljo ku miun omaa Saarikikkare-laiffia rakastanki, ni on kyllä välil kiva piipahtaa tämmöses säpiseväs epätodellisuudes.

Maaliskuun alussa seuraavan kerran. Jei.

Ja ku oon tänää oikeesti ihan karmilana kävelly kamera koko ajan käes, ni kuvia on. Helevetin kiinnostavia kuvia onki. No mut pientä Chinatown-fiilistä sinne pakkasiin, olkaa hyvät. En jaxa laittaa kuvatextei, paskaaks noissa selittämistä sen enempää. Mut kandee selaa kuvat loppuu saakka. Tokavikana siä on FLESHLIGHT ja - wtf? - FLESHJACK! Ja ihan viimosena siäl on joku juttu mil on hullun kokosen daisarit eli tissit. Ja se en oo mää!

Miä käyn nyt nukkumaa. Kello on hiipii jo kohti kasia, ja huomeen on taas perkeleen aikain herätys. Aamulento takas Balille ja haluan lentokentälle TODELLA ajoissa hengailee. Koska myäs Singaporen lentokenttä on ihana epätodellisuus. Siel on Starbucks ja Subway. Ja salee on pukumiähiä, vaikka onki sunnuntai. Sellaset seksikkään (mitääh?) tärkeet pukumiähet tekee töitä sunnuntaisinki. Ettäs tiiätte.

TISSIT!

3 kommenttia:

Taina - MoveMe kirjoitti...

MISSÄ on kuvat hoteista pukumiähistä??? :)

Ana kirjoitti...

Eiks kaiiki tiiä miltä pukumiehet näyttää??

kuutti kirjoitti...

3Zepa- "Eiks kaiiki tiiä miltä pukumiehet näyttää??"

Ai että sitten niistä ei muka tarvi kuvia? Väärin! Kyllähän mä jo esim. tiedän miltä suklaa (tai kylmä olut) maistuu, mutta se ei todellakaan estä niiden nauttimista, kerta toisensa jälkeen. :D Hyvännäköisitä miehistä tarvii AINA kuvia.

Tsekkaa myös nämä