keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Taalasmaan Ullan kampäk

 
Kanat käy nykysin koko ajan hillumassa miun pihassa tai aitojen päällä

Sen verran oon kartalla että tiijjän että Taalasmaan Ulla on tehny Salkkareihin kampäkin. Kuin myäs täällä Hiekkakikkareella on kampäk-meininki! Hianon Eedenin Puutarhan emäntä läks lomille joten miä pojotan seuraavan kuukauen joka helvatun päivä mestoilla vahtimassa että kaikki sujuu, että pojat muistaa ottaa kauppakassin mukaan ku menee kauppaan (Eedenin puutarhas on nyt NO PLASTIC BAGS -politiikka, mikä pitäs olla kyllä voimassa koko helvetin Hiekkakikkareella.... eiku koko helvetin maailmassa), että pojat ei katto tyäajalla elokuvia, että kissat pysyy terveenä ja kukkaset kastellaan, että yhen huaneen ilmastonti korjataan, että yhen kämpän katto korjataan, että aamupalalle on varattuna kaikki tarpehet, että laskut maksellaan ja varaukset pysyy ojennuksessa ja mitähän viälä.

Kivaa. Ei o tekemistä kauheesti, kuhan notkun paikalla pitämässä pytinkiä pyärimässä. Ei tätä voi duuniks sanoo, tästä juurkaan miulle mitää korvausta ees tule, mutta miusta on kiva et on sellasta meininkiä elämäs et aamulla on herättävä kuuelta, piste, ja seuraava vapaapäivä onpi joskus maaliskuun lopussa. Ei voi örveltää tua kuppilois, ei voi vaa maata raatona sängyssä, säästyy rahaa. Ja täs samal ku vahtaan et majatalo pysyy pystyssä ni miul on aikaa hoiella omiaki juttuja. Kohta kuulkaa alkaa sähköpostit ujeltaa, miul on oikee huano omatunto ku en oo pitkää aikaa jaksanu meilaille ees niille yhelle tai kahelle kekkä jaksaa miulle yhä tuuttailla posteja. Sori, kohta tulee meiliä, malttakee viä hetko!

Aamu alko heti hianosti ku tuassa laittelin asioita siähen malliin että seuraavan kuukauen tässä istun enkä muuta voi. Naapurikämpästä rupes kuulumaan kauhee ulina ja uikutus ja vikinä ja rynkytys. Joku sai munaa. Piän kateuden pistos ehkä tuli siinä kyllä. No höps. Täsä oon sivusta seurannu parin ystävättären miässäätöjä ja kyllä voin todeta että miä en ees munaa saahakseni vittu jaksais tuommosta jatkuvaa draamaa. Millon on mitäkii häslinkiä. Mutta yks tykkää yhenlaisesta meiningistä ja miä oon sitte asia erikseen. Tunnevammanen, sisältä kuallu paska, siis.


Kaik mordorilaiset kaverit, yhtä tänne oletettavasti toistaseks ainaki pysyvästi asettunutta lukuunottamati, on hilpassu saarelta poies. Elikä senki pualesta elämä on rauhottunu. Kyllä oli kivaa nähä tyyppejä mutta maksahan siinä meinas viheltää ja kunto loppua. Seuraava satsi kavereita tuleepi joskus tuossa keväämmällä ja syssymmällä vissiin, tai sitten ei. Mist sen tietää. Koko ajanhan joku vaahtoo että juu tullaan tullaan ja kyselee vitusti kaikkea ja 99,9% niistä tuu kuiteskaa. Nykysin ku joku kysyy jotain et kuis ja mites ja häh ni sanon suorilta et kyselehä sitte kuule uuelleen ku siulla on OIKEASTI ostettu ne lennot tähän suuntaan, ni kattellaan sitte niitä venekyytejä ja sitä majotustarjontaa ja semmosta. Yleensä ei sitte kuulukaan enää mitään, vaihtuu ne Hiekkakikkareen lomailupläänit johonki Torremolinoksen äkkilähtöön ja pitkään viikonloppuun Kouvostoliitossa vissiin. No iha sama, ne tulee tänne kekkä saa aikaseks. Tää vaan tämmösenä välihuomautuksena.

Meil o tääl sadekausi vahvasti helpottamaan päin. Toki välillä räimii vettä, muttei kauhiasti. Keli on kuumaa ja perkeleen kostiaa, ilmastointia on pakko himassa huudattaa koska kaikki homehtuu muuten. Kaikkialla on vihriää ja viidakkopolkuja ku fillarilla  suhaa ni pöheikkö kasvaa melkeen ottaan saakka.

Kissat voi hyvin. Piänet on rokotettu ja ulkoilevat nyt pitkästä aikaa, toki yät viä sisällä nukkumassa. Ovat niin liikkiksiä. Jossai kohin yätä herään aina siihen et Silvennoisen Heikki kaivautuu ihan kylkeen kii ja alkaa lutkuttamaan sarongin kulmaa kauheen kehräyksen kera. Heti sen jälkee Pössy hiffaa et aha, nyt on tää aika ja tunkee siähen sekaan ja ottaa oman kohan saronkia ja alkaa mussuttaa. Sitte kohta kuluu MIAU ja Zorro hyäkkää sekaan ja rupee hulluna jyystään joko Pössyn tai Heikin korvaa. Kaikki kehrää niin et ikkunat helisee. Kyllä välillä on fiilis et mielellään oisin jatkanu unia mutta miusta tuo on niin hulvatonta touhua et ei voi ku hekotella, oli kello kuinka aamukolme tahansa. Lystikästä.


Perse ja sen perse
Perseen perse on taas ihan hyvällä mallilla, mutta siin on nyt taas kääre päällä ku se urpo riipii sen vimosen pienen rupikohan sieltä muuten auki heti ku saa keploteltua itteltään sen muavitötsän päästä pois. Miä en kestä, ku se pöljä ei tajua et ku antais sen perseensä olla ni koittais kohta vapaus. Se on ny kaks kuukautta ollu miun vierashuoneessa asumassa ja kyllä silläki alkaa varmaan seinät kaatumaan päälle, vaikka kyllä miä päästän sen päivittäin juoksemaan ympyrää muualleki sisätiloihin. Ihana kissa se kyl on, ja hauska. Hänelt ei lähe ääntä lainkaan, kuulostaa ihan Darth Vaderilta ku aukoo suutaan ja siältä kuuluu vaa sellanen kähinä.

Muista kissa-asioista lisää myähemmin, tässä on asioita tyän alla, ja kaikista kommenteista mirrijuttuihi liittyen tänks, palajan niihi later.

Aijoo ja jos ette hokannu ni poistin mainokset täältä ja kirjaplokista. Ne oliki kehissä ihan vaan seikkailu- ja kokeilumiälellä, ja tuloja kerty vähän päälle euro, eli vittuun moiset turhanpäiväset paskat miun plokista. Persaukisen oli pakko koklaa, mutta joku raja kuiteski.

PS. Sponsorit tahi rikkaat isomunaset könsikkäät, ottakaa yhteyttä, toivoo nimimerkki Kohta ei oo rahaa ees nuudeliin mutta Mordoriin en tule -69

Aurinko nousee

Hän on Mikko, Karmilan Mikko. Palliton iso kolli, joka aiemmin terrorisoi huudiloita haukkumalla ku koira kaiket yät, mutta sitte sain häneltä marraskuun klinikalla pallit veke ja nyt hän on ystävällinen, rauhallinen ja ihana. Ihan niiku miun ystävä Mikko Mordoristaki on!

Hietsun  Kirppis

Rautiaisen Timo

Äitikissa viihtyy aitojen tolppien päällä, siält on hyvä vahtaa mitä naapurustossa on meneillään

Zorro

Silvennoisen Heikki

Zorro ja Pössy on bestikset

Silvennoisen Heikki osaa ton rennosti ottamisen jalon taidon kyl tosi hianosti
3 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Onpas hyvännäkösii terveitä kissoja! Hyvin tehty, Mrs Taalasmaa!

Tanja kirjoitti...

Hyvä että kissat on terveenä. Rautiaisen Timppa on ihqu!

Mari kirjoitti...

Miun puolesta myös kiitos kissapostauksesta, kiva kuulla ja nähdä, mitä heille kuuluu.

Miun uusia suosikkeja on Pössy, jotenkin liikkis tapaus. Sulla tuo ura alkaa edetä sielläkin päässä. Meillä päin sanotaan, että on työperäisiä ihmisiä, eikä se taida muuksi muuttua, vaikka manner vaihtuu.

Ja kohtahan siulla on se ihan oma kissatalo, veikkaan että pari vuotta ja on valmista.

Tsekkaa myös nämä