keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Joulu on taas!

Mikään ei oo niin siistiä ku saaha suamesta ylläripakettia. Tänää tuli yks ja vaikka tiäsin et semmonen on postiin laitettu ni en tiänny et se tulee näin äkkiä (postitettu 5.2. ja jo nyt täällä!) plus sisällöstä ei ollu aavistustakaan. Eikä oo ihan viälkää vaikka oon paketin avannu ja ihmetelly.

Äiti laitto. Voi että. On Kouvostoliiton Sanomia ja pakurikääpää (voin kertoa että kun kaikki majatalon pojat kasaantu kattomaan et mitä ihmettä tapahtuu ni saletisti luulevat et jotain erikois-eksoottista huumetta on nyt kuvioissa) ja ööö jotain vuorenkilpiteetä ja joku pullo jotain missä lukee terva... höyheniä ei tullu mukana kuiteskaa. Ja hapankorppuja! Ai lav hapankorppus! Ja sit kaikkee jotain pientä sälää ja jopa aski tupakkia ja sitte kahvia.Just ku oli röökiaskissa miulla enää yks pölli jälellä ja oli ajatus että loppuu tuo röökinvetäminen tänää, mut ehkä sit huomenna.

Äitille terveisiä että mahtava paketti. Mutta älä lähetä enää kahvia, koska indoneessialainen kahvi on maailman parasta ni siin ei pal juhlamokalla oo sanomista, äläkä lähetä tupakkia koska koitan lopettaa ja täällä röökiaski maksaa noin euron, ni mitän järkeä lähettää Mordorista viien euron röökiaskia.

Mutta ajatus on tärkein ja miä oon ihan liikuttunu.

Ihanaa saaha postia! Kiitos, äippä!

Peeääs. Tämäkin paketti, kuten joka ainoa joka on miulle tänne postitettu ulkomailta, ni on ollu indoneessialaisen posti/tullilaitoksen avaama ja läpi syynäämää. Mutta pakurikääpät pääsi läpi! Eli tiedox kaikille teille tsiljoonille lukijoille ja tovereille ketkä nyt säntää vimmalla laittamaan miulle paketteja postiin ni elkää pistäkö mitään järin arvokasta. Elkääkä pornoa. Kiitos.

1 kommentti:

Pepi kirjoitti...

Hyvää joulua vaan :)
Jumalautanen sentään, mää huomaan täällä ihan niinkuin salaa melkein lukeneeni sun juttujas jo pitkän aikaa!
En edes muista mistä tänne porhalsin mutta koukkuun taisin jäädä heti :D

Nyt mie korjaan tilanteen ja pistän itteni ihan virallisestikin tuonne lukijaksi - ei tuu itsellekään sellaista tunnetta, että peeveliäks mä täällä huudeilla salaa hipsin !

Sulla on hulvattoman hauska tapa kirjuutella, vaikka on tässä jokunen kyynelkin tirahtanut matkan varrella kisujen vuoksi!

Voi hyvin!

Tsekkaa myös nämä