perjantai 21. helmikuuta 2014

Kakkajutut ja pieruvitsit


Asensin itzelleni uuet kulmakarvat

Perjantaita, oi Mordorin väki! Vaikka teistä näyttääki suuri osa olevan tällä hetkellä tääl Hiekkakikkareella. Mahtava meininki, kerrassaan. On kavereita, keitten saapumisesta tiäsin, ja on myäs yllärikavereita, jotka ovelina baastardeina ei mitää tiedotellu etukäteen, tupsahtivat vaan Kakkosen Koralpiitsin kuppilaan yks ilta, et terve. En oo viäläkään toipunu shokista. Mutta ihan mahtava ylläripylläri, kertakaikkiaan.

Se on muuten jännä kun sillo entises elämäs ku matkusti ni sitä oli välittömäst suu supussa ja sillai luikkimassa muihin suuntimiin jos hokas et lähistöllä liikkuu muita mordorilaisia. Oli sellanen meininki et vittu tänne ulkomaille oo tultu suamalaisia juntteja tapaamaan, saatana. Muistan kerranki ku olin Epsanjassa miun hispanjooliystävän kans jossain tapastamassa ja naapuripöytään pärähti mordorilaisia. Miä menin heti mykäks ja vaivaantuneeks ja kuiskutin kaverille että mein pitää lähteä muualle. Kaveri oli ihan huuli pyäreenä et mitä vittua ja ku päästii ulos ni sanoin et noku ne tyypit kekkä tuppas siähe naapuripöytää ni suamalaisia jumaliste. Kaveri ei tajunnu yhtää, ja miä koitin selittää et ei meit suamalaisii kato kiinnosta matkoilla muut suamalaiset. Kylä tuli pään pyärittelyä, ja ihmettelyä, ja selvitys et herraisä et jos miä oisin sin luana käymäs Helsinkis ja missään huomais et ois kanssa-hispanjoolia lähimaillakaan ni se ois välitöntä kälätystä ja pondausta. Niinpä. Hulluja nua hispanjoolit.

Mutta ny ku on ollu itte maalimalla näin kauan jo ni on sitä aina vähä liäkeissä ku tapaa suamalaisia. Jo senki takia että on ihanaa päästä puhumaan omaa kiältä ja heittämään läppää. Ohan se fakta, ettei sellases kansainvälisemmäs seuruees voi mitään kakkajuttuja ja pieruvitsejä laukoa ilman että pualet porukasta tuijottaa monttu auki ja alkaa hipsimään muihin pöytiin. Mutta myä mordorilaiset, meiän kesken voi vapautuneesti olla huonojen juttujen Tonava. Se on ihanaa.


Kiakkokatzomo
Kyl on ollu hauskaa. Niin hauskaa että taivuin jopa kattomaan Suami-Venäjä-jääkiakkoa kokonaista pualtoista (viimeistä) minuuttia. Voitettiin 3-1. Hähä.

Näistä hommista johtuen on plokin päivitys vähä jääny. Plus nettiyhteys tökkii ja hiiri on rikki ja miä vihaan tollasella touchpädillä niivittämistä, vituttaa suunnattomasti. Olen vanhanaikanen. Ja vanha.Zorro terrisoi Pössyä ja Heikkiä korvanlutkutuksella
Kissat voipi hyvin. Pienimmät (Heikki, Zorro ja Pössy) on viä rokottamati ja sitä varten sisällä yhä, pääsevät ulos vasta ku on rokotettu (eni dei nau). Myäs Perse, eli se kenen perse oli palanu, asuu viä sisäl koska sil on yhä muovikaukalo päässä ku se pöljä repii muuten perseensä - kirjaimellisesti - heti jos sen tötterön ottaa poies.Äkäin
Ja arvakkaa: Äkäin ilmesty yks ilta Kakkosen Kuppilaan! Äkästä en oo näny ku syyskuussa viimeks, tiijä missä se on luuhannu, mutta pongasin sen rannalta tepastelemasta ihan muina Äkäsinä. Kipitin paikalle ja kiljasin et ÄKÄIN ja se tuns heti nimesä ja miut ja kiähnäs loppuillan siinä ympärillä. Seuraavana päivänä sitä ei enää näkyny mutta jossain se majailee ja saa ruokaa, kert oli tosi hyvässä kunnossa. Kyllä oli ihana nähä. Miä taas jo elättelen toiveita et ties vaikka Tauskiki viel ilmaantuis jostain.

Järjestän muuten toukokuun lopulle kissaklinikan ja tämän aivan täysin itse, eli siis miun mirrirojekti maksaa viulut ja kulut. Miun on pakko näin tehrä, koska on kestämätön ajatus että tääl ei ois eläinklinikkaa vähään aikaan. Ja Hiekkakikkareen ympäristöyhistys nääs ilmotti että turha kuvitellakaan et ennen loppuvuotta rahaa laitettais mihinkään kissoihin liittyvään, täällä on muitaki asioita hoiettavana ja on kiire ja mitähän vielä. Minä ymmärrän, ai vittu että minä ymmärrän, mutta sanoisinko että tuonki asian voisi esittää monella tavalla.... Joskus miulla keittää niin vitusti mutta pakko vaan niällä sappinesteet ja koittaa itte pysyä kohteliaana. No ihan sama, miä järjestän klinkan itte ja imekööt muut tunkkiaan, kuten vetskuhoitsu Riija miulle jo aiheesta totes (terveisiä Käpälämäjelle!). Tämä tarkoittaa eniveis sitä, jotta Pallirahasto vastaanottaa sponsoritukea vallan mieluusti ja selkä notkollaan, kert ei tuon klinikan järkkääminen ihan ilmasta tieteskään ole. Eläinlääkäriä täällä tarvitaan, kipiästi, ihan vaikka jo heti. On taas ollu kaikenlaista mistä miulle soitellaan ja apua pyyellään ja hiukan on avuton olo kun on asioita et "kissalta on silmä puhki, whot-kän-ai-duuuu". Huokaus.


Semmosta täällä. Kaverei on huudiloilla vielä tovin joten miäpä alan miättimään että maistuiskohan se bintangi taas tänään. Eilen ei maistunu mutta nyt on uus päivä ja hiukan ois fiilis että mikäjottei! Kuulema jotain helvetin kiakkoaki tulee illalla, olkoot se sitte vaikka tekosyynä tissuttelulle! Rairai!Ihan ku ois ollu BINTANG TIME! Mitä luulette?

Tämmöner meininki

Indiana kävi vetääs pitkästä aikaa inkkarijollotusta, oli ihan sikahyvä

4 kommenttia:

Nannah kirjoitti...

Voi voi. Yritin kirjoittaa kommenttia, mutta siitä tuli vaan jotain lässynlässynlää-juttua. Muthei piti vaan sanoa, että kiva postaus ja mukava kuulla, että valtakunnassa on kaikki hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa noin about, että montako euron tonnosta pitäisi sinne järjestää, että:
a) seuraavalla klinikalla mirrit saisivat kaiken tarpeellisen?
b) sitten edes 1 kk piikit kissaruttoon?
c) kissanruokaa? ja onko niitä vaikeahko postittaa täältä mordonista ja saada sinne perille?

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä mistään mitään niin tää ehdotus ei perustu faktoihin. Pystysit sä järjestää sen sairaalan/klinikan perustuen opiskelijoihin? Siis että lääkärit ja hoitajat olis opiskelijoita jotka suorittas niitten pakollisen harjoittelun siellä? Opiskelijat vois varmaan saada jotain tukia siihen (varsinkin suomalaiset kelalta) ja jos sä pystysit esim lahjoitusrahoista hommata majoituksen. Moni opiskelija varmasti haluis tulla.

Patzy kirjoitti...

Nopioita vastineita näihi kommentteihin!

Kissanruakaa saapi täältäki, ei kannata suomesta saakka postitella! Whiskasia löytyy ihan Hiekkakikkareeltaki, tosin kallista on. Mutta käyn aina välil Lombokil shoppausmatkalla ja tuan sieltä säkkikaupalla. Miun kissalauma (+naapuruston kaikki mirrit) vetää sellasen 7kg säkin papanoita viikossa. Yks säkki maksaa täällä noin 400 000 rp ja Lombokilla jotain 240 000 rupiaa.

Klinikoille täällä tarvitaan ehottomasti KOKENEITA eläinlääkäreitä. Kun tehää tämmösiä isoja rupeamia ni siinä ei oo oikeen sijaa tumpeloien harjotella, se nähtiin viime klinikalla. Meil ei oo varaa saaha sellasta mainetta että kissoja silputaan päin vittua.

Opiskelijoita voiaan kyllä nytteki ottaa jeesimään, esmes marraskuun klinikalla oli kaks ja homma meni hienosti, he toimivat ikäänku hoitsuina ja kun oli hiljasempaa ni sitte hyö saivat tehä parit operaatiotki, lääkärin valvonnassa tietysti.

Jos ja kun joskus on se pysyvä eläinlääkäriasema tääl toiminnassa ni sit se on asia erikseen, sitte voiaan ottaa opiskelijoita harjotteluun kans, kunhan on myös lääkäri mestoilla valvomassa ja opastamassa.

Klinikoitten aikanen majotus eläinlääkäreille on yleensä hoitunu niin että miun toimintaa tukevat majataloyt on lahjottanu majotuksen ihan ilmasiks. Ja näin toivottavasti jatkossaki. Ei oo tarkotus käyttää miulle tulleita lahjotusvaroja semmosiin, vaan ihan tismalleen kaikki varat suoraan kissoihin.

Miä en viel pysty yhtää arvioimaan mitä klinikan järkkääminen tulee kustantamaan. paljon lääkkeitä ym myä saahaa lahjotuksina, mutta jotain joudutaa ostamaan kans. Plus sitte klinikan aikana tarvitaan kaikkea sellasta yleissälää, alkaen jätesäkeistä saippuaan.

Ja btw, tukiyhistys Gilin mirreille on perusteilla siel Mordorissa. Kerron siitä lisää kuhan kaikki byrokraattiset paperisodat ja luvat on kuosissa.

Tsekkaa myös nämä